Προς το περιεχόμενο

The Sinking City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω στο σακίδιο ο τύπος έχει και όπλο θα μου άρεσε να έχει στοιχεία adventure, FPS η τρίτου προσώπου και να είναι και open world

για να δούμε όμως πως θα εξελιχθεί στην πορεία.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φαίνεται αρκετά καλό. Το θετικό είναι ότι οι δημιουργοί φαίνεται να το παίρνουν σοβαρά γιατί όλο αυτό που είδαμε στο παραπάνω βιντεο είναι μόνο για την Demo έκδοση

Δημοσ.

Φαίνεται πολύ ωραίο και δεν πήρα γραμμή ότι βγαίνει τέτοιο game. Είναι λέει και κοντά στο release . Τα sherlock holmes πάντως ήταν επικά.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το περιμένω εδώ και καιρό το συγκεκριμένο παιχνιδάκι ελπίζω να βγει καλό τελικά γιατί έχω καιρό να παίξω ένα καλό adventure μετά το syberia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SPANK είπε

Το περιμένω εδώ και καιρό το συγκεκριμένο παιχνιδάκι ελπίζω να βγει καλό τελικά γιατί έχω καιρό να παίξω ένα καλό adventure μετά το syberia

Καλά δεν το κόβω για pure adventure αλλα φαίνεται υποσχόμενο. Τώρα η δυσκολία ίσως να απωθήσει κόσμο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αφού δεν έχει καλά facial expressions wtf φέρνεις την camera τόσο κοντά?!

p.s. btw έχει γίνει delay το game χωρίς release date.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κρίμα που παει στο epic και το ήθελα για το steam , αν ειναι καλό ομως και αξίζει θα το παίξω στο epic store

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...