Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά αν και μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού και πολλές φορές παραλίγο να το ξεκινούσα... δεν ασχολήθηκα ποτέ γιατί δεν μου άρεσε η ιδέα να κουνάω πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Πίστευα ότι θα ήταν κουραστικό και δύσκολο.

Kαμία σχέση όμως! Πανεύκολο είναι - και ΤΟ ΣΩΣΤΟ RPG, όχι οι παπαριές που ένας είναι την μια... νεκρομάνσερ και την άλλη... μπερτζέγκερ!

Έχεις πάρτυ με 4-5 διαφορετικές κλάσεις, που πρέπει να την χειρίζεσαι ΣΩΣΤΑ για να νικήσεις (όπως γίνονται και στις έπικ ταινίες, δεν είναι ένας "ο πάρτα-όλα" που τα "σφάζει-και-μαχαιρώνει" όλα όπως γίνεται τώρα, που οι ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ να ασχοληθούν σοβαρά και θέλουν "πατ-κιουτ" να σκοτώνουν και να τελειώνουν την πλοκή)...

• Like 3
Δημοσ.

Απλά έπος ότι και να λέμε ! Έστω και μετά από τόσα έτη όχι μόνο καλοδεχούμενο είναι αλλά και θα μας γεμίσει με ποιοτικές ώρες τον χρόνο μας. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ RPG όντως στην ιστορία των videogames.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό μαζί με το sequel του και το Planescape Torment είναι τα κορυφαία παιχνίδια στο είδος τους

• Like 4
Δημοσ.

Νωρίς το θυμήθηκαν.

Το είχαν έτοιμο εδώ και 18 χρόνια, αλλά θέλανε να κάνουν καλό beta testing. Να διορθώσουν όλα τα bugs, γι αυτό και άργησαν.  :-D  :-D  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ενα απο τα καλυτερα ολων των εποχων. Αν ημουνα και 17 να το παιξω. Γιατι οι τεραστιοι διαλογοι δεν παλεύονται πια

• Like 2
Δημοσ.

Με το που είχα διαβάσει πριν καιρό για αυτή την είδηση με έπιασε ένας απίστευτος ενθουσιασμός.

Good news :) ωραιότατο παιχνίδι και soundtrack που συχνά μας συνοδεύει όταν παίζουμε DnD.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά αν και μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού και πολλές φορές παραλίγο να το ξεκινούσα... δεν ασχολήθηκα ποτέ γιατί δεν μου άρεσε η ιδέα να κουνάω πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Πίστευα ότι θα ήταν κουραστικό και δύσκολο.

Να μετακινείς όλη την ομάδα μαζί είναι το μόνο εύκολο. Το δύσκολο είναι να την κρατήσεις συγκροτημένη αλλιώς οι χαρακτήρες μαλώνουν μεταξύ τους, αποχωρούν ή ακόμα σπανιότερα κυνηγούν και σκοτώνουν τα άλλα μέλη. Το βάθος του παιχνιδιού είναι απίστευτο, ο κόσμος σφύζει από ζωή και η λεπτομέρεια κάνει τον πρωταθλητή. Και το BG είναι σίγουρα πρωταθλητής σε όλους τους τομείς.

Δημοσ.

Πιθανότατα άρμεγμα του nostalgia factor (όπως τα "enhanced" που έβγαλαν) με σούπα generic plotlines από Forgotten Realms όπως το PoE.Θα κάμουν τίποτα για τα λοιπά,όπως gameplay ή/και γραφικά; 

Έχει βγει καμία πληροφορία;

Γενικά θα δούμε, μακάρι να κάμω λάθος με τις προβλέψεις μου αν και φυσικά πριν αγοραστεί θα πέσει "δοκιμή" για να μην την ξαναπάθω όπως με το Pillars.

Δεν μπορώ άλλους ατελείωτους βλακώδεις διαλόγους δίχως ουσία σε RPG....

Δημοσ.

Μαλλον εισαι fan των platform games & των fps, αγνοωντας οτι μιλαμε για το καλυτερο RPG στην ιστορια του videogaming. ;)

λατρεύω αυτά τα συμπεράσματα :D

Το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Το Buldur's Gate το έχω σε PC (αγορασμένο και όχι κατεβασμένο), και στο Nexus tablet (επίσης αγορασμένο). Τονίζω την λέξη 'αγορασμένο' γιατί επειδή είναι παλιό παιχνίδι, αρκετοί το κατεβάζουν καθώς είναι δύσκολο να το βρεις στα καταστήματα πλέον. Ω ναι, μιλάω για την box edition :D

Το σχόλιο μου πάει στο γεγονός ότι αυτή η κίνηση είναι καθαρά θέμα marketing, καθαρό άρμεγμα. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος που δεν σέβεται τον τίτλο, δεν είμαι εγώ ... αλλά η ίδια η εταιρεία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...