Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγη ώρα το lg g4 μου αρχισε να κολλαει παρα πολυ(ανοιγα μια εφαρμογη χωρις να εχω αλλες ανοιχτες και κολλουσα). Καποιες φορες εκλεινε και μονο του (96% μπαταρία) το εκανα επαναφορα σε ρυθμίσεις εργοστασίου και συνεχίζει να εχει το ιδιο προβλημα (για να το ξεκολλησω πρεπει καθε φορα να βγαζω μπαταρία, παγωνει η οθονη). Τι μπορώ να κάνω;;;;;

Δημοσ.

Μην το κάνεις με flashtool. Κάντο καλύτερα με lgup.

Καινουριο φρουτο βλεπω απο XDA...

Πως θα το κανω αυτο

Εγω θα σου δωσω το Flash tool γιατι το αλλο δεν το ξερω αν και το ειδα.

http://www.insomnia.gr/topic/600709-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%AE-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-bootloop-%CF%84%CE%B7%CE%BD-lg-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lg-flashtool/?do=findComment&comment=54664032

Δημοσ.

Απλώς σε μένα δεν δούλεψε το flashtool σε g4 (στο g3 του αδερφού μου όμως όλα οκ). Πάντως δοκίμασε flashtool και αν δεν πετύχει μην το ψάξεις πολύ.. Πήγαινε με lgup

Δημοσ.

Απλώς σε μένα δεν δούλεψε το flashtool σε g4 (στο g3 του αδερφού μου όμως όλα οκ). Πάντως δοκίμασε flashtool και αν δεν πετύχει μην το ψάξεις πολύ.. Πήγαινε με lgup

Το προβλημα του flshtool το εμαθες γιατι μου φαινεται περιεργο.
Δημοσ.

Πριν λιγη ώρα το lg g4 μου αρχισε να κολλαει παρα πολυ(ανοιγα μια εφαρμογη χωρις να εχω αλλες ανοιχτες και κολλουσα). Καποιες φορες εκλεινε και μονο του (96% μπαταρία) το εκανα επαναφορα σε ρυθμίσεις εργοστασίου και συνεχίζει να εχει το ιδιο προβλημα (για να το ξεκολλησω πρεπει καθε φορα να βγαζω μπαταρία, παγωνει η οθονη). Τι μπορώ να κάνω;;;;;

Εχεις κινητο που δεν εχει κλεισει καν ενα χρονο.Αν δεν του εχεις περασει καμια custom rom γιατι δεν το πας για service αφου εισαι εντος εγγυησης??? Απο την στιγμη που εκανες επαναφορα και συνεχιζει το προβλημα αλλου ειναι το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...