heavyrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερομαι να αναβαθμισω την ηχητικη εμπειρια στο σαλονι μου μετα απο χρονια εχοντας τωρα το σετ ηχειων sony pascal sa-ve 525 και τον str de475.Ο χωρος που θελω να "γεμιζει" ο ενισχυτης ειναι ενα αποκλειστικο δωματιο ως σαλονι, εννοω δεν ειναι ενιαιος χωρος σαλονοτραπεζαρια- κουζινα, και ειναι περιπου 15τμ. Οι απαιτησεις μου δεν ειναι ιδιατερες ποσο μαλλον που νοιωθω, με το ηδη υπαρχον συστημα, καλυμμενος αρκετα. Αυτο που θελω ειναι ποιο βαθυς και γεματος ηχος και γι αυτο δεν θελω ηχεια micro καθως και ουτε all in one λυση. Ενδιαφερομαι για ηχεια και ενισχυτη (για αρχη). Budget 500-600€. Ψαχνοντας κατεληξα στα Taga harmony TAV-506 v.2 η Jamo S 426 HCS 3 οποιαδηποτε αλλη προταση μεχρι 300€ δεκτη για ηχεια.Τωρα στο θεμα ενισχυτη ειναι που θελω κυριως βοηθεια, καποιον να ειναι επαρκης για τα παραπανω ηχεια και να εχει οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση, κυρια χρηση θα ειναι ταινιες και σειρες και λιγο μουσικη. Εχω δει και διαβασει πολυ καλες κριτικες για τον rx v379 θα μπορουσα να παω και λιγο πανω απ τα 300€ αν οντως αξιζει καποιος αλλος πιο δυνατος/καλυτερος για τον χωρο μου.Μια αλλη ερωτηση ειναι πχ τα παραπανω ηχεια λενε απο 20-100/120watt προτεινομενη ισχυ ενισχυτη, αν συνδεθουν σε καποιον 130 watt θα καουν;Ποση διαφορα θα δω με τα παραπανω taga ηχεια και τον v379 σε σχεση μ αυτα που χω τωρα;Πρωτα θ αγοραστουν τα ηχεια και αργοτερα ο ενισχυτης. Subwoofer δεν μ ενδιαφερει προς το παρον, λογικα θα με καλυπτουν τα μπασα τον μπροστινων ηχειων. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2016 από heavyrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 τα jamo μου αρέσουν αλλα να ξέρεις στις ταινίες χωρίς sub to μπάσο το ξεχνάς οσο μεγάλα ηχεία και να έχεις ο ενισχυτής το μπάσο το στέλνει στο sub για μένα το βασικό που πρέπει να πάρεις είναι το woofer και δεν βλέπω το λόγο να πας σε τόσο μεγάλα μπροστινά ηχεία καλύτερα να πάρεις βιβλιοθήκης. ο ενισχυτής που έβαλες είναι μικρός για τα ηχεία 70βατ, πρεπει να πας εδώ https://www.skroutz.gr/s/4873068/Yamaha-RX-V477.html τουλάχιστών . στην ερώτηση αν θα καούν σε μεγάλο ενισχυτή ΟΧΙ δεν θα καούν απλά ο ενισχυτής θα δουλεύει ποιο ξεκούραστα εγώ το προτιμώ αυτό από το να έχεις μικρό ενισχυτή με μεγάλα ηχεία . εκτός και κρατήσεις για αρχή το sub από το σονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το sub δε με βιαζει. Μηπως θα ταν καλυτερα να κρατησω τα ηχεια που χω και να παρω μονο ενα δυνατο ενισχυτη; Γιατι τα ηχεια δεν χαλανε η παλαιωνουν, η κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Είναι μια λύση και αυτή ξεκίνας με τον ενισχυτη και βλέπεις. Τα ηχεία είναι πλαστικά ή ξύλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 πλαστικα μονο το sub ειναι ξυλο τοοοοτε εκαναν 880€ θεωρουταν καλα ηχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 κράτα τα και πάρε έναν καλό ενισχυτή. να ξέρεις μόνο ότι με τον ενισχυτή δεν θα αλλάξει κάτι ηχητικά όπως άκουγες θα ακούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Εχουμε κατι audio spectrum που θελουν αλλαγη ο κωνος και στα 2. Πιστευετε αξιζουν να βαλω αυτα ως front speakers λογικα θα ειναι καλυτερα απο αυτα των 300€ που ανεφερα πιο πανω; η καμπινα των ηχειο ειναι ξυλινη γεματη υαλοβαμβακα οποτε απλα θα αλλαξω τους χαλασμενους κωνους. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2016 από heavyrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ρώτα εδώ εδώ για επισκευή http://www.diyaudio.gr/home_gr.htm έχει τα πάντα, αλλά όταν μάθεις τιμή να κάθεσαι. λέω εγώ μια τιμή περίπου 300-400€ για επισκευή . τα ηχεία είναι παλιά αλλά πολύ ποιοτικά ανταλλακτικό το ίδιο δεν θα βρεις θα σε πάει σε άλλο κώνο και θα πρέπει να ρύθμιση τα crossover, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι σωστό . ο ήχος που θα πάρεις δεν έχει καμία σχέσει με ότι ηχεία έχεις προτείνει μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αμα ειναι να παει σ αυτα τα λεφτα δεν ειναι καλυτερα να παω σε καινουρια; Θα παω αυριο σ ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα εδω κοντα μου να ρωτησω για αλλαγη κωνου και τι παιζει με ρυθμιση του crossover και βλεπουμε. Τοσο μεγαλη διαφορα δλδ θα εχω αν φτιαξω αυτα που χω; Ηχος ακουγεται κανονικα (παραμορφωμενος λιγο βεβαια και δεν εχει καθολου μπαςο) και το twitter δουλευει αρα το κραταω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εχουμε κατι audio spectrum που θελουν αλλαγη ο κωνος και στα 2. Πιστευετε αξιζουν να βαλω αυτα ως front speakers λογικα θα ειναι καλυτερα απο αυτα των 300€ που ανεφερα πιο πανω; η καμπινα των ηχειο ειναι ξυλινη γεματη υαλοβαμβακα οποτε απλα θα αλλαξω τους χαλασμενους κωνους. Ναι αξιζουν να ασχολληθεις μαζι τους, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα βαλεις αλλη μοναδα εκτος απο την δικια τους. Το woofer επισκευαζεται, θα πας εδω: Πανταζόπουλος , Σολωμού 54 Αθήνα 210-3822001 210-3843632 ειναι ο καλυτερος και αρκετα φθηνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2016 από heavyrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αν σε καλύπτει τι να πω. Όλα καλά τότες. Πάντως τα seas να ξέρεις είναι άλλη κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο denon avr x1000 και ο vsx 824/920 αξιζουν; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2016 από heavyrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ναι αν βρεθουν σε καλη τιμη. Κατω των 250€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εχω επικοινωνισει με τους πωλητες (στα 250€ τους δινουν)αναμενω απαντησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα