Προς το περιεχόμενο

marshmallow on moto g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα,
Μολις αγορασα το moto g 3rd gen (1gb ram, 8gb storage) και θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει βαλει την καινουρια εκδοση του android. Βλεπω σε διαφορα site αλλοι το χαντακωνουν και αλλοι λενε διαφορα καλα και κακα, διαβασα οτι βελτιωνει την αποδοση, αλλα διαβασα επισης οτι τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια και οτι δεν εχεις προσβαση στην sd οταν το συνδεεις με το pc.Ισχυει τιποτα απ' αυτα το εχει δοκιμασει κανεις;

Δημοσ.

Για τα 2 πρωτα δεν εχω γνωμη γιατι με το που πηρα το moto g 2nd gen του περασα το Marshmallow.
Eαν επιλεξεις να κανεις την external SD Card ως Internal τοτε δεν θα εχεις προσβαση σε αυτην απο Pc κτλ
ή τουλαχιστον ετσι λενε γιατι διαβαζω παραλληλα οτι με ενα restart εχουν προσβαση.
Απλα για να εχει νοημα η μετατροπη σε Internal θα πρεπει να εχεις πολυ καλη Class στην SD σου και μικρο χωρο στην native Internal δηλαδη κατω απο 16GB.
Αλλιως την χρησιμοποιεις ως external οπως εκανες στις προηγουμενες εκδοσεις.

Δημοσ.

εξαρταται.. πιο θεμα εχει με αυτη που φοραει τωρα?

Στο Lollipop που εχει τωρα δεν εχω κανενα θεμα, απλα επειδη εχει βγει το update ρωταω για να ξερω να το κανω ή οχι, αν εχει θεματα προφανως δεν θα το κανω.

Για τα 2 πρωτα δεν εχω γνωμη γιατι με το που πηρα το moto g 2nd gen του περασα το Marshmallow.

Eαν επιλεξεις να κανεις την external SD Card ως Internal τοτε δεν θα εχεις προσβαση σε αυτην απο Pc κτλ

ή τουλαχιστον ετσι λενε γιατι διαβαζω παραλληλα οτι με ενα restart εχουν προσβαση.

Απλα για να εχει νοημα η μετατροπη σε Internal θα πρεπει να εχεις πολυ καλη Class στην SD σου και μικρο χωρο στην native Internal δηλαδη κατω απο 16GB.

Αλλιως την χρησιμοποιεις ως external οπως εκανες στις προηγουμενες εκδοσεις.

Eυχαριστω ια την απαντηση,Class 10 ειναι η sd μου λογικα δεν θα εχω θεμα για να την κανω internal.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν ξετρελαθηκα με την ιδεα τους να γινεται αυτη η μετατροπη της SD card.
Οπως ειπα και παραπανω, οι external δεν φτανουν τις επιδοσεις των internal αρα σιγουρα χανεις

(ή τουλαχιστον ετσι ισχυριζονται αυτοι που δοκιμασαν).
Εξυπηρετει μονο τις φθηνες συσκευες που εχουν 8GB storage ως υστατη λυση.
Το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι στο που μπαινει η μουσικη.Προσωπικα εχω 5GB μουσικη
και δεν εχω καταλαβει πληρως εαν μπορει να περαστει καπως.
Το παλαιοτερο "move to sd card" ηταν μακραν πιο βολικο.

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα,

Μολις αγορασα το moto g 3rd gen (1gb ram, 8gb storage) και θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει βαλει την καινουρια εκδοση του android. Βλεπω σε διαφορα site αλλοι το χαντακωνουν και αλλοι λενε διαφορα καλα και κακα, διαβασα οτι βελτιωνει την αποδοση, αλλα διαβασα επισης οτι τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια και οτι δεν εχεις προσβαση στην sd οταν το συνδεεις με το pc.Ισχυει τιποτα απ' αυτα το εχει δοκιμασει κανεις;

Θα σου πω ενα πραγμα(δεν ισχυει για iphone 4s αυτο αλλα δεν πωλειται πλεον ευτυχως).

Μολις αγορασες νεο κινητο αρα ουτως ή αλλως πρεπει να κανεις αναβαθμισεις. Σκεψου οτι τα περισσοτερα κινητα ειναι ακομα στο περιμενε για Android 6 ή δεν ξερουν αν θα παρουν(Samsung).Αρα ουτως ή αλλως πρεπει αν την βαλεις.

Αν μιλαγαμε πχ για περιπτωση Iphone 4s που εκει στην τελευταια εκδοση ολοι λεγανε τα χειροτερα τοτε προφανως και θα διαβαζες τα αναλογα.

Εγω ακομα και στο skroutz σε αξιολογησεις βλεπω θετικα λογια(μιλωντας παντα για αναβαθμιση τα αλλα τα προσπερναω γιατι τις περισσοτερες φορες ειναι υπερβολες,καλες ή κακες).

Η μνημη ηταν ανεκαθεν ενα προβλημα σε αυτα τα κινητα αλλα αφου υπαρχει card slot κατι ειναι και αυτο.

Απλα σε περιπτωσεις που καποιος εχει παρα πολλα αρχεια κοιταζει και σε αλλα κινητα με αναλογο χωρο ουτως ή αλλως.

Δημοσ.

Παίδες σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις πολύ καλό το marshmallow σε αποδόσεις. Τελικά θέμα με την SD δεν έχω, την έχω κάνει interbak, και το μόνο θέμα που έχω είναι ότι όταν το συνδέω στον υπολογιστή τότε μου δείχνει την sd αλλά όχι την internal το ανάποδο δηλαδή από αυτό που λένε σε αλλά site. Αυτό που σκέφτηκα να κανω είναι να παω στο apps και στο media storage να κανω delete data και να ξανά προσπαθήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...