Προς το περιεχόμενο

G4, why you bootloop child?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το G4 μου έπαθε κοκομπλόκο. Με πήρε ο Πατέρας μου τηλέφωνο, και μόλις έκλεισα πήγα να ανοίξω wifi και άρχισε να κάνει bootloop. Στοκ με την 6.0 είμαι, διάβασα γενικά τι παίζει, δοκίμασα και τη λύση να το βάλω στην κατάψυξη επειδή είδα στο xda πολύ επιτυχία με αυτό το τρικ, πάλι τίποτα. Έστειλα email στην procodia και περιμένω απάντηση. Παρτίδα 509. Καμία λύση να πάρω τα αρχεία μου; Μετά από αυτό θα πάρω sd και by default θα κάνω εκεί αποθήκευση τα πάντα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν ειναι απο τα πρωτα(V1)ναι εχουν προβλημα αυτα.

Με flash tool δοκιμασες να περασης το λογισμικο?

Δημοσ.

Ουτε το pc το βλεπει?

Δεν υπάρχει δυνατότητα boot to recovery ή bootloader mode. Ακόμα και όταν ήταν στα καλά του δεν έμπαινε ποτέ.

Σε Fastboot Mode μπαινεις και με ADB.

http://www.insomnia.gr/topic/600709-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%AE-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-bootloop-%CF%84%CE%B7%CE%BD-lg-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lg-flashtool/?do=findComment&comment=54664032

Δημοσ.

Τους είπα στο email ότι δεν θέλω να χάσω τα αρχεία μου οπότε αν μπορούν αυτόι να μη μου κάνουν wipe όταν το φτιάξουν. Δεν πειράζω τίποτα στο software, μην έχω θέμα με εγγύηση. Είναι που είναι βλαμμένη η LG και έχει 100 κλειδώματα, μην το πιέζω και εγώ το θέμα. Δεν έχω backup, ούτε ένα της πλάκας, αυτό μου τη δίνει.

Δημοσ.

Τους είπα στο email ότι δεν θέλω να χάσω τα αρχεία μου οπότε αν μπορούν αυτόι να μη μου κάνουν wipe όταν το φτιάξουν. Δεν πειράζω τίποτα στο software, μην έχω θέμα με εγγύηση. Είναι που είναι βλαμμένη η LG και έχει 100 κλειδώματα, μην το πιέζω και εγώ το θέμα. Δεν έχω backup, ούτε ένα της πλάκας, αυτό μου τη δίνει.

Δεν ξερω αν μπορουν να τα σωσουν.

Με το tool δεν εχεις θεμα γιατι ειναι η Officia rom.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το G4 μου έπαθε κοκομπλόκο. Με πήρε ο Πατέρας μου τηλέφωνο, και μόλις έκλεισα πήγα να ανοίξω wifi και άρχισε να κάνει bootloop. Στοκ με την 6.0 είμαι, διάβασα γενικά τι παίζει, δοκίμασα και τη λύση να το βάλω στην κατάψυξη επειδή είδα στο xda πολύ επιτυχία με αυτό το τρικ, πάλι τίποτα. Έστειλα email στην procodia και περιμένω απάντηση. Παρτίδα 509. Καμία λύση να πάρω τα αρχεία μου; Μετά από αυτό θα πάρω sd και by default θα κάνω εκεί αποθήκευση τα πάντα.

Ευχαριστώ.

Oh sh!t, με τρομάζεις. Ενημέρωνε μας!

Δημοσ.

Oh sh!t, με τρομάζεις. Ενημέρωνε μας!

Καλα εσυ δεν το ηξερες?

Εχει βουίξει ολος ο τοπος με τις πρωτες παρτιδες.

Την επαθε φιλο μου ετσι.

Δημοσ.

Καλα εσυ δεν το ηξερες?

Εχει βουίξει ολος ο τοπος με τις πρωτες παρτιδες.

Την επαθε φιλο μου ετσι.

Το ήξερα, απλά είχα την εντύπωση πως ο Dinos είχε άλλη παρτίδα.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ.

Τι αλλο θα διαβασω πια????Ποσο καταντια???Οκ το κινητο παρουσιασε προβλημα.Αφου ειστε στην εγγυηση γιατι πατε να κανετε τα ευκολα δυσκολα???Πετα τους τπτ τετοιο στο service και μετα αν στο βγαλουν εκτως εγγυησης να ευχαριστεις τους εξυπνους στο Internet....

• Like 1
Δημοσ.

Τι αλλο θα διαβασω πια????Ποσο καταντια???Οκ το κινητο παρουσιασε προβλημα.Αφου ειστε στην εγγυηση γιατι πατε να κανετε τα ευκολα δυσκολα???Πετα τους τπτ τετοιο στο service και μετα αν στο βγαλουν εκτως εγγυησης να ευχαριστεις τους εξυπνους στο Internet....

Επειδή το θέμα είναι hardware, κάποια pins δεν κάνουν σωστή επαφή. Με την ψύξη μπορεί να κουνηθουν αρκετά, ώστε να κάνουν καλύτερη επαφή και να λειτουργήσει, έστω μέχρι να πάρεις τα αρχεία σου.

Γενικότερα, το bootloop που είχε εμένα δεν ήταν από bootloader σε ROM start-up και ξανά δε bootloader, ήταν ROM start-up μόνο. Τα προβλήματα στα G4 ήταν σε κατάσταση όπως η πρώτη που περιέγραψα. Οπότε, με τα χίλια ζόρια μπήκα και έκανα factory reset από bootloader, τώρα πάει πολύ καλά. Παρόλα αυτά θα το πάω για έλεγχο, έτσι για να είμαι σίγουρος, γιατί έστω και 4 ώρες χωρίς κινητό δεν παλεύεται. Φανταστείτε έβαλα ξυπνητήρι στον υπολογιστή...

Αν δεν εχει παρει υγρασια ολα καλα.... :P :P :P

Έχει βρεθεί και σε -5 στην πόλη μου τα χριστούγεννα, το 0 της κατάψυξης τι να του κάνει;
Δημοσ.

Έχει βρεθεί και σε -5 στην πόλη μου τα χριστούγεννα, το 0 της κατάψυξης τι να του κάνει;

Η μέση εύρος θερμοκρασίας καταψύκτη είναι 0 βαθμούς F (-18 βαθμούς C) ή χαμηλότερη. (google)

Η υγρασία στο ζέσταμα μετά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος θα το κάψει. Απλά. Αν δεν σε νοιάζει και το κινητό πάει στα σκουπίδια (κάτι παλιά sony ericsson το ειχαν το θεμα αυτο) το κάνεις.

Δημοσ.

Η μέση εύρος θερμοκρασίας καταψύκτη είναι 0 βαθμούς F (-18 βαθμούς C) ή χαμηλότερη. (google)

Η υγρασία στο ζέσταμα μετά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος θα το κάψει. Απλά. Αν δεν σε νοιάζει και το κινητό πάει στα σκουπίδια (κάτι παλιά sony ericsson το ειχαν το θεμα αυτο) το κάνεις.

Oh! :/

Μέχρι στιγμής όλα καλά. Κοιτά, 7 λεπτά το άφησα μέσα, δεν ήταν και πολλή ώρα. Πάνω σε δύο κομμάτια χαρτί κουζίνας διπλωμένα. Όταν το έβγαλα ήταν απλά κρύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...