corsair04 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Η επίκληση στη λογική που κάνεις είναι λάθος. Ο καθένας μπορεί να το κάνει. Για τον TS δίνω αυτό το λινκ ως σημείο αρχής για ψάξιμο. Δεν είναι δύσκολο όπως νομίζει και ο corsair. ????????( και τελειώνει εδω δεν θα καταστρέψουμε το θέμα ο καθένα έχει την άποψη του δεν έχεις μάθει να συζητάς όποτε .....) εγώ μιλούσα για την επαναφορα και όχι για την διαγραφή βιάστηκες να μου απαντήσεις!!
SpirosLouis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ????????( και τελειώνει εδω δεν θα καταστρέψουμε το θέμα ο καθένα έχει την άποψη του δεν έχεις μάθει να συζητάς όποτε .....) γράφεις απαντώντας στον TS που κάνει την ερώτηση "...θέλω να μάθω τι software πρέπει να έχω ώστε να διαγραψω εντελώς τα αρχεία μου..." για να το κάνει κάποιος αυτό πρέπει να έχει ειδικευμένες γνώσεις και πολύ ελεύθερο χρόνο δεν μπορεί ο καθένας με ένα απλό πρόγραμμα αλλιώς δεν θα υπήρχαν εταιρίες για επαναφορά αρχείων αλλά εγώ σε όποιον υπολογιστή πούλησα έβγαζα τον σκληρό πόσο μάλλον από την στιγμή που έχεις αρχεία που δεν θες να πέσουν σε λάθος χέρια. γράφω μετά στέλνοντας και ένα λινκ για να βρει περισσότερες πληροφορίες με το πως κάνεις πλήρη διαγραφή (που από όσο φαίνεται δεν είδες καν...) Η επίκληση στη λογική που κάνεις είναι λάθος. Ο καθένας μπορεί να το κάνει. Για τον TS δίνω αυτό το λινκ ως σημείο αρχής για ψάξιμο. Δεν είναι δύσκολο όπως νομίζει και ο corsair. http://www.zdnet.com...te-drives-ssds/ Μετά αρχίζεις να λες κάτι δικά σου για επαγγελματίες και εταιρίες, ότι να 'ναι... Μάθε να διαβάζεις, να κατανοείς(και τα λεγόμενά σου και των άλλων) και μετά να μιλάς...
corsair04 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 γράφεις απαντώντας στον TS που κάνει την ερώτηση "...θέλω να μάθω τι software πρέπει να έχω ώστε να διαγραψω εντελώς τα αρχεία μου..." γράφω μετά στέλνοντας και ένα λινκ για να βρει περισσότερες πληροφορίες με το πως κάνεις πλήρη διαγραφή (που από όσο φαίνεται δεν είδες καν...) Μετά αρχίζεις να λες κάτι δικά σου για επαγγελματίες και εταιρίες, ότι να 'ναι... Μάθε να διαβάζεις, να κατανοείς(και τα λεγόμενά σου και των άλλων) και μετά να μιλάς... εσύ μαλλλον δεν έχει μάθει να επικοινωνείς και όταν το κανείς είσαι προσβλητικός
SpirosLouis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 εσύ μαλλλον δεν έχει μάθει να επικοινωνείς και όταν το κανείς είσαι προσβλητικός Η αλήθεια πονάει δυστυχώς. Ευτυχώς, για εσένα, κάνεις edit τα ποστ σου και τα χάνω. Τελευταίο ποστ για εσένα, σου δίνω την ευκαιρία και το προτέρημα να πεις τον τελευταίο λόγο.
smpt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ο πιο ασφαλής τρόπος ειναι: δεν πουλάς ποτε τους δισκους σου
άδικος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το κουράσατε. @corsair04 οποιοσδήποτε εδώ μέσα με στοιχειώδης γνώσεις στους υπολογιστές θα σου επιβεβαιώσει πως με ένα απλό φορμάτ ή απλή διαγραφή τα δεδομένα είναι εύκολα ανακτήσιμα σε σκληρό. Απλά έτσι είναι στη φύση των περισσοτέρων λειτουργικών συστημάτων και οφείλεται στο πως ορίζει και χειρίζεται τον κενό χώρο το file system. Το ότι δε κατάφερες να ανακτήσεις αρχεία εσύ δε λέει απολύτως τίποτα. Μπορούν να γράψουν άλλοι 50 εδώ μέσα πως το κάνουν κάθε μέρα.
corsair04 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το κουράσατε. @corsair04 οποιοσδήποτε εδώ μέσα με στοιχειώδης γνώσεις στους υπολογιστές θα σου επιβεβαιώσει πως με ένα απλό φορμάτ ή απλή διαγραφή τα δεδομένα είναι εύκολα ανακτήσιμα σε σκληρό. Απλά έτσι είναι στη φύση των περισσοτέρων λειτουργικών συστημάτων και οφείλεται στο πως ορίζει και χειρίζεται τον κενό χώρο το file system. Το ότι δε κατάφερες να ανακτήσεις αρχεία εσύ δε λέει απολύτως τίποτα. Μπορούν να γράψουν άλλοι 50 εδώ μέσα πως το κάνουν κάθε μέρα. Νομίζω πως όλα τα μέλη έχουν δικαίωμα να διατυπώσουν την άποψη τους τώρα εγώ προσπάθησα και δεν ….. εάν η απάντηση μου σε ενοχλεί απλά αγνόησε την και δεν έχω καμιά σχέση με καμιά εταιρία ανάκτησης !! και συγνώμη που σε ανάγκασα να μου απαντήσεις σύγχρονε πάτερα της πληροφορικής
heros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Νομίζω οτι αν κανεις κανονικο format και οχι γρηγορα σβήνει όλο τον δίσκο, αν παλι γράψεις/γεμισεις τον δισκο παλι διαγράφει τα παλιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα