slavador Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, slk200gr είπε Όχι γιατί ο amazon σε χρεώνει το ΦΠΑ της Γερμανίας και όχι της Ελλάδας Κανεις λαθος,εχει ελληνικο αφμ το αμαζον Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από slavador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgs800 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Κανονικα χρεωνουν με 24% και προσπαθω να γλιτωσω τιποτα απο μια παραγγελια 1100 ευρω και ουτε τα μεταφορικα δε βαζουν δωρεαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, slavador είπε Κανεις λαθος,εχει ελληνικο αφμ το αμαζον οχι αθηναικο αφμ 39 λεπτά πριν, stathisgs800 είπε Κανονικα χρεωνουν με 24% και προσπαθω να γλιτωσω τιποτα απο μια παραγγελια 1100 ευρω και ουτε τα μεταφορικα δε βαζουν δωρεαν.... το φπα στα προιοντα που αγοραζεις απο γερμανια κατ επεκταση amazon.de (αλλες χωρες αλλο φπα πχ αμαζον ισπανια,ιταλια κτλ ) ειναι 19% ,μεταφορικα ποτε δεν εχει δωρεαν το αμαζον ασχετος ποσου παρα μονο στην εδρα της αμαζον αντε να σας το εξηγησω πιο απλα ,στην φωτο που βαζω εχει την καρτα τιμη χωρις φπα 21,01 και απο κατω στα 25 ε οπου συμεριλαμβανεται το γερμανικο παντα φπα .(και λεω γερμανικο γιατι ειναι το amazon.de) καντε 19,01χ19% και θα βγει 25 ε αντε και στα αγγλικα για αυτους που δεν ξερουν γερμανικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, slk200gr είπε οχι αθηναικο αφμ το φπα στα προιοντα που αγοραζεις απο γερμανια κατ επεκταση amazon.de (αλλες χωρες αλλο φπα πχ αμαζον ισπανια,ιταλια κτλ ) ειναι 19% ,μεταφορικα ποτε δεν εχει δωρεαν το αμαζον ασχετος ποσου παρα μονο στην εδρα της αμαζον αντε να σας το εξηγησω πιο απλα ,στην φωτο που βαζω εχει την καρτα τιμη χωρις φπα 21,01 και απο κατω στα 25 ε οπου συμεριλαμβανεται το γερμανικο παντα φπα .(και λεω γερμανικο γιατι ειναι το amazon.de) καντε 19,01χ19% και θα βγει 25 ε αντε και στα αγγλικα για αυτους που δεν ξερουν γερμανικα Κάνεις λάθος , επειδή εκπίπτει στην περίπτωση σου δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο τελικό στάδιο της παραγγελίας πριν κάνεις confirmation αναπροσαρμόζει τον ΦΠΑ στο αντίστοιχο της χώρας του πελάτη. Στην Ελλάδα όλες οι τιμές ΑΛΛΑΖΟΥΝ κατα 5% που (από 19 σε 24%) και προστίθενται μετά τα μεταφορικά. Το ΑΜΑΖΟΝ αποδίδει τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στο Ελληνικό κράτος (για τις πωλήσεις που έχουν προορισμό Ελλάδα) Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Κάνεις λάθος , επειδή εκπίπτει στην περίπτωση σου δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο τελικό στάδιο της παραγγελίας πριν κάνεις confirmation αναπροσαρμόζει τον ΦΠΑ στο αντίστοιχο της χώρας του πελάτη. Στην Ελλάδα όλες οι τιμές ΑΛΛΑΖΟΥΝ κατα 5% που (από 19 σε 24%) και προστίθενται μετά τα μεταφορικά. Το ΑΜΑΖΟΝ αποδίδει τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στο Ελληνικό κράτος (για τις πωλήσεις που έχουν προορισμό Ελλάδα) πιθανον να εχεις δικηο σε αυτο ,δεν μπορω να το τσεκαρω 11 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Κάνεις λάθος , επειδή εκπίπτει στην περίπτωση σου δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο τελικό στάδιο της παραγγελίας πριν κάνεις confirmation αναπροσαρμόζει τον ΦΠΑ στο αντίστοιχο της χώρας του πελάτη. Στην Ελλάδα όλες οι τιμές ΑΛΛΑΖΟΥΝ κατα 5% που (από 19 σε 24%) και προστίθενται μετά τα μεταφορικά. Το ΑΜΑΖΟΝ αποδίδει τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στο Ελληνικό κράτος (για τις πωλήσεις που έχουν προορισμό Ελλάδα) τελικα βρηκα ενα προιον που δεν μου εκπιπτει το φπα ,κανει 769 ε και στο τελικο σταδιο παλι 769 μου το εχει ,βαζω φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, slk200gr είπε πιθανον να εχεις δικηο σε αυτο ,δεν μπορω να το τσεκαρω τελικα βρηκα ενα προιον που δεν μου εκπιπτει το φπα ,κανει 769 ε και στο τελικο σταδιο παλι 769 μου το εχει ,βαζω φωτο Δεν ξερω αν τρολαρεις(υποπτο προιον) αλλα το συγκεκριμενο αντικειμενο δεν πουλιεται απο το αμαζον αλλα απο πωλητη γιαυτο και δεν σου βγαζει το φπα ελλαδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, slavador είπε Δεν ξερω αν τρολαρεις(υποπτο προιον) αλλα το συγκεκριμενο αντικειμενο δεν πουλιεται απο το αμαζον αλλα απο πωλητη γιαυτο και δεν σου βγαζει το φπα ελλαδας. οχι ρε δεν τρολλαρω,αυτο βρηκα με φπα λογο της απαλαγης που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgs800 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ερωτηση. Αμα το παρεις απο πωλητη δεν ισχυει η εγγυηση του amazon πρεπει να τα βρεις με το πωλητη? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από stathisgs800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, stathisgs800 είπε Ερωτηση. Αμα το παρεις απο πωλητη δεν ισχυει η εγγυηση του amazon πρεπει να τα βρεις με το πωλητη? οπως τα λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEOLEF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα, εχω κανει μια παραγγελια απο amazon.de επειδη δνε θελω να μπλεξω με ταχυδρομεια αν βαλω γρηγορη αποστολη, ξερετε με τι κουριερ ειναι το πιο πιθανο να μου ερθει (μενω επαρχια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, THEOLEF είπε Καλησπερα, εχω κανει μια παραγγελια απο amazon.de επειδη δνε θελω να μπλεξω με ταχυδρομεια αν βαλω γρηγορη αποστολη, ξερετε με τι κουριερ ειναι το πιο πιθανο να μου ερθει (μενω επαρχια) συνήθως γενική ταχυδρομική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, jgeorgiou είπε συνήθως γενική ταχυδρομική. Πότε με γενική , συνήθως με dhl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, slk200gr είπε Πότε με γενική , συνήθως με dhl πράγματι η DHL το διαχειρίζεται αλλά δεν παραδίδει επαρχεία , δεν έχει δίκτυο διανομής. Αν έχεις πληρώσει "αργό" τα δίνει σε ΕΛΤΑ , αν εχεις πληρώσει γρήγορο τα δίνει σε γενική ταχυδρομική. (μιλάω για επαρχεία) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, jgeorgiou είπε πράγματι η DHL το διαχειρίζεται αλλά δεν παραδίδει επαρχεία , δεν έχει δίκτυο διανομής. Αν έχεις πληρώσει "αργό" τα δίνει σε ΕΛΤΑ , αν εχεις πληρώσει γρήγορο τα δίνει σε γενική ταχυδρομική. (μιλάω για επαρχεία) Παραδίδει και επαρχία. Ανάλογα και την περιοχή βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Λάρισα πάντως ισχύει αυτό που είπε ο @jgeorgiou όσες φορές έχω παραγγείλει. Γρήγορο - - >Γενική ταχυδρομική, απλό - - > ΕΛΤΑ συστημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα