noobogadgetakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 καλησπέρα σε ολη την παρεα...εχω κατεβασει το 2013 office πο ατον θειο και μολισ κανω την εγκατασταση μ βγαζει ένα ερρορ 1920 μετα από λιγο..τι μπορει να είναι αυτό?
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Με μια αναζητηση στο google βρηκα καποια εντολη που επρεπε να τρεξω μεσω διαχειριστη.αλλα και παλι τπτ.καμια ιδεα; ειχα εγκατεστημενα τα 16 πριν αλλα παρουσιαζαν καποιο θεματακι και αναγκαστικα γυρισα σε αυτα που δουλευαν απροβληματιστα...το θεμα ομως ειναι τι μπορει να επαθε τωρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Σε προηγούμενη απαντησή σου είχες γραψεις ότι εχεις γνήσιο το office 2013, γιατί βάζεις πειρατικά?
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δν ειναι δικα μ..ειναι για αλλο σταθερο υπολογιστη φιλου.τα δικα μ παιζουν κομπλε.απλα επεοδη εκανα εγω το φορματ και μ ζητησε και το office του κατεβασα το πειρατικο.στο κατω κατω ρε παιδια εγω απα ζητησα μια βοηιεια για κατι που δν εχει σχεση αν ειναι γνησιο η οχι.
jim_p Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Με μια προχειρη αναζητηση στο google, βλεπω πως το προβλημα με το error 1920 σχετιζεται με τις γραμματοσειρες. Εκανες κατι απο οσα προτεινονται?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δν ειναι δικα μ..ειναι για αλλο σταθερο υπολογιστη φιλου.τα δικα μ παιζουν κομπλε.απλα επεοδη εκανα εγω το φορματ και μ ζητησε και το office του κατεβασα το πειρατικο.στο κατω κατω ρε παιδια εγω απα ζητησα μια βοηιεια για κατι που δν εχει σχεση αν ειναι γνησιο η οχι. Δεν το έγραψα κακοπροαίρετα, νόμιζα πως τα εγκαθιστούσες στο δικό σου pc. Δοκίμασε ξανά εγκατάσταση.
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ξερεις μερικες φορες ο γραπτος λογος ειναι περιεργος.τον περνει οπως θελει ο καθενας...βεβαια μια παρεα ειμαστε ολοι..βρηκα στο youtube μια λυση αλλα δεν μπορω να βρω στα windows 7 απο οταν παταω εναρξη πως παω στο (run)..εχει τα ελληνικα και με μπερδευει...παταω εναρξη και μετα που παω;βοηθηματα; Με μια προχειρη αναζητηση στο google, βλεπω πως το προβλημα με το error 1920 σχετιζεται με τις γραμματοσειρες. Εκανες κατι απο οσα προτεινονται?Τωρα θα κανω γτ μολις γυρισα απο την δουλεια .επιστρεφω με απαντησεις
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γράψε στην αναζήτηση 'εκτέλεση', είναι η επιλογή run.
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 καλησπερα σε ολους...επιστρεφω στο θεμα μιας και μετα απο πολυ καιρο ασχοληθηκα παλι με το προβλημα του φιλου μου με το office που εχει το θεμα με το error 1920.βρηκα αυτο το βιντεακι στο youtube που δειχνει πως να λυσεις το προβλημα αλλα εχω το εξης θεμα...οταν τρεχω απο την "εκτελεση" το <<services.msc>>εκει μεσα δεν υπαρχει το σχετικο <<windows fonts>>που μ λεει στο βιιντεο...ξερει κανεις γιατι? εκανα κανονικα αντιγραφη τον φακελο που μου ζητουσε...τα εχω κανει ολα οπως λεει...καμια βοηθεια?το σχετικο βιντεο ειναι αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα