Προς το περιεχόμενο

Asus T100TAL vs Vero Tab W120i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Oπως λεει το θεμα, αμφιταλαντευομαι αναμεσα στα δυο ταμπλετακια. Η χρηση που θα του κανω θα ειναι κυριως multimedia, internet και ισως κανα word αλλα μεχρι εκει. Επιλεγω κατι με πληκτρολογιο γιατι καλο το tablet, αλλα θελω να εχω και επιλογη keyboard ενιοτε και για καποιο λογο μου κανει πιο χρησιμο.

Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε και γιατι? Το Vero εχει λιγο μεγαλυτερη οθονη (που το τοποθετω στα πολυ θετικα του) και λιγο καλυτερη τιμη (επισης θετικο), αλλα δεν ξερω τι να περιμενω απο τη μαρκα ως ποιοτητα κατασκευης και υλοποιηση. Το 4G feature του Asus δε με ενδιαφερει.

Δε θα ηθελα να μπλεξω με κινεζικη αγορα σε αυτην τη φαση και θα ηθελα να κινηθω μονο σε windows os με την επιλογη keyboard και σιγουρα οχι κατω απο 10 ιντσες και οχι πανω απο την τιμη του Asus.

Αν εχετε να προτεινετε και καμια καλυτερη επιλογη σε αυτες τις παραμετρους, feel free :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oπως λεει το θεμα, αμφιταλαντευομαι αναμεσα στα δυο ταμπλετακια. Η χρηση που θα του κανω θα ειναι κυριως multimedia, internet και ισως κανα word αλλα μεχρι εκει. Επιλεγω κατι με πληκτρολογιο γιατι καλο το tablet, αλλα θελω να εχω και επιλογη keyboard ενιοτε και για καποιο λογο μου κανει πιο χρησιμο.

Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε και γιατι? Το Vero εχει λιγο μεγαλυτερη οθονη (που το τοποθετω στα πολυ θετικα του) και λιγο καλυτερη τιμη (επισης θετικο), αλλα δεν ξερω τι να περιμενω απο τη μαρκα ως ποιοτητα κατασκευης και υλοποιηση. Το 4G feature του Asus δε με ενδιαφερει.

Δε θα ηθελα να μπλεξω με κινεζικη αγορα σε αυτην τη φαση και θα ηθελα να κινηθω μονο σε windows os με την επιλογη keyboard και σιγουρα οχι κατω απο 10 ιντσες και οχι πανω απο την τιμη του Asus.

Αν εχετε να προτεινετε και καμια καλυτερη επιλογη σε αυτες τις παραμετρους, feel free :)

Εφοσον δε σε ενδιαφερει το 4G,θα επρεπε στην περιπτωση του Asus να κινηθεις στο Asus T100HA που ειναι με το καινουριο επεξεργαστη(Ζ8500).

Στο θεμα συγκρισης,το vero υπερτερει στην αναλυση της οθονης και τιμης.Σε ολα τα υπολοιπα(cpu/gpu,βαρος και μπαταρια) υπερτερει το T100HA.

Στο θεμα του μεγεθους,υπαρχει μικρη λεπτομερια,που μπορει να παιξει συμαντικο ρολο.

Νομιζω οτι και τα δυο ερχονται με 1 χρονο office 365(υπαρχει περιπτωση να σταματησε αυτη η προσφορα και καλο να ρωτησεις πριν να αγορασεις καποιο) στο οποιο,σου δινει 1αδεια για PC και μια αδεια για tablet.Αν χρησιμοποισεις στο windows tablet τις mobile εκδοση του office(word,excel&powerpoint),θα εχεις ελευθερη την αδεια για την pc εκδοση,για αλλο μηχανημα σου(laptop/desktop/mac).

Και παμε στο σημαντικο στοιχειο για το μεγεθος της οθονης.Οι mobile εκδοσεις του office ειναι ΔΩΡΕΑΝ για οθονες απο 10.1" και κατω και πανω απο αυτες τις ιντσες θες συνδρομη office 365 για να τις χρησιμοποιησεις.

Δλδ τον πρωτο χρονο,θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το mobile office και στα δυο,λογο συνδρομης,αλλα τον δευτερο χρονο μονο στο asus t100,που ειναι 10.1"!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θενξ γκαηζ!

Εκτορ7 ησουν κατατοπιστικοτατος. :)

Το Link.png Site: HPPavilion X2 να μην το βαλω καν στο τραπεζι  παρεμπιπτοντως? Μαλλον τεινω προς το Asus κι εγω, κατι στο Vero δε με πειθει...

Δημοσ.

Και εγώ βρίσκομαι σε μια ανάλογη κατάσταση και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Έκτορα, το link που δίνεις έχει δύο τάμπλετ με 100 ευρώ διαφορά. Στο ακριβότερο, η διαφορά του είναι ότι έχει τα win pro ή υπάρχει και κάτι άλλο που δεν βλέπω; 

Έρχομαι από το Asus Vivo tab note 8. Το να πάω στην παραπάνω λύση ως αναβάθμιση θα δω αξιοσημείωτη διαφορά ή η διαφορά θα είναι μόνο στο μέγεθος οθόνης και στο πληκτρολόγιο; 

Πάντως αυτό με το μέθεγος οθόνης και το χρόνο χρήσης του 365, δε θα σκεφτόμουν ποτέ να το ψάξω. Πάντως πολύ καλό που έχει 64άρη σκληρό γιατί διαφορετικά, όλο και αναγκάζεσαι να εγκαταστήσεις και κάτι στην κάρτα μνήμης, που όπως και να το κάνουμε το κάνει λίγο πιο αργό.

Δημοσ.

Μονο το λογισμικο διαφερει.Βασικα εκτος του οτι ειναι η Pro εκδοση,ειναι και 64bit και εχει σημασια,γιατι συμηθως με την εκδοση του λογισμικου μπενει αναλογο UEFI και αν εχεις 32bit os πιθανο να εχεις και 32bit UEFI και να μην αφεινει να περασεις αλλη 64αρα εκδοση των windows.

Για την αναβαθμηση απο το Asus Vivo tab note 8,θα χασεις το stylus ,αλλα θα εχεις μεγαλυτερη οθονη πληκτρολογιο,σχετικα καλυτερο επεξεργαστη και πολυ δυνατοτερη καρτα γραφικων,αυτα.

Δε ξερω αν αξιζει ή οχι την αναβαθμηση,αυτο εξαρταται τι θες να κανεις και σε ποια πραγματα σε περιοριζει το Asus Vivo tab note 8,αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι λίγο μεγαλύτερη οθόνη, λίγο το ότι αποσπάται η οθόνη από το πληκτρολόγιο, και ελπίζω στο καλύτερο επεξεργαστή και φυσικά το ότι είναι 64gb η εσωτερική αποθήκευση. Τέλος πάντων, επειδή είναι θέμα άλλου, να μη συνεχίσω παρακάτω και να ζητήσω την ανοχή του. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Απλά εγώ άλλες ανάγκες έχω από τις δικές σου. Η απορία μου είναι κατά πόσο ο επεξεργαστής του είναι καλύτερος και αν θα δω αξιοσημείωτη διαφορά. Έχω από τα Χριστούγεννα που το ψάχνω πολύ, απλά έχω βάλει όριο τα 300 ευρώ και αυτό μου φαίνεται ιδανικό. Εξάλλου εγώ την ταμπλέτα περισσότερο έξω τη χρησιμοποιώ και πιο πολύ για browsing με τον Chrome.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...