k30taas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 παιδια μια ερωτηση γιατι θελω να παρω και εγω κατι από amazon.de , που γραφει ποιος είναι ο πωλητης και από που στελνει? δεν το εχω πολύ το αγγλικο και κοιταω να βγαλω ακρη με τις μεταφρασεις….
kaykaypain Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά! Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να κάνω παραγγελία μέσω amazon.de ένα laptop απο third party seller αλλά ενώ μου δέχεται την πληρωμή στην πορεία ακυρώνεται η συναλλαγή. Οι sellers φαίνονται legit καθώς έχουν αρκετά καλό rating στο amazon. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν? Είναι η πρώτη μου παραγγελία και επειδή είναι αρκετά καλή ευκαιρία δεν θα ΄ήθελα να την χάσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, kaykaypain είπε Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να κάνω παραγγελία μέσω amazon.de ένα laptop απο third party seller αλλά ενώ μου δέχεται την πληρωμή στην πορεία ακυρώνεται η συναλλαγή. με τι προσπαθείς να πληρώσεις? ο πωλητής που έχει έδρα?
LaMereda Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kaykaypain είπε Καλημέρα παιδιά! Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να κάνω παραγγελία μέσω amazon.de ένα laptop απο third party seller αλλά ενώ μου δέχεται την πληρωμή στην πορεία ακυρώνεται η συναλλαγή. Οι sellers φαίνονται legit καθώς έχουν αρκετά καλό rating στο amazon. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν? Είναι η πρώτη μου παραγγελία και επειδή είναι αρκετά καλή ευκαιρία δεν θα ΄ήθελα να την χάσω. Για πόσο καλή ευκαιρία μιλάμε; Σε ρωτάω γιατί κατά διαστήματα κάποιοι λογαριασμοί από third party sellers χακάρονται και έπειτα οι απατεώνες μπαίνουν και κάνουν listing διάφορα ακριβά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές (too good to be true). Σε αυτές τις περιπτώσεις οι απατεώνες βάζουν ένα description κάπου στο λογαριασμό που λέει να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί τους σε κάποια διεύθυνση e-mail για την αγορά, ώστε να σε εξαπατήσουν ζητώντας σου να πληρώσεις με κάποιον άλλον τρόπο (εκτός του amazon). Αν μπορείς να μας δώσεις το link από το λάπτοπ που θες να αγοράσεις καθώς και το όνομα του πωλητή θα μπορέσεις να πάρεις μια πιο ξεκάθαρη απάντηση. Στις 27/11/2019 στις 4:57 ΜΜ, k30taas είπε παιδια μια ερωτηση γιατι θελω να παρω και εγω κατι από amazon.de , που γραφει ποιος είναι ο πωλητης και από που στελνει? δεν το εχω πολύ το αγγλικο και κοιταω να βγαλω ακρη με τις μεταφρασεις…. Σε αυτό το σημείο (κάτω από το Buy Now) αναγράφει πάντα ποιος είναι ο πωλητής: Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από LaMereda 1
kaykaypain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, LaMereda είπε Για πόσο καλή ευκαιρία μιλάμε; Σε ρωτάω γιατί κατά διαστήματα κάποιοι λογαριασμοί από third party sellers χακάρονται και έπειτα οι απατεώνες μπαίνουν και κάνουν listing διάφορα ακριβά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές (too good to be true). Σε αυτές τις περιπτώσεις οι απατεώνες βάζουν ένα description κάπου στο λογαριασμό που λέει να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί τους σε κάποια διεύθυνση e-mail για την αγορά, ώστε να σε εξαπατήσουν ζητώντας σου να πληρώσεις με κάποιον άλλον τρόπο (εκτός του amazon). Αν μπορείς να μας δώσεις το link από το λάπτοπ που θες να αγοράσεις καθώς και το όνομα του πωλητή θα μπορέσεις να πάρεις μια πιο ξεκάθαρη απάντηση. Σε αυτό το σημείο (κάτω από το Buy Now) αναγράφει πάντα ποιος είναι ο πωλητής: Εν τέλη μάλλον αυτό γινόταν γιατί σήμερα κατέβασαν όλα τα λινκ, Σας ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις!
kaykaypain Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Ορίστε και το λινκ https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B07B4BNR1Y/ref=dp_olp_all_mbc?ie=UTF8&condition=all
turbakiasss Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Γνωρίζει κανείς αν το γερμανικό αμαζον τα κινητά τα στέλνει με ταχυδρομείο? Μιλάω για την standard method που έχουν.
thanosAIAS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω αυτό το μόνιτορ... https://www.amazon.de/dp/B07YCVMWV6/ref=pd_cart_vw_2_1/258-7513959-5686467?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07YCVMWV6&pd_rd_r=b55740df-d0a9-4799-bd70-157f09a00572&pd_rd_w=LFmrk&pd_rd_wg=QSSyW&pf_rd_p=e4200ca5-9982-453b-9b1d-2f654ca69cc8&pf_rd_r=5RQSA83F7AJAFGZ7RW1Z&psc=1&refRID=5RQSA83F7AJAFGZ7RW1Z Και απο 899 πάμε στο τέλος σε 1062...αυτό πως γίνεται; Βάζει άλλο ΦΠΑ για Ελλάδα και άλλο για Γερμανία; Αμα είναι να το πάρω απο Ελλάδα, και εδώ τόσο το βρίσκω.. https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/205033-msi-optix-mpg341cqrv-34-curved-rgb-led?cmicc=skroutz Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από thanosAIAS
koystado Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 ναι όπως το ειπες αλλάζει το φπα σε ελληνικό
bromiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Και απο 899 πάμε στο τέλος σε 1062...αυτό πως γίνεται; Βάζει άλλο ΦΠΑ για Ελλάδα και άλλο για Γερμανία; Αμα είναι να το πάρω απο Ελλάδα, και εδώ τόσο το βρίσκω Αν βάζεις Ελληνική διεύθυνση τότε λογικό δεν είναι να σου βάζει Ελληνικό ΦΠΑ;;;;
thanosAIAS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Αν βάζεις Ελληνική διεύθυνση τότε λογικό δεν είναι να σου βάζει Ελληνικό ΦΠΑ;;;; Συγνώμη...αγοράζω από Γερμανία και πληρώνω ΦΠΑ Ελλάδας; Τότε γιατί οι επιχειρήσεις που πουλάνε στην Ελλάδα, φορολογούνται στην Ολλανδία πχ με 12% ????
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Συγνώμη...αγοράζω από Γερμανία και πληρώνω ΦΠΑ Ελλάδας; Τότε γιατί οι επιχειρήσεις που πουλάνε στην Ελλάδα, φορολογούνται στην Ολλανδία πχ με 12% ???? Aλλο η φορολογία και άλλο το ΦΠΑ,στην Ολλανδία πάντως The Dutch VAT regime (btw, omzetbelasting) has three rates: 0%, 9% and 21%. https://business.gov.nl/regulation/vat-rates-exemptions/
elpenor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2019 στις 6:06 ΜΜ, thanosAIAS είπε Συγνώμη...αγοράζω από Γερμανία και πληρώνω ΦΠΑ Ελλάδας; Τότε γιατί οι επιχειρήσεις που πουλάνε στην Ελλάδα, φορολογούνται στην Ολλανδία πχ με 12% ???? Αν έχεις business credit card το amazon σου βγάζει επιλογή να κάνεις business account και αγοράζεις χωρίς ΦΠΑ με ενδοκοινοτικό τιμολόγιο (αφού επαληθεύσει το ΑΦΜ σου το οποίο έχει δηλωθεί στην εφορία για ενδοκοινοτικές συναλλαγές), μετά έχεις κάποιο χρονικό περιθώριο να δώσεις στην εφορία το τιμολόγιο. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από elpenor
Konstantinosp27 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλύτερο και ασφαλέστερο το amazon.de ή το amazon.uk και αν κάποιο από αυτά ή και τα δύο υποστηρίζουν αντικαταβολή. Επίσης γνωρίζετε αν χρεώνεσαι εξτρά στα μεταφορικά για παραπάνω προϊόντα.
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, Konstantinosp27 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλύτερο και ασφαλέστερο το amazon.de ή το amazon.uk και αν κάποιο από αυτά ή και τα δύο υποστηρίζουν αντικαταβολή. Επίσης γνωρίζετε αν χρεώνεσαι εξτρά στα μεταφορικά για παραπάνω προϊόντα. Κανενα Αμαζον δεν υποστηριζει αντικαταβολη. Ναι, καθε προιον εχει δικα του μεταφορικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα