Haldol Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ψάχνω κάποιο προϊόν που να στεγανοποιεί 100% το ξύλο. Έχω για μία ξύλινη (MDF) κατασκευή, η οποία πρόκειται να γεμίσει με νερό για να φτιαχτεί ένα "μοντέλο" συντριβανιού - σκεφτείτε το σαν ξύλινη λεκάνη. Οπότε ψάχνω κάτι που να είναι τελείως αδιαπέραστο από το νερό. Δε θέλω δηλαδή κάτι σαν υδατοαπωθητικό βερνίκι αλλά πιο πολύ κάτι σαν σιλικόνη. Σκέφτηκα φυσικά για αντιμουχλική σιλικόνη, αλλά θα χρειαστώ καμιά 10αριά σωληνάρια και έχει και δύσκολη εφαρμογή με σπάτουλα. Ψάχνω κάτι (κατά προτίμηση) φτηνότερο και που να εφαρμόζεται και πιο εύκολα.
Gtr34 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις πολυεστέρα(υαλοβάμβακα). 1
Haldol Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Θα δοκιμάσω την τύχη μου με α) στεγανωτικό κονίαμα "AQUAMAT" της ISOMAT και β) από πάνω κάποια εποξική ρητίνη. Άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες, πριν ξεκινήσω το ... τσιμέντωμα.
Ψιτ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Βάλε ένα μουσαμά πάνω απο το Mdf και μετά βαφτο με κάποιο στεγανοποιητικό.
FallenAngelGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Τελικά τι έκανες; Μετά από 4 χρόνια κράτησε αυτό πυο έκανες; Ενδιαφέρομαι και εγώ για να κάνω μια δουλειά σε ένα mdf που μάλλον θα το πιάνει η βροχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα