Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Πρόκειται να αγοράσω ενα gaming pc και θα ήθελα την γνώμη σας για build κτλπ.

Θέλω να φτιάξω ενα μηχάνημα αξιόπιστο και να αντέξουν οι επιδόσεις του στον χρόνο.

Ποσό που διαθέτουμε : 1200 MAX

Χρήση υπολογιστή :MMO, Moba gaming, internet

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι, μια αξιοπρεπής full hd

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία. Πληκτρολογιο και ηχεία  όσο πιο φτηνά. Θα αλλαχθούν στο μελλον

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε Πατρα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα. Από διαφορετικα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Έχω δικό μου ανθρωπο για συναρμολογηση

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Σπασμένα win 7 θα μπούνε

P.S  Επειδή δεν πρόκειται να γίνει oc και πιθανότατα αναβάθμιση στο εγγύς μέλλον να λάβετε υπόψιν και αυτο.

Επεξ/σία από rocco84
Δημοσ.

Dota 2/ LOL/ Heroes of the storm/ Heroes of newerth από Moba

Aion από MMO (σπανιότερα)

Ενίοτε   κανα Diablo 3.

Συνήθως είμαι Skype την ώρα του gaming και παράλληλα μπαίνω και για σεφαριαμα σε νετ όταν μπορώ

Γενικά προέρχομαι από λαπτοπ τέρας που δεν μασαγε αλλα πλέον μας αφησε χρόνους. Επομένως θέλω κάτι που να είναι αρκετά γρηγορο

Δημοσ.

Και με 700€ οκ θα εισαι. Τα υπόλοιπα δωστα για οθόνη, μηχανικό πληκτρολόγιο και καλό ποντίκι.

Δημοσ.

Εκτός και αν κάνεις το gaming επάγγελμα εγώ θα πρόσεχα πάρα πολύ στο πόσα θα σπαταλούσα για keyboard & mouse.Μην φτάσεις να κανουν πιο ακριβά απο την κάρτα γραφικών/cpu ξέρω γω.Αλλά αν τα θές απαραίτητα τσέκαρε αγγελίες που και που υπάρχουν τρομερές προσφορές και με κάνα 100ρι έχεις καλό keyboard/mouse.

Δημοσ.

Κατι τετοιο θα σε καλυπτε πιστευω 100%

post-382068-0-56179600-1457624675_thumb.jpg

Και οθονη Link.png Site: αυτη  

και εισαι κομπλε.

Απο διαφορετικα καταστηματα υπολογιζε και 100 ευρω κατω στο συνολο τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός και αν κάνεις το gaming επάγγελμα εγώ θα πρόσεχα πάρα πολύ στο πόσα θα σπαταλούσα για keyboard & mouse.Μην φτάσεις να κανουν πιο ακριβά απο την κάρτα γραφικών/cpu ξέρω γω.Αλλά αν τα θές απαραίτητα τσέκαρε αγγελίες που και που υπάρχουν τρομερές προσφορές και με κάνα 100ρι έχεις καλό keyboard/mouse.

Έχω ήδη ένα αρκετά καλό gaming ποντίκι και πληκτρολόγιο στο μέλλον θα αγοράσω με το πολύ 60-70 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει το gaming επαγγελματικά πιο πολύ θέλω να φτιάξω σύστημα ανθεκτικό στον χρόνο ως προς τις επιδόσεις και την μακροζωία του

Δημοσ.

Έχω ήδη ένα αρκετά καλό gaming ποντίκι και πληκτρολόγιο στο μέλλον θα αγοράσω με το πολύ 60-70 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει το gaming επαγγελματικά πιο πολύ θέλω να φτιάξω σύστημα ανθεκτικό στον χρόνο ως προς τις επιδόσεις και την μακροζωία του

Οπότε τα 1200 είναι για tower & monitor.?

Δημοσ.

Dota 2/ LOL/ Heroes of the storm/ Heroes of newerth από Moba

Aion από MMO (σπανιότερα)

Ενίοτε   κανα Diablo 3.

Συνήθως είμαι Skype την ώρα του gaming και παράλληλα μπαίνω και για σεφαριαμα σε νετ όταν μπορώ

Γενικά προέρχομαι από λαπτοπ τέρας που δεν μασαγε αλλα πλέον μας αφησε χρόνους. Επομένως θέλω κάτι που να είναι αρκετά γρηγορο

Τα παιχνιδια αυτα τα παιζεις στα full σε 1080p και με ενα i3 των 100ευρω και με μια Gtx 750ti ξερω γω. Αν οντως σε ενδιαφερουν αυτα τα παιχνιδια μονο μην δωσεις τσαμπα χρηματα ακομα και για i5. Αν καποιος μπορει να μου αποδειξει οτι ο i5 αξιοποιειται στα εν λογω παιχνιδια ειμαι ολος αυτια :)

Επισης το ''να αντεχει στο χρονο'' ειναι τελειως λαθος σκεπτικο.Για ποιο λογο να δωσεις πχ τωρα ενα σωρο χρηματα για πυργο για specs που δεν θα αξιοποιηθουν αμεσα και στο μελλον θα εχουν παλιωσει(η καρτα γραφικων κυριως) ?

• Like 4
Δημοσ.

E τότε πάς για 6500/Η170/390-970 αν δεν θές overclock ή 6600Κ/Z170/390-970 σύστημα αν στο μέλλον αλλάξεις γνώμη.Πάντος για τις ανάγκες σου και με πολύ φτηνότερο σύστημα κάνεις δουλειά.

edit.ότι είπε πάνω ο fulgore

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...