iCyd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα παιδια. Προσπαθω εδω και ωρες να συνδεσω το macbook pro early 2011 στην τηλεοραση με HDMI και ανταπτορα thunderbolt to HDMI αλλα δεν παιρνω εικονα στην τηλεοραση με τιποτα. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?
raid_av Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα παιδια. Προσπαθω εδω και ωρες να συνδεσω το macbook pro early 2011 στην τηλεοραση με HDMI και ανταπτορα thunderbolt to HDMI αλλα δεν παιρνω εικονα στην τηλεοραση με τιποτα. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Γνησιος adaptoras ?
flyer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ναι αυθεντικοτατος. Η apple δε κατασκευάζει thunderbolt to hdmi adapter. Κάποιοι πιστοποιημένοι τρίτοι κατασκευαστές (όπως η Belkin και όχι οι chinomonkies) έχουν....ο αντάπτοράς σου τι ειναι?
Atsumbalos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Έτυχε και σε εμένα...Είχα MacBook Pro 13 2010 και έπαιζε με adapter minidisplayport to HDMI female και όχι πιστοποιημένο καλώδιο Νομίζω έτρεχε τότε Loepard... Όταν πήρα MacBook Air 2014 και αργότερα MAcBook Pro 2015 το καλώδιο και ο adapter ήταν άχρηστα όσο και αν προσπάθησα με Yosemite και El Capitan.
iCyd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Η apple δε κατασκευάζει thunderbolt to hdmi adapter. Κάποιοι πιστοποιημένοι τρίτοι κατασκευαστές (όπως η Belkin και όχι οι chinomonkies) έχουν....ο αντάπτοράς σου τι ειναι? Δεν ξερω μαρκα. Απλα εχω την αποδειξη της αγορας του macbook και εχει μαζι με αυτο αγορα ανταπτορα 30 ευρω (μεταχειρισμενο το ειχα παρει τοτε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα