HamerZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μοντέλο: Lenovo IdaTab S6000H Σημειώσεις αρχικές:1) Μη μολυσμένο και δίχως να έχει παρουσιάσει κανένα άλλο πρόβλημα2) Έχει φάει εδώ και καιρό πτώση με αποτέλεσμα να έχει ράγισμα πάνω αριστερά και θέμα με τοPower Button, αλλά με λίγο παραπάνω πάτημα ανάβει κανονικά, αν και το έχω σχεδόν πάντα σε κατάσταση αναμονής με φορτισμένη την μπαταρία.Έχει αγοραστεί από το MediaMarkt (τότε με την προσφορά στα 185€ και 200€) Site: μεεπέκταση εγγύησης και για περίπτωση που μου πέσει μιας και γίνεται χρήση και σε σχολείο και από μικρά παιδιά@ Η Ιστορία του προβλήματος1) Το είχα με το καπάκι της θήκης κλειστό (όχι σβησμένο)2) Μετά από κάποια ώρα δοκιμάζω να το ανοίξω και δεν άναβε καθόλου.3) Το βάζω να φορτίσει καιΤο πρόβλημα που παρουσίασε:1.1 Δείχνει την αρχική οθόνη με το Logo της Lenovo (με την τυπική διάρκεια)1.2 Παίζει το animation με τον αντίστοιχο ήχο1.3 Δείχνει την αρχική οθόνη με επόμενο Logo της Lenovo και κολλάει εκεί.Δεν κάνει τίποτα, παρά μένει στην εικόνα Logo της.@ Δοκιμές:1) Με πατημένα τα δύο πλήκτρα έντασης πάνω κ κάτω και το Power Button για 10 δευτερόλπετα και με βάζει στην οθόνη με μενού στα κινέζικα περαιτέρω πληροφορίες βρήκα σε forum{- Keep both Volume Buttons Pressed with Power Button for 10 secsLogo +=> META MODE}Σε αυτό το σημείο δεν βρήκα κάποια λύση.2) Factory MODEμε βάση to forum.xda-developers Site: LenovoA-3000 Factory Mode (Chinese List) Ex… _ Lenovo A3000.htm # Factory Mode Μετάφραση από τα κινέζικαSensor CalibrationAutomatic TestIndividual TestsTest ReportDebugging Test Itemse MMC Format e-MMCVersion InformationRestart The PhoneΣτην συσκευή μου έβγαλε τα ακόλουθα:# Version InformationBB Chip: MT6589MS Board: S6000Model Ver:*****MOLY.WR8.W1248. MD. WG. MP. V5. P8, 2013/06/-7 14:37Bar Code: unknownBar Code: unknownBuild Time: 2013 11 01 19:09:19 CSTKernel Ver. :3.4.5 (buildslave@nj - b6) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP PREEMPT Fri Nov 1 1 8: 22:45 CST 2013Android Ver.: 4.2.2SW Ver.Custom Build Verno.*****@ και από εδώ δεν δοκίμασα κάτι 3) Με πατημένα το πάνω πλήκτρο έντασης και το Power Buttonμε βάζει στην οθόνη με επιλογές:RECOVERY MODETo enter into recovery menuLenovo IdeaPad A3000 => Δούλεψε και στο δικό μου{Power + Volume up button togetherSelect Boot Mode:[VOLUME_UP to select. VOLUME_DOWN is OK. ][Recovery Mode][Fastboot Mode][Normal Boot]@ Οι δοκιμές που έκανα μία μία: 1) Fast Boot Mode => Nothing Black Screen => Powered Off1.2) Pressed the Power On Button => (a) 1st Logo -> Long 30 sec after -> Boot Music + animation -> 2nd Logo -> Infinite Display2) Recovery Mode => icon yellow with !-> after 5 minutes -> booted-> Logo 1 -> sound-> stuck with Lenovo logo after soundΜετά από το χαλί σημειώσεων που έδωσα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να το επαναφέρω σε έστω λειτουργική κατάσταση - χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα στην εγγύηση, ΠΡΙΝ το πάω στο MediaMarkt, μιας και είμαι στο Αγρίνιο και θα είμαι Αθήνα σε ένα μήνα.Τα αρχεία που είχα στην εσωτερική μνήμη είναι ασήμαντα, μιας και τα αποθήκευε σε κάρτα sdΕυχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Φερ'το μου να το δω αν θες.... Χαλικι μενω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα