Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Καινούριος στο θέμα των δικτύων οπότε θέλω τα φώτα σας. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1. Έχω το router ZTE 931VII του ΟΤΕ για vdsl κουμπωμένο σε adsl γραμμή και πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητα!

2. Έχω τραβήξει etherner καλώδιο μέσα από το σπίτι μέχρι πάνω στη σκεπή και μέσω ενός CPE 210 TP LINK στέλνω σε φωτοβολταϊκό πάρκο στα 1.3km σε άλλο cpe 210 που δουλεύει σε bridge και κατεβάζω μόνο στη lan θύρα του με κλειστό το wifi του receiver. Κάτω στο lan θέλω να βάλω switch με 8 πόρτες της tp link (οι 2 βασικά χρειάζονται), ένα για τις κάμερες και ένα για ένα solar log 1200 απ το οποίο ελέγχω εξ αποστάσεως τις μετρήσεις. Πριν απ αυτό internet έδινε ένα router με κάρτα sim της cosmote.

3. Δοκίμασα μόλις σέταρα τα cpe και κούμπωσα το ethernet του solar log 1200 (αυτό με καίει πιο πολύ) για να δω αν δουλέψει χωρίς κάτι άλλο. Αλλά τπτ. Να πω ότι το link είναι του στυλ: xxxxxxx.dyndns.org:8080.

Τι θα χρειαστεί να πειράξω και πως?? Ευχαριστώ και συγνώμη για το πολύ μπλα μπλα!

Δημοσ.

Καμία ιδέα για το θέμα παιδιά? Επίσης έκανα ένα xheck όλες τις πόρτες από 1 έως 80 με γνωστά tools και όλες λέει ότι είναι κλειστές??? Υπάρχει τέτοια περιπτωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...