Stef_25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Παιδια,πηρα ενα τετοιο http://www.ebay.com/itm/191698932909?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και συνδεσα το usb stick μου στο ipad και στο iphone και ναι μεν ανοιγει ενας φακελος,αλλα μου γραφει οτι δεν βρεθηκαν στοιχεια για εισαγωγη.. Μπορειτε να μου πειτε γιατι το βγαζει αυτο και δεν αναγνωριζει τα αρχεια που εχω μεσα στο στικακι για να μπορεσω να τα βλεπω στο ipad? Υπαρχει καποια λυση?
isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δεν είναι σαν υπολογιστής/android που βλέπει τα περιεχόμενα. Το ios δουλευει διαφορετικά. Καταρχήν το συγκεκριμένο δεν κάνει για Iphone και απο ipad κάνει μόνο για iPad 4 Air/2 Mini Μετά πας στην εκάστοτε εφαρμογή και κάνεις απο εκεί Import (αν το υποστηρίζει η εφαρμογή) Επισης δε βλέπει καθολου αρχεία; Μήπως δεν του αρεσει όπως ειναι φορμαρισμένο το στικάκι; Τελος το διακοπτάκι στα δεξιά το έβαλες εκεί που πρέπει; (διαβάζω πολλά αρνητικά reviews στο net)
Stef_25 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δεν είναι σαν υπολογιστής/android που βλέπει τα περιεχόμενα. Το ios δουλευει διαφορετικά. Καταρχήν το συγκεκριμένο δεν κάνει για Iphone και απο ipad κάνει μόνο για iPad 4 Air/2 Mini Μετά πας στην εκάστοτε εφαρμογή και κάνεις απο εκεί Import (αν το υποστηρίζει η εφαρμογή) Επισης δε βλέπει καθολου αρχεία; Μήπως δεν του αρεσει όπως ειναι φορμαρισμένο το στικάκι; Τελος το διακοπτάκι στα δεξιά το έβαλες εκεί που πρέπει; (διαβάζω πολλά αρνητικά reviews στο net) Σε ipad mini το χρησιμοποιω. Δεν δοκιμασα να κανω import απο καποια εφαρμογη αλλα μονο απο το μενου του ipad (φωτογραφιες) Γνωριζεις καποια εφαρμογη που να υποστηριζει import οπως μου λες? Διακοπτακι δεν βλεπω να εχει πουθενα να σου πω την αληθεια.. Βασικα κοιτα,θελω να μπορω να παιζω καποια αρχεια mp3 (ή υποστηριζομενα αρχεια ηχου τελοσπαντων) που θα εχω μεσα στο στικακι απο το ipad.Μπορω να κανω κατι τετοιο βασικα? (Ασχετα με την συγκεκριμενη περιπτωση που μιλαω για αρχεια φωτογραφιων)
georgeadams Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Με αυτόν τον αντάπτορα (ή παρόμιους) μπορείς να κάνεις Import ΜΟΝΟ σε φωτογραφίες από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Για περισσότερη λειτουργικότητα χρειάζεσαι κάτι που να συνοδεύεται από τη δική του εφαρμογή που θα αναλαμβάνει το viewing/import των αρχείων. Για παράδειγμα κάτι σαν το Sandisk iXpand Flash Drive ή το Kingston MobileLite Wireless. Εγώ έχω ένα Kingston MobileLite Wireless G2 και είναι ότι πρέπει για ταινίες σε ταξίδι κλπ.
Stef_25 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Η πιο φθηνη λυση για αυτον τον σκοπο ποια ειναι? Ειναι πολλα τα 70ευρω για στικακι πιστευω για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα