Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδω και λίγες μέρες δεν εχω σημα σε μερικά καναλια του οτε tv μεσω δορυφόρου.εχω δοκιμασει επαννεκινηση με εργοστασιακες ρυθμίσεις. Κλεισιμο του αποκωδικοποιητη για 3 λεπτα.

Το αποτέλεσμα το ιδιο δεν εχει σημα σε καποια κανάλια

Τι να κανω;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βάλε ote1 στους αναμεταδότες. Ο eutelsat 9A μας χαιρετάει, ο eutelsat 9B ήρθε και άλλαξαν κάποια πράγματα στους tp.

Υπ' όψιν πως αν έχεις τον pvr δέκτη και δεν έχεις twin lnb και δεύτερο καλώδιο ενδέχεται να έχεις πρόβλημα κατά την εγγραφή και παρακολούθηση άλλου καναλιού, καθώς πλέον έχουμε και οριζόντια πόλωση, ενώ πριν μόνο κάθετη.

Δημοσ.

Ακομα δεν έχω σημα .και μαλιστα τωρα πιανω μονο 8 καναλια μονο.

Τους πήρα και τηλεφωνο και δε μπορουν να με βοηθησουν μου λενε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί να έχει γυρίσει το πάτιο ή να χάλασε το lnb. Σε nova δεν έπιανα κάποια κανάλια, φώναξα τεχνικό και είχε πιάσει σκουριά το lnb στο σημείο που συνδέεται το καλώδιο. Το άλλαξε και από τότε όλα καλά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, επιλογή ote1 στους αναμεταδότες (αν και μερικοί ανέφεραν πως δεν παίζει ρόλο) κι έπειτα νέο σκανάρισμα.

Δημοσ.

Μου αντικατεστησαν τον αποκωδικοποιητη με νέο υβριδικο σκάναρα πάλι με επιλογη ote1 και μου βρήκε πάλι μόνο 9 καναλια.

Ηρθε και τεχνικός και μου άλλαξε και το lnb αλλα τα ίδια

Τι φταίει;

Δημοσ.

κατι που διαβασα χωρις να ξέρω πολλά είναι ότι θέλει 2ο lnb και 2ο καλώδιο να κατέβει μιας και άλλαξε ο δορυφόρος που συνδεόμαστε και υπάρχουν προβλήματα

Δημοσ.

Το διπλό lnb είναι μόνο για τους δέκτες με εγγραφή pvr. Το ότι σου κατεβάζει λίγα κανάλια έχει να κάνει με πολλά. Κατά βάση το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι μέτρηση με όργανο. Έχει γίνει αυτό? Αν κατεβαίνουν όλα σωστά από το όργανο τότε πρέπει να γίνει μέτρηση και κάτω για να επιβεβαιώθει ότι το καλώδιο δεν έχει κάποιο θέμα στην διαδρομή. Αν όλα καλά και εκεί τοτε φταίει ο δέκτης. Ο τεχνικός τι ενέργειες έκανε? Ποια η άποψη του? Έκανε ότι έκανε χωρίς να δώσει λύση? Πληρώθηκε?

Δημοσ.

Το διπλό lnb είναι μόνο για τους δέκτες με εγγραφή pvr. Το ότι σου κατεβάζει λίγα κανάλια έχει να κάνει με πολλά. Κατά βάση το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι μέτρηση με όργανο. Έχει γίνει αυτό?

Εκανε μέτρηση με πεδιόμετρο.

Αν κατεβαίνουν όλα σωστά από το όργανο τότε πρέπει να γίνει μέτρηση και κάτω για να επιβεβαιώθει ότι το καλώδιο δεν έχει κάποιο θέμα στην διαδρομή.

Έκανε μέτηρηση το καλωδιο και απο την αρχη και απο το τελος ,δεν είχε πρόβλημα.

Αν όλα καλά και εκεί τοτε φταίει ο δέκτης. Ο τεχνικός τι ενέργειες έκανε?

Μου είπε οτι εφταιγε ο αποκωδικοποιητης και πήγα χθές και τον αντικατεστησα με καινούργιο. Αλλά τα ίδια αποτελεσματα,οποτε δεν έφταιγε ο αποκωδικοποιητης 

Ποια η άποψη του?

Έκανε ότι έκανε χωρίς να δώσει λύση?

Ναι

Πληρώθηκε?

Ευτυχως όχι

Ποια κανάλια κατεβάζει;

ΕΡΤ2 

ΕΡΤ3

ΜΕGA

STAR

ALPHA

SKAI

OTECINEMA 3

OTESPORT 1

OTESPORT 2

OTESPORT 3

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα κανάλια της 11843 κατεβάζει που είναι με κάθετη πόλωση, άρα δεν κατεβάζει τα κανάλια με οριζόντια. Η εγκατάσταση είναι τυπική; Ένα lnb στις 9 μοίρες Ε, κάθοδος ενός καλωδίου ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Τα κανάλια της 11843 κατεβάζει που είναι με κάθετη πόλωση, άρα δεν κατεβάζει τα κανάλια με οριζόντια. Η εγκατάσταση είναι τυπική; Ένα lnb στις 9 μοίρες Ε, κάθοδος ενός καλωδίου ή κάτι άλλο;

Δεν ξέρω τι εγκατάσταση έκανε.Θα τον ρωτήσω και θα του πω αυτα που μου είπατε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...