allure_boy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 και πολυ καλα εκαναν.. ποιος θα της αγορασει.
pcos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 αντι να παραδεχτουν οτι το active 3D απετυχε και να πανε σε passive 3D, το αποκυρησουν τελειως! ωραια τακτικη! ευγε!
panoskatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ποτέ δεν το συμπάθησα το 3D ιδιαίτερα στις ταινίες όπου πραγματικά σου περιορίζει το γενικό πλάνο της κάθε σκηνής στην ταινία. Όσοι όμως το βρίσκουν ενδιαφέρον πιστεύω ότι το παθητικό της LG ήταν μονόδρομος, το ενεργό των υπολοίπων κατασκευαστών απλά σκέτη ταλαιπωρία.
valantis8 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 εγω εχω εμπειρια και απο active k passive τα γυαλια της samy τελευταιας γενιας ειναι παναλαφρα αυτο που ηταν φαουλ στα ακτιβ ηταν οτι δεν συγχρονιζαν με ολες τις τηλεορασεις, εβγαζε η καθε μια τα δικα της γυαλια και τρεχα γυρευε. Τωρα με το blue tooth εγω σε πανασονικ παιζω με σαμσουνκ. τα active καλυτερη αποδοση. δεν μπορουμε να λεμε οτι πεθαινει το 3d, επειδη εγκαταλειπουν δυο εταιριες, για μενα η philps εχει πεθανει προπολου, συνεχιζουν η lg, sony, panasonik, f&u, tomson. ειναι λιγο περισσοτερες μαλλον αυτες που συνεχιζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα