Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..εχω ενα lenovo ζ370.

i3

geforce410

4gb ram

Ξαφνικα λοιπον ειτε κανω καποια εργασια ειτε βλεπω  youtube ειτε δεν κανω τιποτα απολυτως κολαει με γραμμες παντου αλλες φορες πολλες οριζοντιες αλλες συγκεκριμενα χρωματα σε κυβους..εχω ανεβασει 2 φοτο..

τι να κοιταξω?

post-385429-0-73330100-1457640368_thumb.jpg

post-385429-0-68522600-1457640394_thumb.jpg

Δημοσ.

coolerman οταν κολαει δεν δινει σημα σε εξωτερικη..ακου τωρα το απιστευτο..τα εβγαλα ολα το εκανα κομματια και αφησα σκληρο ραμ..τον ανοιξα και μολις ακουμπαγα την ραμ το εκανε αμεσως...αλλαξα ραμ και τελος ειναι κομπλε...η ραμ ειναι κατω αριστερα οποτε καθε φορα που εβαζα το χερι μου επανω στο λαπτοπ λογικα στρεσαριζε το πλαστικο μερος και η ραμ εκανε αυτο το πραγμα..

Δημοσ.

coolerman οταν κολαει δεν δινει σημα σε εξωτερικη..ακου τωρα το απιστευτο..τα εβγαλα ολα το εκανα κομματια και αφησα σκληρο ραμ..τον ανοιξα και μολις ακουμπαγα την ραμ το εκανε αμεσως...αλλαξα ραμ και τελος ειναι κομπλε...η ραμ ειναι κατω αριστερα οποτε καθε φορα που εβαζα το χερι μου επανω στο λαπτοπ λογικα στρεσαριζε το πλαστικο μερος και η ραμ εκανε αυτο το πραγμα..

προσωπικά κρατάω μια επιφύλαξη οτι είναι gpu,τι θερμοκρασίες έχει;;

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως για κάρτα γραφικών μου κάνει , να ρωτήσω στο κάνει και πριν μπει στα windows αν το αφήσεις στην αρχική οθόνη ή στο bios επίσης στο κάνει σε safe mode ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...