Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω θέμα με την μητρικη μαλλον δεν μου δεχεται το τροφοδοτικο και δεν μπορει να κανει εκκινηση ο υπολογιστης.. μενει σε μια κατασταση αναμονης. Με το παλιο τροφοδοτικο ανοιγει μια χαρα, με το καινουργιο τιποτα.. και εκανα μια αλλαγη στο e-shop γιατι θεωρησα οτι ηταν ελλατωματικο το τροφοδοτικο.. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει!

Δημοσ.

Δεν το δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη.. παντος ειναι το δευτερο τροφοδοτικο που μου εστειλαν, και το πρωτο που εστειλα πισω μου ειπαν οτι δουλευε μια χαρα.. Πιστευω κατι παιζει με την μητρικη..

Δημοσ.

Έχεις κουμπώσει καλά το 8πινο (πάνω αριστερά) και το 24πινο (πάνω δεξιά)?

Το καλώδιο power sw του κουτιού το έχεις συνδέσει σωστά στη μητρική? Το συνδέεις στο FP1 στα 2 πράσινα pin (manual σελις 17)

Δημοσ.

Κατέβασε το manual της μητρικής σου. Στη σελίδα 17 θα βρεις που βρίσκεται το Front Panel Connector FP1. Ένα από τα καλωδιάκια του κουτιού σου είναι το power sw και θα το συνδέσεις στα 2 πράσινα pins που έχει το FP1.

post-363616-0-57610900-1457561961_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι το καλωδιο αυτο ειναι ενταξει αφου δουλευω τον υπολογιστη με το παλιο τροφοδοτικο.. δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με το καινουργιο..

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, τελικα το τροφοδοτικο δουλευει αψογα σε αλλο pc ειναι καθαρα μητρικης..

Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει κανενα καρφακι απο το 24πινο και να μην κανει καλη επαφη στην φισα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...