Ar_DiMiS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Πριν λιγες μερες ειχα κάποια Update και τα πάτησα... Ενα παιχνιδι κόλλησε στην εγκατάσταση... Πήγα να το σβήσω αλλα δεν κάνει φεύγει... Οταν το βρισκω στο App Store μου δείχνει οτι το ειχα κατεβάσει αλλα οτι πια ειναι σβησμένο! Δοκίμασα να το ξανα κατεβάσω αλλα τπτ... Η εφαρμογή υπάρχει στην αρχική μου στην φάση της εγκατάστασης... Πριν απο λιγο μου το έκανε και δεύτερη εφαρμογή... Ξέρει κανεις γιατι συμβαίνει αυτο;
georgeadams Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Κάνε ένα restart στο iphone και ξαναδοκίμασε.
Ar_DiMiS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το δοκίμασα και αυτο αλλα τίποτα... Παραμένει η κατάσταση ως εχει... Ισως φτιάξει με την επομενη ενημέρωση!
flyer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Κάνε ένα logout-login στο iTunes & App store και εάν η κατάσταση συνεχιστεί ίσως χρειαστεί restore...
Dim.1998 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κανε ενα Hard reset!!! Πατημενο το Power button και το home buton ταυτοχρονα μεχρι να σβησει και να ξανα ανοιξει
Ar_DiMiS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ολα αυτά τα εχω κάνει αλλα δεν εχει αλλάξει κατι! Περιμενω την επομενη ενημέρωση! Σας ευχαριστω πολυ παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα