PolonosJ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδες ..Εχω φαει τον κοσμο να βρω το καλωδιο του τιτλου στο skrtoytz αλλα τιποτα.Επειδη τα καλωδια χαλανε ευκολα θελω να βρω αυτα τα καλωδια usb-micro usb που ειναι με κορδονακι..Σας παρακαλω βοηθειαα χαχα ..Και ολα ειναι μονο 1 μετρο απο οσα εχω βρεει
corsair04 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδες ..Εχω φαει τον κοσμο να βρω το καλωδιο του τιτλου στο skrtoytz αλλα τιποτα.Επειδη τα καλωδια χαλανε ευκολα θελω να βρω αυτα τα καλωδια usb-micro usb που ειναι με κορδονακι..Σας παρακαλω βοηθειαα χαχα ..Και ολα ειναι μονο 1 μετρο απο οσα εχω βρεει δες αυτό αλλά εγώ θα τα έπαιρνα από Κίνα και γενικά από το ebay
PolonosJ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 δες αυτό αλλά εγώ θα τα έπαιρνα από Κίνα και γενικά από το ebay Ευχαριστω φιλε μου για τον χρονο αλλα αυτο πρεπει να ειναι 1 μετρο Το θελω για τα ακουστικα μου και θελω πιο μεγαλο αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα Και απο ebay το paypal πλεον γιοκ
corsair04 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω φιλε μου για τον χρονο αλλα αυτο πρεπει να ειναι 1 μετρο Το θελω για τα ακουστικα μου και θελω πιο μεγαλο αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα Και απο ebay το paypal πλεον γιοκ υπάρχει λύση για το paypal paypal request revolut
PolonosJ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Συνεχεια μου βγαζει denied from your card issuer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα