evetsou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Ειδα στην ιστοσελιδα της μαρκας του κινητου μου οτι υπαρχουν καποιες αναβαθμισεις για το μοντελο που εχω. Επειδη ομως ειμαι ασχετη απο αυτα θα ηθελα αν καποιος απο εσας γνωριζει να με διαφωτισει. Απο την στιγμη που αυτες οι αναβαθμισεις ειναι για το μοντελο που εχω τοτε γιατι μεσω του τηλεφωνου δεν μου βρισκει διαθεσιμες αυτες τις ενημερωσεις? Μπορω να τις κατεβασω βεβαια απο το site αλλα φοβαμαι μην κανω καμια γκαφα κατα την εγκατασταση και χασω οσα δεδομενα εχω στο κινητο. Τι πρεπει να κανω εγω τωρα?
jimakos234 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Ειδα στην ιστοσελιδα της μαρκας του κινητου μου οτι υπαρχουν καποιες αναβαθμισεις για το μοντελο που εχω. Επειδη ομως ειμαι ασχετη απο αυτα θα ηθελα αν καποιος απο εσας γνωριζει να με διαφωτισει. Απο την στιγμη που αυτες οι αναβαθμισεις ειναι για το μοντελο που εχω τοτε γιατι μεσω του τηλεφωνου δεν μου βρισκει διαθεσιμες αυτες τις ενημερωσεις? Μπορω να τις κατεβασω βεβαια απο το site αλλα φοβαμαι μην κανω καμια γκαφα κατα την εγκατασταση και χασω οσα δεδομενα εχω στο κινητο. Τι πρεπει να κανω εγω τωρα? H το αφήνεις ως έχει, ή περιμένεις να εμφανιστουν στον Updater, κάθε χώρα παίρνει μια διαφορετική σειρά updates τις πιο πολλές φορες, η κάνεις backup και κατεβάζεις κάποιο flashtool για την συσκευή σου και το περνάς έτσι. Ποια συσκευή έχεις παρεμπιπτόντως?
evetsou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι καμια σουπερ συσκευη, ειναι το INEW V3. Ειδα στο site τους οτι εχουν βγαλει ακομα και για kit kat http://www.inewmobile.com/download/
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν όντως δεν ξέρεις απ' αυτά, καλύτερα δώστο σε κάποιον που ξέρει για να σου κάνει αναβάθμιση. 1
gesamgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 e..xxmmm...πολυ προσφατες αναβαθμισεις βλεπω... 1
evetsou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Άκυρο Εεεε το εγραψα στο δευτερο μηνυμα μου. Ειναι το INEW V3, αγορασμενο απο εξωτερικο και ναι ειναι ρουταρισμενο http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html Αυτο ειναι το κινητο στο λινκ που εβαλα τωρα. Μαλιστα οι τυποι αυτοι λενε στις αναβαθμισεις οτι τις παρεχουν μονο στο site αν θελει καποιος να κανει αναβαθμιση
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τότε περίμενε μέχρι ο tsili ή ο saruman σου βρουν guide step by step. Εκτός αν θες να το δώσεις σε κάποιον που ξέρει απ' αυτά. 1
evetsou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εδω που βρισκομαι...εννοω περιοχη...δεν νομιζω κανενας να γνωριζει πολλα απο αυτα ή τουλαχιστον να ειναι καποιος αξιοπιστος
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τότε περίμενε μέχρι ο tsili ή ο saruman σου βρουν guide step by step. Εκτός αν θες να το δώσεις σε κάποιον που ξέρει απ' αυτά. Thx Iris... Να δωσουμε οδηγους βημα προς βημα, απλα δεν ειμαι σιγουρος αν το κοριτσι "το κατεχει". Ισως καταληξει με ενα brickακι .... Καλυτερα να μεινει στην ρομ που εχει και αν ερθει ota....
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Thx Iris... Να δωσουμε οδηγους βημα προς βημα, απλα δεν ειμαι σιγουρος αν το κοριτσι "το κατεχει". Ισως καταληξει με ενα brickακι .... Γι'αυτό από τα πρώτα πράγματα που της είπα να το δώσει σε κάποιον που ξέρει. 1
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μωρε εγω βρηκα(και μαλιστα Lollipop) αλλα βλεπω ντρικαρισμα αμα δεν ξερει.
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το thx ηταν ειλικρινες,και οχι ειρωνεια ,αν τυχον το εξελαβες ετσι.... Καλυτερα να περιμενει ota ,αν ποτε ερθει...
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το thx ηταν ειλικρινες,και οχι ειρωνεια ,αν τυχον το εξελαβες ετσι.... Καλυτερα να περιμενει ota ,αν ποτε ερθει... Μανία έχεις να με παρεξηγείς! Αφού δεν είπα τίποτα, γιατί με πληγώνεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα