Προς το περιεχόμενο

Καινουριο home cinema

heavyrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ακριβώς, δεν πρέπει να φεύγει από τις εργοστασιακες προδιαγραφές. Έτσι σχεδιαστηκε και μελετήθηκε. Ωραία δουλειά έκανε ε? Για εμενα μόνο αυτός υπάρχει σε αυτό το κόμματι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μου φαινονται σαν καινουρια τα μεγαφωνα! απλα δεν εχω δυνατο ενισχυτη να τα τεσταρω να δω αν παιζουν οπως παλια με τον sansui που χαμε (καπου τον χαρησε ο πατερας μου...) .

post-219197-0-06614300-1458313909_thumb.jpg

• Like 1

Ωραίο σύστημα heavy rain καλές ακροάσεις. Ελπίζω να καταφέρεις να τα ματσάρεις σωστά. Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να το φέρω εκει που πρέπει γιατί είναι αλοπρόσαλο το σύστημα μου αλλά είμαι σε σκέψεις για αλλαγές.

Ρε graphist βάλε καμία φώτο τα θηρία να γουστάρουμε :)

Σ ευχαριστω! Οταν παρω τον ενισχυτη που ειναι η καρδια του συστηματος θα αρχιςουν οι σωςτες ακροασεις! Προς το παρον βολευομαι με τον σονυ που χω απ τα παιδικα μου χρονια χαχαχ

• Like 1

Δεν ειναι και εργοστάσιο ισχύος αλλα εχει σχεδόν τα παντα. Ηχητικά ουδέτερος και flat, αλλα καθαρος και ισορροπημένος.  Απο τροφοδοτικά η denon οτι δινει το δίνει μεχρι το τελος. Σε αυτα τα λεφτα μια χαρα.....

κοιτα η αλλη επιλογη ηταν ενας vsx923(ο οποιος εχει επιπλεον 2 καναλια που δεν μ ενδιαφερουν και 4κ passthrough που αυτο ισως μ ενδιεφερε, πραγματικα watt ειναι 80ανα καναλι και ο denon) αλλα τον εδιναν στα 350ε ... ο denon ειναι πραγματικα σαν να βγηκε απ το κουτι μολις ( ο ιδιοκτητης εχει φυγει εξωτερικο και τον ειχε παρατημενο στη μανα του σχεδον αθικτο). Με 250€ δεν νομιζω να επαιρνα κατι καλυτερο η πιο νεο.

Εφόσον το ζητούμενο σου ειναι λιγότερα λεφτά, θεωρώ οτι στα 250€ ειναι μια πολυ καλή επιλογή. Άλλωστε θυμήσου οτι στο pm μου ειχες πει για 500€ με 600€, και που εχεις καταλήξει.....! Πιστεύω οτι το αποτέλεσμα θα σε επιβραβεύσει καθως με οτι εχεις ακούσει και με οτι ειχες δεν εχει καμια σχέση.

Να ξερεις ομως το παν σε ενα σύστημα ειναι η ρύθμιση.. Θέλει σωστό setup.

Θυμάμαι μια φορά τον μέντορα μου στον Ηχο (εναν συνεργάτη) που ειχα παρει μερος σε διαγωνισμό car audio quality (ΕΜΜΑ) και το ειχαμε ρυθμίσει μαζί με ψηφιακό RTA  της Audio Control. 4 ωρες παιζαμε.! Οι ''πινελιές'' του μου έφεραν την δεύτερη θέση. Το σύστημα μου ειχε κοστίσει περίπου 3800€ ενω ο αντίπαλος που βγήκε τρίτος ειχε δώσει πάνω απο 10,000€

Βέβαια την επόμενη φορα που βρήκε και αυτος audio calibrator πολύ καλό (πρώην συνεργάτη :mad: ) μου μαμησε τα κουτάλια......... Το σύστημα του ηταν μακράν ανωτερο και κουρδισμένο πλεον στην πενα......

Το 50% ειναι τα μηχανήματα και η αρμονική επιλογή τους - ταίριασμα και το αλλο 50% η ρύθμιση τους. ειτε TV ειτε ηχοσυστημα κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς το παρον εχω δωσει 250 (ενισχυτης) + 60(το center) +50 (να φτιαξω τα audio spectrum) μου εχουν μεινει τα rear που θα πανε κανα 150αρι και ενα sub που δεν εχω ιδεα τι "πρεπει" να παρω φανταζομαι πρεπει να δωσω 200-300ε για αξιοπρεπες sub αλλα θα το αλλαξω αρκετα αργοτερα, φυσικα κοιταω και αγγελιες, προς καλοκαιρι... 500-600 σου χα πει συνολικα για ηχεια + ενισχυτη!

το audyssey μου εκανε καλη δουλεια πιστευω, αλλα δεν εχω και πολλες γνωσεις αν ειναι σωστο η οχι, με χαλασε που μου ειχε κατεβασει την ενταση ολων των ηχειων αρκετα με αποτελεσμα να πρεπει να βαλω πολυ δυνατα το master volume για να ακουω δυνατα, οποτε απλα ανεβασα χειροκινητα την ενταση καθε ηχειου. Με την ρυθμιση των crossover καθε ηχειου δεν ξερω αν πρεπει να παιξω καθολου αλλα δε νομιζω λογικα εχει ρυθμιστει για να ειναι σωστα το phasing.

Επεξ/σία από heavyrain

Το mic που το εβαλες? Θελει στον καναπε στο υψος των αυτιων. Εκει που θα καθεσαι θα κρατας το mic διπλα στο αυτι σου. βεβαια πολλες φορες το RTA που κανουν οι ενισχυτες μονοι ειναι υποτιποδες, Το Mic του Audio control που εχουμε κοστισε μονο του 650€.... 

το βιδωσα σε ενα τριποδο αφου εχει τρυπα απο κατω για βιδωμα και μετεφερα το τριποδο στις 8 θεσεις στο περιπου που ελεγε, εννοειται στο υψος των αυτιων

Α εκανες το advanced. Οκ καλως τοτε. Δοκιμασε να δωσεις και manual αποστασεις ηχειων (πραγματικες) βαση του χωρου σου. Το λεγομενο time alighnment.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...