BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Προσπαθω να εγκαταστήσω το nova go στο pc ενος φίλο μου μέσω teamviewer αλλα στο captcha μου βγάζει συνέχεια οτι δεν είναι σωστο.Εκει που κάνω εγγραφη στο nova my account. Φταίει το teamviewer μήπως,το μπλοκάρει η nova?
Gigamestin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Προσπαθω να εγκαταστήσω το nova go στο pc ενος φίλο μου μέσω teamviewer αλλα στο captcha μου βγάζει συνέχεια οτι δεν είναι σωστο.Εκει που κάνω εγγραφη στο nova my account. Φταίει το teamviewer μήπως,το μπλοκάρει η nova? Είναι Πιθανό.Γιατι δν τραβας σε φωτογραφίες τα βήματα που πρέπει να κάνει και να τα στείλεις στον φίλο σου?Χρησιμοποίησε το lightshot.Θα στην κανει την δουλεια και με το παραπάνω. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Οk,ευχαριστώ θα δοκιμασω με φωτογραφίες
KeepWalking7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 σε pc παντως δεν παίζει..εκτος κ αν ειναι φορητο.
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Συνήθως σρτα captchas έχει και ένα κουμπάκι για να κάνει εκψώνηση τον κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα