Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

x3 δε θα έχεις αλλά θα έχεις πάντα πάνω από χ2, πάντα θα παίζει ρόλο το τι κάνεις δλδ μια εφαρμογή θα ανοίξει ποιο γρήγορα αλλά όχι όλες το ίδιο γρήγορα (η διαφορά θα φανεί στης μεγάλες. Το άλλο μεγάλο + είναι ότι αντί να έχεις πχ. δίσκους 120+120+120 θα έχεις ένα 360gb άρα θα εκμεταλλευτής το χώρο καλύτερα οπότε ναι κάντο. Μιλάω πάντα στη περίπτωση που ήδη έχεις τους δίσκους διαφορετικά αν πεις να πάρεις τώρα πάρε μόνο 2 αλλά ποιο μεγάλος πχ αν είναι να πάρεις 3χ120 πάρε 2χ240 ή αντί για 3χ240 πάρε 2χ480 βγαίνεις ποιο κερδισμένος

και τέλος σε πολλές μητρικές z87-z97 έχεις και επιλογή για fast boot και έτσι δε περιμένεις σε κάθε άναμμα να βλέπεις την οθόνη του raid αλλά το φτιάχνεις μέσα στο bios, ψάχτο

Δημοσ.

εχω 3 120αριδες γιαυτο λεω  μπας κ τους κανω raid,τα windows τα εχω m2 οποτε λεω να βαζω τα παιχνιδια ,προγραματα κλπ,στους ssd,να τους κανω εναν 360 κ να μην εχω 3 ,για πιο συμαζεμενα πραγματα,θεμα λειτουργικοτητας περισσοτερο παρα ταχυτητας

Δημοσ.

Αν δε τρέχεις server το ρίσκο χρήσης 3 δίσκων σε raid0 είναι πολύ μεγαλύτερο από το όφελος.

Στη πράξη μπορεί να μη δεις διαφορά από 2 δίσκους (εκτός από benches). Σε καμία περίπτωση δε θα έχεις τριπλάσια ταχύτητα και επειδή στοιχηματίζω πως αναφέρεσαι σε fake raid αυξάνεις κατά πολύ και τους πόρους του συστήματος που θα ζητά η συστοιχία.

what he said-> πούλα τους και πάρε μεγάλο.

Αλλιώς κάνε τους JBOD (spanned) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έτσι κι αλλιώς η αυξημένη επίδοση υπάρχει λόγω του ότι είναι ssd. Βέβαια στη προκειμένη οι δίσκοι δε θα πρέπει να είναι πριν boot volume ή system volume.

Δημοσ.

Συγγνώμη για το hijack

Raid 1 με 2 ίδιους INTENSO 120gb ssd αξίζει;

Θα έχει διαφορά (σε ταχύτητες) στις καθημερινές εργασίες ή μόνο σε προγράμματα video κτλ;

Δημοσ.

Συγγνώμη για το hijack

Raid 1 με 2 ίδιους INTENSO 120gb ssd αξίζει;

Θα έχει διαφορά (σε ταχύτητες) στις καθημερινές εργασίες ή μόνο σε προγράμματα video κτλ;

Όχι το raid 1 εξορισμού δε προσφέρει πλεονέκτημα επιδόσεων.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...