MariosSeva Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το θεμα ειναι οτι στο πατωμα εσενα πανε ετσι οπως ειναι.εγω που να το βαλω που θα φαινεται ασχετο οπου και να το κατσω?ασε που στην γωνια εκει εχω και το ενα front και απο μπροστα το sub.ε δεν λεει να αγησω και πιο μπροστα τον ενισχυτη.ξερεις απο μοπυρμουρα φανταζομαι.σημερα η δευτερα ερχονται και τα MAGNAT οποτε θα εχω εικονα και θα σας στειλω εντυπωσεις με την πρωτη ευκαιρια.
MariosSeva Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 καλησπερα σε ολους.. μια ευλογη ερωτηση(σορρυ εαν ειμαι οφτοπικ αλλα δεν μπορω να ανοιξβ καινουριο θεμα) πειραζει που τα surr ειναι με 2.5μμ καλωδιο συνδεδεμενο και τα front με 4μμ; και το center ειμαι με 2.5μμ.θα κανω δουλεια τωρα και να τα αλλαξω αργοτερα η θα κανω ζημια;
johngamer Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Είναι θέμα απόστασης και ισχύος το τι καλώδιο θα χρησιμοποιήσεις. Για πολύ ισχύ και μεγάλες απόστάσεις θες πιο χοντρό καλώδιο. Υπάρχουν διάφορα σαιτ που το υπολογίζουν αν θες. Αλλά πιστεύω πως είσαι μια χαρά. Επίσης αν εννοείς πως επειδη είναι διαφορετικά, όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό.
heavyrain Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ξεθαβω παλι το θεμα μου. Μετακομισα φετος σε νεο σπιτι το οποιο ανακαινισα ολικα, περασα καλωδιο κατω απο πλακακια τοιχους κτλ ωστε να τα χω κρυμμενα! Ο χωρος ακροασης,οχι το δωματιο, ειναι 3χ3 περιπου επι 2.90 το ταβανι. Το συστημα πλεον αποτελείται: απο το θηριο! sc lx701. Magnat monitor supreme 2000 μπροστινα Magnat vector 213 κεντρικο Magnat monitor supreme 102 για rear Sony save 525 height/atmos Crystal audio thx12 sub Τωρα μενει να βαλω πιο σοβαρα ηχεια. Θα ηθελα προτασεις και γνωμες. Πρωτα θα μπουν σωστα ηχεια atmos κλινω στα dali alteco. Μετα θελω να διωξω τα γαιδουρια τα magnat 2000 με πιο μικρα δαπεδου η βασης, κλινω σε monitor audio bronze 2 η 5. Τι λετε;
fitriolis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Με τις κολώνες αυτές και το woofer, δεν είχες πάρα πολλά μπάσα;
heavyrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Με τον προηγουμενο ενισχυτη ναι, ειχα αρκετο εως πολυ μπουμαρισμα (αν εννοεις αυτο). Με αυτον τωρα, καθολου.
fitriolis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ναι μπουμάρισμα εννοώ. Βγάζεις τον ήχο directly ή τον περνάς από το equalizer του ενισχυτή; Στον προηγούμενο ενισχυτή δεν μπορούσες απλά να μειώσεις τα μπάσα;
johngamer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Κανονικά δεν πρέπει να παίζουν και τα 2, και το sub και οι κολώνες στο ίδιο φάσμα. Είτε παίζουν μόνο τα ηχεία σε 2,0 με όλο το φάσμα ή βάζεις crossovers και γίνεται EQ στο roll-off. Από κει και πέρα πρέπει να γίνει πιο ενδελεχής διάγνωση των acoustics για να βρεις το πρόβλημα και πως να το διορθώσεις. Τα Monitor Audio παρα πολύ καλά και με γαμάτο κεντρικό. Θα σε καλύψουν απόλυτα.
fitriolis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Κανονικά δεν πρέπει να παίζουν και τα 2, και το sub και οι κολώνες στο ίδιο φάσμα. Είτε παίζουν μόνο τα ηχεία σε 2,0 με όλο το φάσμα ή βάζεις crossovers και γίνεται EQ στο roll-off. Από κει και πέρα πρέπει να γίνει πιο ενδελεχής διάγνωση των acoustics για να βρεις το πρόβλημα και πως να το διορθώσεις. Τα Monitor Audio παρα πολύ καλά και με γαμάτο κεντρικό. Θα σε καλύψουν απόλυτα. Ναι εκτός αν είχε στερεοφωνικό ενισχυτή και είχε συνδέσει το sub σε κάποιο preamp out που δεν ήταν αποκλειστικά για woofer. Απ'ότι έχω δει αρκετοί προτείνετε ή έχετε magnat. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν είναι εταιρεία που στο εξωτερικό ακούγεται και δε νομίζω ότι είναι ποιοτικά τα ηχεία της. Είχα ακούσει τα supreme 202 και ενώ μου άρεσαν για metal που ακούω, προτίμησα να πάρω τα wharfedale diamond 220 γιατί ήταν πιο monitor ηχεία και θα έκαναν για περισσότερες μουσικές. Τα magnat χρωματίζανε πολύ τα μεσαία.
johngamer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ναι εκτός αν είχε στερεοφωνικό ενισχυτή και είχε συνδέσει το sub σε κάποιο preamp out που δεν ήταν αποκλειστικά για woofer. Απ'ότι έχω δει αρκετοί προτείνετε ή έχετε magnat. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν είναι εταιρεία που στο εξωτερικό ακούγεται και δε νομίζω ότι είναι ποιοτικά τα ηχεία της. Είχα ακούσει τα supreme 202 και ενώ μου άρεσαν για metal που ακούω, προτίμησα να πάρω τα wharfedale diamond 220 γιατί ήταν πιο monitor ηχεία και θα έκαναν για περισσότερες μουσικές. Τα magnat χρωματίζανε πολύ τα μεσαία. Ίσα ίσα που τα magnat υστερούν στα μεσαία. Είναι πιο κινηματογραφικά ηχεία, με έμφαση στις ψηλές και χαμηλές. Δεν πάυει να είναι όμως budget ηχεία με ότι συνεπάγεται αυτό. Για home cinema είναι μια χαρά για την τιμή τους, με μια ένσταση στο γεγονός ότι το κεντρικό της σειράς είναι για πολύ μικρούς χώρους και μόνο.
fitriolis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα μου έδιναν την εντύπωση ότι τόνιζαν περισσότερο την παραμόρφωση της κιθάρας από τα άλλα που άκουγα. Πολύ καθαρός ήχος και διαυγής μου φάνηκε αυτός από κάτι cambridge audio. Πολύ "ξύλινος" ωστόσο. Σαν να μην είχε βάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα