Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

Το συστημα μου αυτην την στιγμη ειναι ενα AMD FX 8120+R9 380X NITRO 4 GB+ HYPER TX3 EVO COOLER+ 16 GB DDR3 BLACK HYPER X 1800..

Τον υπολογιστη τον εχω για gaming και παρακολουθηση ταινιων..

Σκεφτομαι να αγορασω τον Απριλιο εναν FX 8350 μιας και μεχρι εκει μου επιτρεπει το πορτοφολι μου..θα ηθελα να μαθω εαν με την αγορα αυτου του επεξεργαστη θα δω διαφορα στα games η οχι..

Αρκετοι μου ειπαν να κανω overclock τον 8120 αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα δεν τα πειραζω εκτος εαν ειναι καπιος προθυμος να με βοηθησει σε βαθμρο πρηξιματος..χαχαχα.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι για την μητρικη μου..

H μητρικη μου ειναι αυτη..https://www.asus.com/Motherboards/M5A78LMUSB3/

Που ακριβως μπορω να συνδεσω case fan πανω στην μητρικη?

Και η τελευταια ερωτηση..την ψυκρα η το παλιο fan απο την stock amd fx 8120 μπορω να την εκμεταλευτω καπως και με ποιο τροπο?..Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το pc σου φίλος. Μόνο αν λιώνεις σε mmo/multiplayer ίσως να σκεφτείς για επεξεργαστή.

Η συγκεκριμένη μητρική δεν είναι για κάτι περισσότερο από τον 8120. 

Συνεπώς στη αναβάθμιση θα υπολογίσεις και μητρική.

Τροφοδοτικό ποιο έχεις?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το pc σου φίλος. Μόνο αν λιώνεις σε mmo/multiplayer ίσως να σκεφτείς για επεξεργαστή.

Η συγκεκριμένη μητρική δεν είναι για κάτι περισσότερο από τον 8120. 

Συνεπώς στη αναβάθμιση θα υπολογίσεις και μητρική.

Τροφοδοτικό ποιο έχεις?

http://specsen.com/power-supply-raptoxx/raptoxx-rt-800p-800w/

Δημοσ.

Φίλε μου δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις από τροφοδοτικά, τα RaptoxX πρώτη φορά τα ακούω.

Μάλλον και λόγω παλαιότητας θα πρέπει να το βάλεις στη λίστα των αλλαγών.

Καλύτερα βέβαια να το επιβεβαιώσει και κάποιος συμφορουμίτης με εκτενέστερες γνώσεις

πάνω στα psu.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις από τροφοδοτικά, τα RaptoxX πρώτη φορά τα ακούω.

Μάλλον και λόγω παλαιότητας θα πρέπει να το βάλεις στη λίστα των αλλαγών.

Καλύτερα βέβαια να το επιβεβαιώσει και κάποιος συμφορουμίτης με εκτενέστερες γνώσεις

πάνω στα psu.

Εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος παντως απο αυτο.και εχει φαει και διακοπες ρευματος κλπ..μια χαρα ειναι

Δημοσ.

Mην αλλάξεις επεξεργαστή,μεγάλη διαφορά δεν θα δεις, όπως προείπε ο @@dimitrisOP, και ο 8350 δεν είναι για αυτή την μητρική, άντε βαριά βαριά τον 8320Ε , αλλα το OC to ξεχνας με αυτή την μητρική και αυτό το τροφοδοτικό. Kαλύτερα μάζεψε λεφτά και κάνε ένα upgrade CPU-RAM-MOBO-PSU όταν με το καλό βγει και ο ΖΕΝ και έχεις ενναλακτικές, εκτός από skylake

Δημοσ.

Τι games παίζεις στο pc?

To τροφοδοτικό θέλει αλλαγη , με 30Α στην 12αρα και ειδικά με τετοια κάρτα από στιγμή σε στιγμη μπορεί να στα τινάξει ολα

• Like 2
Δημοσ.

single player Η Online;

το τροφοδοτικό θέλει αλλαγή το δικο μου 550αρι βγάζει 42Α στην +12αρα.

Δεν θα δεις κάτι το τρομερό απο 8120 σε 8350 θα κερδίσεις ναι αλλα οχι αλλα για αυτά που θα πληρώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Άστο όπως είναι , μην αλλαξεις ούτε σε 8350, θα κερδίσεις κάποια fps ,αλλά λιγα

Τι λέτε βρε παιδιά. Αν ο 8120 είναι default θα κερδίσει αρκετά με έναν 8350.

• Like 2
Δημοσ.

single player Η Online;

το τροφοδοτικό θέλει αλλαγή το δικο μου 550αρι βγάζει 42Α στην +12αρα.

Δεν θα δεις κάτι το τρομερό απο 8120 σε 8350 θα κερδίσεις ναι αλλα οχι αλλα για αυτά που θα πληρώσεις.

single..

Δημοσ.

Τι games παίζεις στο pc?

To τροφοδοτικό θέλει αλλαγη , με 30Α στην 12αρα και ειδικά με τετοια κάρτα από στιγμή σε στιγμη μπορεί να στα τινάξει ολα

έχει 2x 12 rails.

20A & 30A

Δείτε το καλύτερα.

Από εκεί και πέρα ή μητρική αν μπουν ψυκτρακια στο vrm, μέχρι και μικρό overclock θα κανει σε 8350..

Εγώ θα έκανα αλλαγή στον επεξεργαστή αλλά ίσως να έψαχνα για 8350

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί απλά να μην το κρατήσει όπως είναι, και να πάει αργότερα σε AM4/Skylake?

Και ειδικά στο single player το βάρος πάει στην κάρτα ,όποτε τζάμπα τα λεφτά που θα δώσεις για cpu 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...