Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω π ς μπορω να βρω τον οδηγο για την καρτα ηχου.η μητρικη μ ειναι η asus p5b-e.η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη νομιζω.μπορει να με βοηιησει καποιος;

Δημοσ.

δεν ξερω για ποιο πραγμα μιλατε ρε παιδια στο συγκεκριμενο λινκ...εγω το μονο που βλεπω είναι να κατεβασω μια λιστα με τους υποστηριζόμενους ssd

και τα από κατω είναι απλα ενημρωσεις του bios...εκτος αν δεν το καταλαβαινω εγω σωστα

Δημοσ.

Το αποπανω λινκ προσωπικά με πετάει στο support της μητρικής που παρέθεσες και του ορίζεις για ποιο λειτουργικό θες να βρεις drivers.

Δημοσ.

tsilitheo μην παραιτείσαι..το λαθος μ είναι ότι δεν ειπα πως εχω λειτουργικο  8,1.

στα βιστα βγαζει οντως όπως προανεεφερες αλλα όχι στα 8,1..δοκιμασε το να δεις...μπορω να κατεβασω αυτά και να τα τρεξω σε compatibility mode gia 8,1?

κατεβαζω για vista και βλέπουμε...θα σας πω συντομα..

Δημοσ.

λοιπον το πρωι κατεβασα τον οδηγο για βιστα και τον εκανα εγκατασταση..δουλευε κανονικα...τωρα μολις που ανοιξα τον υπολογιστη με το που βαζω μια σειρα να δω παρατηρω πως δεν εχω ηχο..μπαινω στην διαχειρηση του ηχου απο τον ινακα ελεγχου και μ δειχνει πως ta default ηχεια ειναι αποσυνδεδεμενα.πως γινεται αυτο ρε παιδια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...