Προς το περιεχόμενο

G4, why you bootloop child?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το θέμα είναι hardware, κάποια pins δεν κάνουν σωστή επαφή. Με την ψύξη μπορεί να κουνηθουν αρκετά, ώστε να κάνουν καλύτερη επαφή και να λειτουργήσει, έστω μέχρι να πάρεις τα αρχεία σου.

Γενικότερα, το bootloop που είχε εμένα δεν ήταν από bootloader σε ROM start-up και ξανά δε bootloader, ήταν ROM start-up μόνο. Τα προβλήματα στα G4 ήταν σε κατάσταση όπως η πρώτη που περιέγραψα. Οπότε, με τα χίλια ζόρια μπήκα και έκανα factory reset από bootloader, τώρα πάει πολύ καλά. Παρόλα αυτά θα το πάω για έλεγχο, έτσι για να είμαι σίγουρος, γιατί έστω και 4 ώρες χωρίς κινητό δεν παλεύεται. Φανταστείτε έβαλα ξυπνητήρι στον υπολογιστή...

Έχει βρεθεί και σε -5 στην πόλη μου τα χριστούγεννα, το 0 της κατάψυξης τι να του κάνει;

Αρα ακομα χειροτερα γιατι ειναι προβλημα που φωναζει για service. Με τετοιες κινησεις ομως μετα δεν ειναι και απιθανο αν βγει απο την εγγυηση αφου την ζημια θα την εχεις προκαλεσει στην τελικη εσυ.

Γιαυτο αλλωστε παρεχεται και η εγγυηση καλης λειτουργιας.

Δεν εχω σκοπο να σε κραξω αλλα ισα ισα προσπαθω να σου τονισω οτι πας να φτιαξεις κινητο χωρις να γνωριζεις και ισως σου βγει στο τελος και το κινητο αχρηστο και εν μερη μετα κλαις τα χρηματα σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...