teohokage Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, Εχει παραγγειλει κανένας τελευταία απο amazon.de με Expedited Delivery να μου πει ποσο καιρό κάνει να έρθει αθήνα και αμα στέλνουν αεροπορικώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, teohokage είπε Καλησπέρα, Εχει παραγγειλει κανένας τελευταία απο amazon.de με Expedited Delivery να μου πει ποσο καιρό κάνει να έρθει αθήνα και αμα στέλνουν αεροπορικώς? Βάλε το στο καλάθι σου προχώρα στην διαδικασία και θα σου πει ποτέ θα το έχεις στα χέρια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Βάλε το στο καλάθι σου προχώρα στην διαδικασία και θα σου πει ποτέ θα το έχεις στα χέρια σου. Αυτη την περιοδο δυστυχως δεν ισχυει αυτο, πρεπει να υπολογιζεις λιγες μερες παραπανω για να εισαι σιγουρος (εγω περιμενα πακετο στις 20 του προηγουμενου μηνα και μου ηρθε στις 23). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αυτη την περιοδο δυστυχως δεν ισχυει αυτο, πρεπει να υπολογιζεις λιγες μερες παραπανω για να εισαι σιγουρος (εγω περιμενα πακετο στις 20 του προηγουμενου μηνα και μου ηρθε στις 23). παντως εγω οτι εχω κανει παραγ. αυτην την περιοδο απο amazon ειρθε στην ωρα του (ολα βεβαια τα στειλανε με ups) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, kyriakidis είπε παντως εγω οτι εχω κανει παραγ. αυτην την περιοδο απο amazon ειρθε στην ωρα του (ολα βεβαια τα στειλανε με ups) Με ΤΝΤ εμενα αλλα γενικα και με DHL ειχα ενα μικρο θεμα αυτο τον καιρο λογο φορτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaMereda Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα υπάρχει κυρίως με την DHL (το απλό ταχυδρομείο), καθυστερούν απελπιστικά. Με UPS δεν υπάρχει πρόβλημα, σου τα φέρνουν όντως στην εκτιμόμενη ημερομηνία. Όποιος δεν θέλει μεγάλες καθυστερήσεις να επιλέγει Expedited Shipping ώστε να αποφεύγει τις αποστολές με απλό DHL. Με Standard Shipping κάποια τα στέλνουν με DHL ενώ κάποια άλλα με UPS, αναλόγως και το ποσό της παραγγελίας. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από LaMereda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 36 λεπτά πριν, LaMereda είπε Το πρόβλημα υπάρχει κυρίως με την DHL (το απλό ταχυδρομείο), καθυστερούν απελπιστικά. Με UPS δεν υπάρχει πρόβλημα, σου τα φέρνουν όντως στην εκτιμόμενη ημερομηνία. Όποιος δεν θέλει μεγάλες καθυστερήσεις να επιλέγει Expedited Shipping ώστε να αποφεύγει τις αποστολές με απλό DHL. Με Standard Shipping κάποια τα στέλνουν με DHL ενώ κάποια άλλα με UPS, αναλόγως και το ποσό της παραγγελίας. Εγω παντως εννοουσα DHL Express οχι απλο ταχυδρομειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Εκανα εγω προσφατα παραγγελια απο το γερμανικο amazon και μου ηρθαν σε 1μιση μερα με UPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohokage Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, sarpan είπε Εκανα εγω προσφατα παραγγελια απο το γερμανικο amazon και μου ηρθαν σε 1μιση μερα με UPS απο οταν έγινε shipped ή απο οταν έκανες την παραγγελία?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, teohokage είπε απο οταν έγινε shipped ή απο οταν έκανες την παραγγελία?? order place εγινε το βραδυ, νωρις το πρωι ηρθε μηνυμα οτι εγινε shipped και την επομενη το απογευμα ηταν σπιτι μου. εννοειται ηταν αμεσα διαθεσιμο το προιον. Ωστοσο εχει τυχει γηργορη αποστολη να καθυστερησει, η οποια ηταν τα χριστουγεννα και θεωρησα οτι μπορει να καθυστερησε γι'αυτον το λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohokage Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, sarpan είπε order place εγινε το βραδυ, νωρις το πρωι ηρθε μηνυμα οτι εγινε shipped και την επομενη το απογευμα ηταν σπιτι μου. εννοειται ηταν αμεσα διαθεσιμο το προιον. Ωστοσο εχει τυχει γηργορη αποστολη να καθυστερησει, η οποια ηταν τα χριστουγεννα και θεωρησα οτι μπορει να καθυστερησε γι'αυτον το λογο. μια χαρά εγώ παραγγελια με expedited shipping έγινε 30/4 μεσημέρι και ακόμα δεν έχει φύγει σε item που ήταν σε απόθεμα και Sold by: Amazon EU S.a.r.L. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaMereda Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, teohokage είπε μια χαρά εγώ παραγγελια με expedited shipping έγινε 30/4 μεσημέρι και ακόμα δεν έχει φύγει σε item που ήταν σε απόθεμα και Sold by: Amazon EU S.a.r.L. Το ίδιο και σε εμένα για παραγγελία που έγινε στις 28/4 και μέχρι τώρα δεν έχει αποσταλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohokage Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, LaMereda είπε Το ίδιο και σε εμένα για παραγγελία που έγινε στις 28/4 και μέχρι τώρα δεν έχει αποσταλεί. εμένα μόλις έφυγε σήμερα με UPS και θα το έχω αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSTVERIKOKO Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 εγω παλι για παραγγελια που περιμενα 5-5-2020 μου ηρθε 29-4-2020 (ups) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Έχω κάνει παραγγελία απο 23/04 και 28/04 στάλθηκε με DHL. Στο site του amazon εδώ και τρείς ημέρες γράφει "Arriving today by 8 PM" και παρακάτω "out for delivery" Με το tracking number δεν βρίσκει κάτι στο site της DHL και των ΕΛΤΑ Ξέρω ότι είναι δύσκολο να έχει έρθει τόσο νωρίς και αν θυμάμαι καλά όταν είχα κάνει την παραγγελία έγραφε για ημερομηνία παραλαβής 11/05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα