frozex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μια ξαδέρφη μου ψάχνει για κινητό γιατί τις χάλασε το παλιό. Όταν την ρώτησα τι ζητάει από το κινητό μου είπε φωτογραφική και εφαρμογές (εγώ φαντάζομαι τα 16G θα είναι αρκετά). Το budget είναι κοντά στα 300€ αλλά μπορεί να φτάσει και στα 350€ (φυσικά όσο πιο φθηνό τόσο καλύτερα). Λογικά θα την ενδιαφέρει και η εξωτερική εμφάνιση αλλά αν υπάρχουν στην αγορά θήκες για το κινητό, το κινητό καθαυτό μπορεί να είναι λίγο άσχημο.Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της ξαδέρφης μου αλλά και γενικότερα των γυναικών πιστεύω είναι να μην ασχολούνται καθόλου με ROM και άλλα τέτοια και ενώ εγώ είχα στο μυαλό μου κανά Xiaomi τώρα το ξανασκέφτομαι (μένει Γερμανία αλλιώς θα της τα έκανα εγώ). Αυτά πάνω κάτω, εσείς τι θα προτείνατε; Συγνώμη αν κούρασα.
Amix Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 στα 350 ?χμμ εγω λεω LG G4 μιας και θελει καλες φωτογραφιες. 2
frozex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πολλά "άσχημα" σχόλια διαβάζω http://www.gsmarena.com/lg_g4-reviews-6901.php
mahone1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Και εγω xiaomi θα σου λεγα αλλα αφου δεν κοιταξε htc m9, a5(2016) και nexus 5x 1
frozex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 η κάμερα του nexus καλή; το Α5 το φοβάμαι λίγο γιατί η Samsung δεν δίνει πολύ σημασία στην A σειρά και δεν το βλέπω να παίρνει αναβαθμίσεις στο λειτουργικό του. Αυτά, γενικά ωραία και τα 3 Σας ευχαριστώ και τους δύο
Belisarius Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Η κοπέλα περιέγραψε το G4 ουσιαστικά σε αυτά τα λεφτά. Μόνο ελάττωμα του η αυτονομία του. Τώρα αν κρίνετε συσκευές από σχόλια στο gsm arena χαμένος κόπος. Το Nexus τί να το κάνει; Αν θέλει να βάζει εφαρμογές και να βγάζει videos, φωτογραφίες και μουσική τα 12gb ελεύθερα δεν φτάνουν ούτε για πλάκα. Το M9 για φωτογραφίες προφανώς αναφέρθηκε ως αστείο ή ως κάποιου είδους τρολάρισμα. Σε αυτά τα λεφτά ψηφίζω G4 εφόσον η προσεγμένη κατα τ άλλα σειρά Α της Samsung είναι midrange και όχι high-end. Nα χάσει δηλαδή η κοπέλα που ζητά φωτογραφίες την καλύτερη κάμερα σε android κινητό για το 2015 επειδή τα παιδάκια που σχολιάζουν στο gsm arena δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Από την στιγμή που η κοπέλα δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα ενδότερα του λειτουργικού επίσης η επιλογή για Xiaomi φαντάζει άκυρη. Από εκεί και πέρα φθηνότερες επιλογές υπάρχουν πάλι από Lg όπως το Flex2 που έχει την ιδιαιτερότητα της κυρτότητας και το G3. Και τα δύο βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες και παίρνουν micro sd όπως το G4. 3
frozex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Η κοπέλα περιέγραψε το G4 ουσιαστικά σε αυτά τα λεφτά. Μόνο ελάττωμα του η αυτονομία του. Τώρα αν κρίνετε συσκευές από σχόλια στο gsm arena χαμένος κόπος. δεν ξέρω ούτε και εγώ και γι αυτό ρωτάω εδώ, αλλά στο GSM λένε διάφορα για κατασκευαστικά προβλήματα και σχόλια του τύπου Just Died. πάντως και εγώ πιστεύω το G4 είναι ιδανικό.
Belisarius Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν ξέρω ούτε και εγώ και γι αυτό ρωτάω εδώ, αλλά στο GSM λένε διάφορα για κατασκευαστικά προβλήματα και σχόλια του τύπου Just Died. πάντως και εγώ πιστεύω το G4 είναι ιδανικό. Οι πρώτες παρτίδες είχαν κάποιο θέμα, το οποίο εξαλείφθηκε αργότερα. Από εκεί και πέρα ΜΗΝ διαβάζετε σχόλια στο gsm arena. Αν θέλετε να σχηματίσετε άποψη για τις συσκευές, καλύτερα να διαβάζετε τα σχόλια των κατόχων των συσκευών στο myphone για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη χωρίς να διαβάζετε το rage 12χρονων ή ενηλίκων με μυαλό 12χρονου. Αυτό το γράφω γενικότερα, όχι για σένα συγκεκριμένα. 3
newsformobiles Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Γιατί αν της πάρεις ένα Xiaomi, και βάλεις την stable και της το στείλεις, δεν θα την καλύψει!? Πάρε το Redmi Note 2 prime, που δεν θέλει ξεκλείδωμα, από eu αποθήκη να σου έρθει γρήγορα, το φτιάχνεις και το στέλνεις. Από εδώ γερμανία τελωνείο δεν έχει, μια χαρά θα είναι.
Amix Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Η κοπέλα περιέγραψε το G4 ουσιαστικά σε αυτά τα λεφτά. Μόνο ελάττωμα του η αυτονομία του. Τώρα αν κρίνετε συσκευές από σχόλια στο gsm arena χαμένος κόπος. Το Nexus τί να το κάνει; Αν θέλει να βάζει εφαρμογές και να βγάζει videos, φωτογραφίες και μουσική τα 12gb ελεύθερα δεν φτάνουν ούτε για πλάκα. Το M9 για φωτογραφίες προφανώς αναφέρθηκε ως αστείο ή ως κάποιου είδους τρολάρισμα. Σε αυτά τα λεφτά ψηφίζω G4 εφόσον η προσεγμένη κατα τ άλλα σειρά Α της Samsung είναι midrange και όχι high-end. Nα χάσει δηλαδή η κοπέλα που ζητά φωτογραφίες την καλύτερη κάμερα σε android κινητό για το 2015 επειδή τα παιδάκια που σχολιάζουν στο gsm arena δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Από την στιγμή που η κοπέλα δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα ενδότερα του λειτουργικού επίσης η επιλογή για Xiaomi φαντάζει άκυρη. Από εκεί και πέρα φθηνότερες επιλογές υπάρχουν πάλι από Lg όπως το Flex2 που έχει την ιδιαιτερότητα της κυρτότητας και το G3. Και τα δύο βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες και παίρνουν micro sd όπως το G4. +1
ziaba Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Z5 compact δεν υπαρχει κατι καλυτερο για γυναικα αυτη την στιγμη στα 350 ευρω
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν ξέρω ούτε και εγώ και γι αυτό ρωτάω εδώ, αλλά στο GSM λένε διάφορα για κατασκευαστικά προβλήματα και σχόλια του τύπου Just Died. πάντως και εγώ πιστεύω το G4 είναι ιδανικό. Ναι ξερεις σε ποσα πραγματα το εχουν γραψει αυτο σαν αρνητικο????Λες και εγγυηση δεν εχουν. Και εγω πηρα το Moto G 3rd gen και ειχε ενα καμμενο pixel που το ειδα στις πρωτες 4 μερες τι θα πρεπει να κανω.Να μπω στο skroutz να βαλω 1 αξιολογηση επειδη μου εκατσε προβληματικη παρτιδα???Το ιδιο και στα forum μεσα???Οχι γιατι πολυ απλα υπαρχει η εγγυηση. Και απο τα παραπανω εγω προτεινω ή LG G4 ή Sony Z5 compact ή σε πιο μεγαλο ισως και το ιδιο το Z3.
frozex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ναι έχεις δίκιο το σκέφτηκα μετά αυτό με την εγγύηση αλλά δεν πρόλαβα να διορθώσω το μήνυμα γιατί κοιμήθηκα.
mahone1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το g4 δεν θα το διαλεγα με τιποτα λογο μπαταριας και πλαστικουρας οσο για το m9 ειναι σαν το iphone σε android δεν εχει κολλήματα ποτε κτλπ εχει τελεια καμερα selfie το μονο που τα χαλαει ειναι στις νυχτερινες ληψεις η πισω καταταλα ειναι αψογο και premium κατασκευη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα