Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomniaδες!!

Εχω εναν υπολογιστη που μου φερε ο ξαδερφος μου και το εξης προβλημα ειναι οτι στην οθονη του ελεγε οτι δεν υποστηριζεται η συγκεκριμενη αναλυση(δεν θυμαμαι τι αναλυση εχει η οθονη του) ενω στη δικη μου που ειναι 1024x768 κατι την σηκωνει κανονικα..Οταν τον πρωτοανοιξα η αναλυση ηταν 1280x960 κατι και ενω εδειχνε κανονικα μου ελεγε η οθονη οτι αυτη η αναλυση δεν υποστηριζεται! Υποθετω οτι την συγκεκριμενη αναλυση δεν την σηκωνει η οθονη μου ετσι;

Στην οθονη του ξαδερφου μου(πριν καιρο δουλευε κανονικα) ενω ανοιγε ποσταρε τη μητρικη κανονικα μετα οταν εμπαινε στα windows ηταν μαυρη!! Μηπως να μην σηκωνε την συγκεκριμενη αναλυση(της οθονης του) η καρτα; και αν ναι γιατι πριν εμφανισει το προβλημα εδειχνε κανονικα;

Και ερχομαι στο κυριως προβλημα! 

Χαρακτηριστικα: Power Supply: ενα που ουτε η μανα του το ξερει Power Man 460 Watt(σιγα μην ειναι τοσα)

Cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

Ram: 2GB DDR2 dual channel

Motherboard:Gigabyte 946GMX-S2 (Socket 775)

Καρτα γραφικων: NVIDIA GeForce 8500 GT

Σκληρος: ενας 465 wd ειναι

Το ανοιγω ανοιγει κανονικα φορτωνει τα Windows και οταν παω να μπω browser μου κανει αποτομη επανεκκινηση,ανοιγει και παει λεγοντας..ακομα και στρεσσαρισμα με prime που κανω κανει παλι το ιδιο!

Ομως αν το αφησω στην ηρεμια δλδ να μην κανω τιποτα δεν κανει επανεκκινηση και καθεται!

Πιστευω οτι φταιει το τροφοδοτικο;!

Απο θερμοκρασιες ειναι οκ cpu 22 motherboard 32 hdd 20...

Ευχαριστω που διαβασατε μεχρι δω!

*Ο υπολογιστης ειναι απτο 2007 περιπου ετοιμος απτα Multirama(?)

Ειναι καθαρο απο σκονες και του αλλαξα παστα!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο cpu ειναι με την μαμα ψυκτρα ; παραειναι χαμηλη , δες με hwmonitor , να δεις την θερμοκρασια την στιγμη λιγο πριν κλεισει

εχοντας βγαλει την καρτα γραφικων και τον driver της , δοκιμασε με την onboard

Επεξ/σία από alex_ts
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια που απαντησατε!!

alex στο bios λεει 41 βαθμους οταν τον ανοιγω...και 33 μητρικη

Runner η καρτα γραφικων ειναι με τον generic driver των windows!!

Δυστυχώς την άκουσε το pc!! Το μόνο που κάνει είναι να ανοιγοκλείνει!!
Αν καταφέρω αύριο θα πάρω ένα δανεικό τροφοδοτικό και βλέπω!! Ευχαριστώ και πάλι που απαντήσατε!!
Δημοσ.

Sheogorath ναι εχει ενσωματωμενα γραφικα....εβγαλα την καρτα και παλι δεν εδειχνε σημα! Τωρα εκανα το εξης εβγαλα το ενα dimm της μνημης ram και ξεκινησε! wtf!!!!

Ξεκινησε με την 8500gt

Μου ξανακανε αποτομο restart!

Δημοσ.

Δεν ξεκινάει χωρίς την 8500?

Λογικά βγάζοντας την κατανάλωση της 8500 αν το τροφοδοτικό είναι οριακό θα δούλευε.

Μάλλον ή έχει και άλλα θέματα ή το τροφοδοτικό είναι στα τελευταία του.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα ξεκινησε με την 8500gt! Να πω οτι εχω 1 dimm μνημης 1GB στο δευτερο σλοτ και δεν κανει κιχ!! Θα τον πιεσω λιγο και αν δω οτι δεν το κανει θα ξαναβαλω και το αλλο dimmακι πισω να δω.....Ευχαριστω παντως!!

Edit: Ακυρο το ξανακανε!!

Ωπα τα κ@λομπερδεψα!! Το ξεκινησα με την εσωτερικη καρτα γραφικων με 1 dimm ραμ και το κανε!

Δοκιμαζω με εξωτερικη καρτα με 2 dimmaκια και ενημερωνω!

Το ξανακανε παλι! Πφφ με τρελανε! Τ'αφηνω ως εχει μεχρι να βρω να δανειστω ενα τροφοδοτικο της προκοπης να το τσεκαρω! Thanks(again) και καληνυχτα σας!

Δημοσ.

Coolerman δεν εχει σκασμενους κανεναν!!

Οσο ειμαι σε φαση αναζητησης τροφοδοτικου μπορειτε να μου προτεινεται τροφοδοτικο και καρτα γραφικων;Οσο οικονομικα γινεται και αν γινεται.

Για την καρτα θελω οπωσδηποτε hdmi και vga..Τωρα χρηση ειναι video και κανα παιχνιδακι,εαν παιζει και τα απαιτητικα παιχνιδια σε low γιατι οχι;

Δημοσ.

Memtest θα τρέξω...παντως μπλε οθόνες δεν μου πετάει!!

Ξεκινα απο τα ευκολα και ...ανέξοδα! Να ξερεις τι σιγουρα δουλευει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν βάλεις μεγάλη κάρτα γραφικών, με εξωτερική τροφοδοσία, βάλε αυτό.

https://www.skroutz.gr/s/3340828/LC-Power-LC420H-8-V1-3.html

http://www.lc-power.com/index.php?id=182&L=1

180watt στην 12άρα, τα 100 μαξ ο 6600, και έχεις άλλα 60 πες, για την κάρτα. Αν βάλει κάποια 730-240-250 κτλ (που δεν αξίζει να βάλει μεγαλύτερη). Μια χαρά το σηκώνει.

Εξάλλου peak wattage στην 12άρα έχει αέρα εως τα 230-240 περίπου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...