Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i) Το ποσό που διαθέτουμε:  έως 800€ 

ii) Tη χρήση του υπολογιστή: προγραμματα.  κατεβαστηρι ταινιων. internet

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:  Premiere Pro   Photoshop 

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?  οταν χαλασει, 24άρα 1080 hd

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση):  απο που να ναι, Εντός των Τειχών

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο μενα!

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι.

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?: οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)  οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι.

Kαλημερα παιδια, μπορειτε να μου προτεινετε μια συνθεση για Αμεση Αγορα

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Επεξ/σία από litmane
Δημοσ.

Ελπίζω να είμαι ο μόνος που βλέπει πρώτη φορά τροφοδοτικό lepa...

Ναι εισαι ο μονος ... Μια χαρα τροφοδοτικά βγαζει αλλα για του λογου το αληθές το συγκεκριμένο ειναι fail

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι για τα πανηγυρια, ο 1ΤΒ δισκος αν ειναι επαγγελματικη η χρηση φτανει για ενα μηνα, η καρτα γραφικων με το 1GB μνημη (για να γλυτωσει10ευρω απο τα 2?) δεν κανει για επεξεργασια.

Δημοσ.

Ελπίζω να είμαι ο μόνος που βλέπει πρώτη φορά τροφοδοτικό lepa...

Πρέπει να είσαι ο πρώτος που δεν έχει δει.

Φιλικά πάντα.

Ή lepa είναι νέα Γερμανική εταιρία. Τα τροφοδοτικα της είναι cw, enemax κατά κύριο λόγο.

Το τροφοδοτικό είναι καλο και αξιοπρεπές για το σύστημα. Αν παίζει άλλη καλύτερη προσφορά που δεν την έχω δει, πες την να πάρει εκείνο.

• Like 1
Δημοσ.

εαν ο φιλος δεν τρεχει σε καθε ενα μαγαζακι που το skroutz δειχνει πιο φθηνο δεν συμφερει λογω μεταφορικων. ειναι καλυτερα ολα τα εξαρτηματα να υπαρχουν στοκ σε ενα καταστημα ή τουλαχιστον δυο καταστηματα.

εδω προσπαθησα να φτιαξω ενα απο το e-shop. δεν εψαξα καθολου να δω αν συμφερει να αγορασεις κατι απο αλλου.

post-251572-0-67190000-1457595191_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι ο πρώτος που δεν έχει δει.

Φιλικά πάντα.

Ή lepa είναι νέα Γερμανική εταιρία. Τα τροφοδοτικα της είναι cw, enemax κατά κύριο λόγο.

Το τροφοδοτικό είναι καλο και αξιοπρεπές για το σύστημα. Αν παίζει άλλη καλύτερη προσφορά που δεν την έχω δει, πες την να πάρει εκείνο.

Το συγκεκριμένο τροφοδοτικο ειναι κακιστο!! Και πραγματικά αναρωτιέμαι πως η Enermax επετρεψε να κυκλοφορίσει κατι τετοιο!!

http://www.hardocp.com/article/2015/02/03/lepa_mx_f1_600w_power_supply_review/1#.VuEj-_krKUk

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι μετριο, ο 1ΤΒ δισκος αν ειναι επαγγελματικη η χρηση φτανει για ενα μηνα, η καρτα γραφικων με το 1GB μνημη (για να γλυτωσει10ευρω απο τα 2?) δεν κανει για επεξεργασια.

Κάρτα με 2gb ram έχω βάλει της palit αν δεν πατησα κάτι λάθος.

Σκληρό δεν βάζω μεγαλύτερο γιατί

1) υπερβαίνω το budget, οπότε αναγκάζομαι να βάλω 1tb.

2) Αν κάνει κατ επάγγελμα εργασία έχει σίγουρα κι άλλους δίσκους.

3) Για να έχει καλύτερη απόδοση είναι σωστότερη ή χρήση 2 δίσκων αντί για έναν πράγμα που θα με βγάλει εντελώς εκτός ορίων.

Παρακαλώ πολύ όταν προσπαθείτε να κρίνετε κάτι να το κρίνετε με βάση το όριο τιμής ....

Καλύτερα πράγματα υπάρχουν ακόμα και αν διαλέξεις το καλύτερο .... αλλά εδώ δεν κάνουμε θεωρητική συζητηση, αλλά προσπαθούμε να παντρεψουμε πολλά πράγματα με δεξιά και αριστερά παραχωρήσεις ώστε να βγει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο τροφοδοτικο ειναι κακιστο!! Και πραγματικά αναρωτιέμαι πως η Enermax επετρεψε να κυκλοφορίσει κατι τετοιο!!

http://www.hardocp.com/article/2015/02/03/lepa_mx_f1_600w_power_supply_review/1#.VuEj-_krKUk

Το συγκεκριμένο είναι cwt νομίζω.

Edit. Έχεις δίκιο για το συγκεκριμενο lepa βαλτε κάποιο άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ όταν προσπαθείτε να κρίνετε κάτι να το κρίνετε με βάση το όριο τιμής ....

Καλύτερα πράγματα υπάρχουν ακόμα και αν διαλέξεις το καλύτερο .... αλλά εδώ δεν κάνουμε θεωρητική συζητηση, αλλά προσπαθούμε να παντρεψουμε πολλά πράγματα με δεξιά και αριστερά παραχωρήσεις ώστε να βγει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Χιλιες φορες να κόψεις απο επεξεργαστή για να μπει ένα σωστό τροφοδοτικό παρα να μπει ενα τροφοδοτικό δυστυχώς για την lepa επιπεδου deer.

Ακομη και το το hamburg 530 που παιζει στα ιδια τιμολογιακά πλαισια καλύτερο ειναι! 

Δημοσ.

Χιλιες φορες να κόψεις απο επεξεργαστή για να μπει ένα σωστό τροφοδοτικό παρα να μπει ενα τροφοδοτικό δυστυχώς για την lepa επιπεδου deer.

Ακομη και το το hamburg 530 που παιζει στα ιδια τιμολογιακά πλαισια καλύτερο ειναι!

Έλα που το lepa, είναι deer ... Μην λέμε τέτοια.

Βρες μου ένα deer σαν κι αυτό πχ ...

http://www.skroutz.gr/s/2012447/Lepa-G-Series-1600W.html

Βάλε το evga το 500αρη με 7€ παραπάνω δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Δημοσ.

Edit. Έχεις δίκιο για το συγκεκριμενο lepa βαλτε κάποιο άλλο.

Το συγκεκριμενο ναι cwt ειναι αλλα η lepa δεν παυει να εινια θυγατρική της Enermax οποτε παντα ο τελευταίος λογος ειναι της Enermax

Δημοσ.

Value for money τροφοδοτικο αυτο https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html

Μολις μας απαντησει ο TS αν η χρηση ειναι ερασιτεχνικη η επαγγελματικη θα κανω κι εγω την προταση μου.

Επισης να μας πει αν χρησημοποιει το Premiere περισσοτερο απο το Photoshop η αντιστροφα.

Δημοσ.

Για 65€ δεν είναι καλό το τροφοδοτικο. Γενικά με τα thermaltake πρέπει να είσαι λίγο επιφυλακτικός ειδικά σε τιμές που βρίσκεις πιο επώνυμα.

Με 65€ βάζεις seasonic, xfx

Επίσης τι νόημα έχει η συχνότητα της χρήσης ?

Το βάθος της χρήσης είναι το θέμα και ΟΧΙ ή συχνότητα ώστε να μπορεσεις να καλύψεις ολες τις πλευρές.

Τέλος είχες δίκιο. Το λινκ που παρεθεσα ήταν με την palit του 1gb. Νομίζα πως είχα ανεβάσει των 2gb. Είμαι και από κινητό οπότε ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...