MariosSeva Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Καινουριοσ στο χωρο με μικρες γνωσεις. Φτιαχνω το σαλονι μοου και θελω να επενδυσω σε ηχο. Κυριως για μουσικη ολων των ειδων και για καμια ταινια οταν βρισκω χρονο. Απο οτι διαβασα εχω καταληξη σε αυτα που θα γραψω.φευγω απο το budget μου πολυ αλλα εαν μου πειτε εσεις που ξερετε οτι αξιζει θα τα σκασω.Τηλεοραση http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/150225-samsung-ue55ju6740 Εχουμε και λεμε. Magnat Monitor SUPREME 802 SET 5.0 Black Magnat Monitor Supreme Sub 302A 12'' Black ενας ενισχυτης θελω ακομα και ενα br. Εχετε να μου προτεινετε κατι ?? Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anvasila Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Καινουριοσ στο χωρο με μικρες γνωσεις. Φτιαχνω το σαλονι μοου και θελω να επενδυσω σε ηχο. Κυριως για μουσικη ολων των ειδων και για καμια ταινια οταν βρισκω χρονο. Απο οτι διαβασα εχω καταληξη σε αυτα που θα γραψω.φευγω απο το budget μου πολυ αλλα εαν μου πειτε εσεις που ξερετε οτι αξιζει θα τα σκασω.Τηλεοραση http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/150225-samsung-ue55ju6740 Εχουμε και λεμε. Magnat Monitor SUPREME 802 SET 5.0 Black Magnat Monitor Supreme Sub 302A 12'' Black ενας ενισχυτης θελω ακομα και ενα br. Εχετε να μου προτεινετε κατι ?? Ευχαριστω πολυ Δεν ξέρω πολλά από ήχο. Απλά σαν και εσένα ψάχνομε το τελευταίο δίμηνο για αγορά home cinema με τις ίδιες απαιτήσεις με εσένα, πάνω κάτω. Και εγώ με τα πολλά κατέληξα στα Magnat αλλά όχι στο set. Το πρόβλημα με το set είναι ότι: 1) Το μπροστά ηχεία είναι τεράστια και δεν ξέρω εάν θα με βολεύουν σε περίπτωση μίας μετακόμισης κτλ. Ακόμα η γυναίκα γκρινιάζει ότι είναι μεγάλα και κακόγουστα.................... 2) Τα surround ηχεία είναι τα 102 και όχι τα νεότερα 202. Έτσι σκέφτομαι να πάω σε κομμάτια. Τελικό αποτέλεσμα: - 2x Magnat Monitor Supreme 202 (290€) Link - 1x Magnat Monitor Supreme Center 252 (70€) Link - 1x Magnat Monitor Supreme Sub 201A (219€) Link Σύνολο: 580€. Δεν ξέρω εάν θα έχουν καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα από τα set(αν και στο set μου φαίνεται περίεργο που ενώνουν κομμάτια από διαφορετικές γενεές). Αλλά προσωπικά μου ακούγεται πιο ασφαλής και αποδοτική λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καταρχάς τα Magnat Supreme 202 δεν είναι νεότερα των 102. Απλά είναι πιο μεγάλο μοντέλο. Τα παλιότερα ήταν τα 100 και 200. Για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά ηχεία. Την ενστασή μου για το κεντρικό την έχω πει αλλά σίγουρα δεν μπορείς να έχεις και παράπονα όταν στο δίνουν για 70€...Οπότε για κάποιον που έχει περιορισμένο budget και δεν είναι και κανένας μανιακός σινεφίλ, παίρνει τα 102 για surround και δίνει περισσότερο έμφαση στα μπροστά για να ακούει καλύτερα την μουσική. Πριν όμως καν αρχίσουμε τυχόν προτάσεις και σχόλια, πρέπει πάντα να αναφέρετε χώρο-budget, και εγώ θα έλεγα έτσι μερικά πράγματα για να καταλάβουμε τι απαιτήσεις έχετε...πχ δεν γίνεται να δίνεις χιλιάρικο για home cinema που θα παίζει ταινίες κατεβασμένες τύπου YIFY με στερεο ήχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τα magnat 202 το ζευγος εχει 148€ οχι 290. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τα magnat 202 το ζευγος εχει 148€ οχι 290. Εννοεί 2 ζευγάρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosSeva Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 το σαλονι μου ειναι μαζι με κουζινα (σαλονι 10 τμ και αλλα 10 κουζινα). εγω για μουσικη θελω πιο πολυ ηχο αλλα εαν θελησω να βαλω ταινια καποια στιγμη μην απογοητευτω. επισης θα παιζω και ps4 οποτε θελω να το ζω. ταβανι αρχικα ξεκινησα με 300 και εχω φτασει τα 1000.θα με βολευε η αληθεια να ειναι καπου 500-600 αλλα φοβαμαι μην παρω κατι και δεν μεινω ευχαρηστημενος απο την αλλη φοβαμαι οτι το παρακανω κιολας.εαν εχετε λυσεις με πληρης συστηματα θα σας ημουν υποχρεος. δεν εχω καιρο που ψαχνω και δεν εχω αποψη απο μαρκες-ποιοτητα-τιμη. ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εννοεί 2 ζευγάρια. Ναι εχεις δικιο, στραβωμαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Καινουριοσ στο χωρο με μικρες γνωσεις. Φτιαχνω το σαλονι μοου και θελω να επενδυσω σε ηχο. Κυριως για μουσικη ολων των ειδων και για καμια ταινια οταν βρισκω χρονο. Απο οτι διαβασα εχω καταληξη σε αυτα που θα γραψω.φευγω απο το budget μου πολυ αλλα εαν μου πειτε εσεις που ξερετε οτι αξιζει θα τα σκασω.Τηλεοραση http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/150225-samsung-ue55ju6740 Εχουμε και λεμε. Magnat Monitor SUPREME 802 SET 5.0 Black Magnat Monitor Supreme Sub 302A 12'' Black ενας ενισχυτης θελω ακομα και ενα br. Εχετε να μου προτεινετε κατι ?? Ευχαριστω πολυ Για ενισχυτη αν θες να παρεις τα μεγιστα απο τα ηχεια σου οχι κατι λιγοτερο απο τον Pioneer SC-1224. Προσφατα εκανα τον συγκεκριμενο συνδιασμο σε πελατη μου και ενθουσιάστηκα θετικα.. Εχουν απαιτησεις σε ρευματα αν θες να παιξεις δυνατα. Σε αυτα τα λεφτα βεβαια μονο class D. Για ΑΒ υπολογιζε επι δυο++.... Δεν ξέρω πολλά από ήχο. Απλά σαν και εσένα ψάχνομε το τελευταίο δίμηνο για αγορά home cinema με τις ίδιες απαιτήσεις με εσένα, πάνω κάτω. Και εγώ με τα πολλά κατέληξα στα Magnat αλλά όχι στο set. Το πρόβλημα με το set είναι ότι: 1) Το μπροστά ηχεία είναι τεράστια και δεν ξέρω εάν θα με βολεύουν σε περίπτωση μίας μετακόμισης κτλ. Ακόμα η γυναίκα γκρινιάζει ότι είναι μεγάλα και κακόγουστα.................... 2) Τα surround ηχεία είναι τα 102 και όχι τα νεότερα 202. Έτσι σκέφτομαι να πάω σε κομμάτια. Τελικό αποτέλεσμα: - 2x Magnat Monitor Supreme 202 (290€) Link - 1x Magnat Monitor Supreme Center 252 (70€) Link - 1x Magnat Monitor Supreme Sub 201A (219€) Link Σύνολο: 580€. Δεν ξέρω εάν θα έχουν καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα από τα set(αν και στο set μου φαίνεται περίεργο που ενώνουν κομμάτια από διαφορετικές γενεές). Αλλά προσωπικά μου ακούγεται πιο ασφαλής και αποδοτική λύση. Οι κολωνες θα αποδοσουν πολυ περισσοτερο χαμηλο και μαζα στο μεσαιο. Αρα μουσικα οι κολωνες δινουν πιο σωστο αποτελεσμα και μακραν εντυπωσιακοτερο.. Θα ελεγα να τα συζητησετε με την γυναικα. Εμενα τα ηχεια στο σπιτι ηταν ορος αυστηρος...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosSeva Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 720 :O omg. οχι ρε παιδια πολλα λεφτα. εαν θελω ολα μαζι να μου βγουνε 700-800. θα μεινω χωρις γυναικα και εγω τελικα εαν παμε σε τετραψηφια νουμερα, ενταξει εδω τωρα ειμαι με logitech κατι παλια 5.1 σαν οικονομικη λυση για αυτα τα τμ που ειπα και για τον λογο που τα θελω πρωτα μουσικη δηλαδη και μετα λιγοτερο movies. δωστε μου δυο τρεις επιλογες οποτε βρειτε χρονο. σκοπευα να παω στα κλασσικα home cinema τησ sony ασ πουμε η onkyo πχ https://www.skroutz.gr/s/8029228/Onkyo-HT-S5805.html αλλα διαβασα εδω οτι ειναι καλυτερα κομματια.αλλα κομματια παμε ψιλα γιατι παω ολο και για κατι καλυτερο ολο και για κατι καλυτερο. η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να σκεφτω την ενταση-ποιοτητα και γενικα των ηχειων magnet γιατι ποτε δεν εχω ασχοληθει με το θεμα του ηχου. ευχαριστω και σορυ εαν κουραζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Σου φαινονται πολλα, αλλα τα ηχεια αυτα εχουν απαιτήσεις σε ρευμα. Με τι θα τα τροφοδοτησεις??? Οκ πηρα φορα ισως και εγω καθως εχω συνηθισει σε αλλες ταχυτητες με τα Home Cinema.. Δωσε ενα Budget να δω τι μπορω να βρω. Αν σε ενδιαφερει μεταχ να δω και αποθηκη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosSeva Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 καταρχας ευχαριστω πολυ για το χρονο σου budget κανενα 700αρι.αρχικα καινουριο εαν υπαρχουν συστηματα ποιοτικα. μουσικη αρκετα δυνατα και σχεδον θα ακουω ολη μερα και λιγο movies εχω ετοιμα καλωδια για τα surr πισω απο καναπε οποτε δεν υπαρχει θεμα εκει. και απεναντι μπολικο χωρο για ηχεια και sub χωρις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μα, αυτά που κοιτάς έχουν ήδη 650€...Μετά ο φθηνότερος αξιόλογος ενισχυτής είναι ο Yamaha rx-v479 στα 350€...το έχεις ήδη πιάσεις το χιλιάρικο και δεν το έχεις καταλάβει Ή θα τα σκάσεις για πολύ καλό subwoofer, ή θα τα σκάσεις για δαπέδου και ισχυρό ενισχυτή αν θες να παίζεις πολύ δυνατά και για πολύ ώρα. Δεν γίνεται αλλιώς. 700€ είναι λίγα για όλα μαζί. Logitech ποια; Τα z5500? Αν ναι, τότε σε όποιο all-in-one σύστημα και να πας, δεν θα πάρεις την αναβάθμιση που θα πληρώσεις, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... 20τμ. δεν είναι και τεράστιος χώρος. Κατά την γνώμη μου, δεν θα χρειαστεί να ανεβάσεις και πολύ ένταση στον ενισχυτή με αυτά τα ηχεία για να τον γεμίσεις. Εγώ θα προχωρούσα στην αγορά των Magnat, αλλά με διαφορετικό sub. Με λίγα παραπάνω θα κοιτούσα JBL Arena ή KEF C4. Έτσι αν δεις ότι δεν σε ικανοποιούν οι χαμηλές των 802 με μικρό ενισχυτή, τα βάζεις κανονικά να παίζουν πάνω από τα 80hz και δίνεις τις χαμηλές στο ικανότατο sub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Τα περιφεριακά μερη ενος Home cinema πρεπει να εχουν συνοχη και ομοιομορφία. Το να παρεις ηχεία με 6,5 μοναδες χωρις να πάρεις το σωστο ενισχυτή δεν εχει νοημα. Περαν αυτου εφοσον θα δουλεύεις δυνατά οπως λες θα κανεις ζημια στα ηχεια, αν τα οδηγείς με μικρο ενισχυτή. Δες λίγο τo παρακάτω Setup: Ηχεία: Jamo S 426 HCS 3 SUB: Jamo SUB 210 Ενισχ: Yamaha RX-V477 Θα σου βγει χονδρικα 780€ Φορανε 5'' μοναδες που δεν ειναι για παρα πολλες ακρότητες αλλα με σωστη ρυθμιση crossover στα ηχεια και με την βοηθεια του Sub θα εχεις πολυ καλο αποτέλεσμα με δυνατοτητα να παιξεις αρκετα δυνατα. (σε λογικα πλαισια για σπιτι). Ο ενισχυτης αυτος ειναι καλος ηχητικα και αρκει για τα ηχεια. Υπαρχει και ο PIONEER VSX-529 ο οποιος ειναι πιο προβολικός στα άκρα για αυτους που εντυπωσιαζονται με υψηλες και χαμηλες στην υπερβολη. Για εμενα παντως θα πηγαινα σε κατι πιο σοβαρο οπως ο Pioneer VSX-824 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosSeva Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 graphics καλο μου φαινεται το σετ σου.ποιοτικα δεν ξερω ομως τι γινεται. εχω τα logitec z506.οποτε φανταζομαι πως θα δω διαφορα... jamo με τον ενισχητη 824.(850 περιπου συνολο)τα ψιλα ειναι τα surround?σορρυ ειμαι λιγπ ασχετος επι του θεματος. ειμαι με την μουσικη λιγο παθιασμενος και οταν εχω ντερτια με ακουνε οι γειτονες μετα logitec οποτε με αυτα θα με ακουνε καλυτερα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Στο θεμα ποιοτητας σαφως και θα δεις διαφορα. Τα logitech μονο για μπαμ μπουμ κανουν. Εχουν συνηθως ενα μετριο sub και μοναδες 2'' full range για να παιζουν υψηλο προς μεσαιο φασμα (στο μεσαιο ουτε το 30% δεν μπορουν να καλυψουν). Στην ιδια μοιρα και ο ενισχυτης τους. Μετριοτητα σε ολα. Το ανωθεν σετ, αποτελειται απο αληθινα ηχεια. Ο σκοπος του ειναι να αναπαραγει μουσικη η και ταινιες με περισσοτερη αληθοφανεια αλλα και λεπτομερεια απο τα logitech. Σαφως ομως δεν ειναι για βαρβαρη χρηση. Με σωστη ρυθμιση ενισχυτη θα παιξουν αρκρτα δυνατα αλλα το βασικοτερο θα εχουν ανθρωπινο ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα