stefanos2732 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πριν λιγη ώρα το lg g4 μου αρχισε να κολλαει παρα πολυ(ανοιγα μια εφαρμογη χωρις να εχω αλλες ανοιχτες και κολλουσα). Καποιες φορες εκλεινε και μονο του (96% μπαταρία) το εκανα επαναφορα σε ρυθμίσεις εργοστασίου και συνεχίζει να εχει το ιδιο προβλημα (για να το ξεκολλησω πρεπει καθε φορα να βγαζω μπαταρία, παγωνει η οθονη). Τι μπορώ να κάνω;;;;;
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ξανα περασμα λογισμικου με flash tool εχεις δοκιμασει?
GiwrgosP- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μην το κάνεις με flashtool. Κάντο καλύτερα με lgup.
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μην το κάνεις με flashtool. Κάντο καλύτερα με lgup.Καινουριο φρουτο βλεπω απο XDA...Πως θα το κανω αυτοΕγω θα σου δωσω το Flash tool γιατι το αλλο δεν το ξερω αν και το ειδα.http://www.insomnia.gr/topic/600709-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%AE-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-bootloop-%CF%84%CE%B7%CE%BD-lg-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lg-flashtool/?do=findComment&comment=54664032
GiwrgosP- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Απλώς σε μένα δεν δούλεψε το flashtool σε g4 (στο g3 του αδερφού μου όμως όλα οκ). Πάντως δοκίμασε flashtool και αν δεν πετύχει μην το ψάξεις πολύ.. Πήγαινε με lgup
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Απλώς σε μένα δεν δούλεψε το flashtool σε g4 (στο g3 του αδερφού μου όμως όλα οκ). Πάντως δοκίμασε flashtool και αν δεν πετύχει μην το ψάξεις πολύ.. Πήγαινε με lgupΤο προβλημα του flshtool το εμαθες γιατι μου φαινεται περιεργο.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Πριν λιγη ώρα το lg g4 μου αρχισε να κολλαει παρα πολυ(ανοιγα μια εφαρμογη χωρις να εχω αλλες ανοιχτες και κολλουσα). Καποιες φορες εκλεινε και μονο του (96% μπαταρία) το εκανα επαναφορα σε ρυθμίσεις εργοστασίου και συνεχίζει να εχει το ιδιο προβλημα (για να το ξεκολλησω πρεπει καθε φορα να βγαζω μπαταρία, παγωνει η οθονη). Τι μπορώ να κάνω;;;;; Εχεις κινητο που δεν εχει κλεισει καν ενα χρονο.Αν δεν του εχεις περασει καμια custom rom γιατι δεν το πας για service αφου εισαι εντος εγγυησης??? Απο την στιγμη που εκανες επαναφορα και συνεχιζει το προβλημα αλλου ειναι το θεμα.
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 http://forum.xda-developers.com/g4/help/data-recovery-via-download-mode-t3306047 Παραθέτω και αυτό μήπως καταλαβαίνει κάνει τι παίζει και μπορει να το αξιοποιήσει. Προσωπικά δεν πολυκαταλαβαινω την διαδικασία.
Belisarius Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Επίσης όταν λέμε service για Lg εννοούμε Procordia. Όχι στο μαγαζάκι της γειτονιάς, ούτε στον Γερμανό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα