koolisk6 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 εγω θα σου ελεγα να πουλησεις τη μητρικη και τον επεξεργαστη αν δε σε καλυπτουν κ θες κατι δυνατοτερο, και να πας σε h81+i5 εφοσον εχεις συμβατες μνημες.... η πλατφορμα σου ειναι ηδη 5ετιας και σε κανα εξαμηνο με την ελευση των καινουριων amd δε θα τα παιρνει κανενας, γι αυτο πουλα τα τωρα οσο μπορεις......
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Επισης για το θεμα με τα κρασαρισματα..πολλες φωρες κολλαει και δεν ξεκιναει καν το bios και πρεπει να τον κλεισω με τον διακοπτη τροφοδοσιας,να περιμενω κανενα 5λπτ και μετα να τον ανοιξω ξανα.. εγω θα σου ελεγα να πουλησεις τη μητρικη και τον επεξεργαστη αν δε σε καλυπτουν κ θες κατι δυνατοτερο, και να πας σε h81+i5 εφοσον εχεις συμβατες μνημες.... η πλατφορμα σου ειναι ηδη 5ετιας και σε κανα εξαμηνο με την ελευση των καινουριων amd δε θα τα παιρνει κανενας, γι αυτο πουλα τα τωρα οσο μπορεις...... Δεν θα την πουλησω..δεν εχω σκοπο..θα την δωσω στον γαμπρο μολις μπορεσω και παρω κατι ολοκληρωμενο
koolisk6 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 αν δε σταματησουν τα κρασαρισματα με το καινουριο τροφοδοτικο, μη τη δωσεις στο γαμπρο σου τη μητρικη γτ θα σε βριζει..... 1
Whitefanged Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μπορεί και να της ήπιε το αίμα της μητρικής ο cpu. Στοκ. Δεν είναι πολύ πιθανό αλλά δεν θα ψάχνω και σύννεφο για να πέσω αν ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα