Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα...

Εχω το ZXHN H367N και τις επομενες μερες η Hol θα μου το αντικαταστησει,διοτι κανει οτι θελει στο wifi και εχει μια νεα εμμονη να αλλαζει προφιλ μονο του....

Δεν ξερω αν το νεο θα ειναι ο.κ,δοκιμασα ενα Τομσον της forthnet ενος φιλου και η διαφορα και σε ταχυτητα και σε σημα ηταν τεραστια...

Τα νουμερα που εχω τωρα ειναι τα 

IkRVzte.png

Με το τομσον ηταν τουλαχιστον μεχρι +2000 πανω και το σημα εξαιρετικο...Η αγορα μαλλον ειναι αναγκαια,δεν νομιζω οτι κια το νεο θα ειναι κατι διαφορετικο...

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι..

Μεχρι 100 ευρω τι.?? 

Διαβαζω οτι αγορα μοντεμ,με διαφορετικο τσιπακι απο αυτο που εχει η καμπινα,θα μου ριξει την ταχυτητα...

Ποια ρουτερ εχουν broadcom τσιπακι μεσα και εχουν μεχρι τα 100 ευρω.??Εχω βρει ενα,με 57 ευρω,αλλα δεν ξερω ,δε νμου γεμιζει και το ματι..TP-LINK TD-W9970

Αν παρω με αλλο τσιπακι θα χασει.???

Αν καποιος ξερει μοντελα με
broadcom η αν παρω καποιο αλλο ,ας μου απαντησει...

Ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα...

Εχω το ZXHN H367N και τις επομενες μερες η Hol θα μου το αντικαταστησει,διοτι κανει οτι θελει στο wifi και εχει μια νεα εμμονη να αλλαζει προφιλ μονο του....

Δεν ξερω αν το νεο θα ειναι ο.κ,δοκιμασα ενα Τομσον της forthnet ενος φιλου και η διαφορα και σε ταχυτητα και σε σημα ηταν τεραστια...

Τα νουμερα που εχω τωρα ειναι τα 

Με το τομσον ηταν τουλαχιστον μεχρι +2000 πανω και το σημα εξαιρετικο...Η αγορα μαλλον ειναι αναγκαια,δεν νομιζω οτι κια το νεο θα ειναι κατι διαφορετικο...

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι..

Μεχρι 100 ευρω τι.?? 

Διαβαζω οτι αγορα μοντεμ,με διαφορετικο τσιπακι απο αυτο που εχει η καμπινα,θα μου ριξει την ταχυτητα...

Ποια ρουτερ εχουν broadcom τσιπακι μεσα και εχουν μεχρι τα 100 ευρω.??Εχω βρει ενα,με 57 ευρω,αλλα δεν ξερω ,δε νμου γεμιζει και το ματι..TP-LINK TD-W9970

Αν παρω με αλλο τσιπακι θα χασει.???

Αν καποιος ξερει μοντελα με broadcom η αν παρω καποιο αλλο ,ας μου απαντησει...

Ευχαριστω πολυ..

τι εννοεις να αλλαζει Profile?καλα απο zte μην περιμενεις πολλα.

β.υπαρχει θεμα για αγορα router:p

thomson δοκιμασες ή technicolor?γιατι σε vdsl technicolor δινει η forthnet για vdsl το 788 και το 589.

το technicolor παιζει πολυ καλα και σταθερα και το 589,788 εχουν καλο wireless γενικα.

θεωρητικα προσπαθεις να ταυτισεις dslam chipset με modem chipset για να παιζουν καλυτερα.αλλα αυτο δεν σημαινει υποχρεωτικα κατι.

το technicolor λογικα ειχε broadcom οπως τα πιο πολλα vdsl router.αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις

να ξερεις αν πραγματι με broadcom θα παιξεις καλυτερα και με αλλο chipset χειροτερα.μπορει να γινει και το αναποδο.

μεχρι καιαπο firmware σε firmware βλεπεις διαφορες.

μπορεις να παρεις και το 9980 αν θες που ειναι vdsl/dual band.

ειχε βγει και προσφορα το asus http://www.skroutz.gr/s/7170706/Asus-DSL-N17U.html αλλα δεν εχω αποψη για να πω.

παραθετω"Παιδιά έβγαλε το crazysundays το ASUS DSL-N17U (adsl/vdsl) στα 65"

.σου εγραψα και στο αλλο θεμα για την σωστη καλωδιωση μπας και συγχρονισεις στα 50.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

και annex a να ειναι θα παιξει οπως ειδες και με του φιλου σου

Tα tplink ειναι πολύ καλά, απλα καλύτερα πήγαινε στο 9980

ειναι dual band ειναι και gigabit Οποτε αν τα χρειαζεται ας παει σε αυτο.δεν ειναι και τοσο τρελη η διαφορα ουτε βεβαια και λιγο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...