sogocou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Windows 7 και πριν...παντως σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες.τοελυσα το θεμα με εναν τελειως αντισυμβατικο τροπο.εγκατεστησα τα windows σε αλλο υπολογιστη με σχετικα καινουργια μητρικη και καινουργιο σκληρο...τον συνδεσα στον υπολογιστη οου ειχε το προβλημα,φορτωσε τα windows και κατα την εκκινηση εκανε αυτοματα εγκατασταση drivers κτλ.Στην συνεχεια εωκατεστησα εκ νεου ενα αντιγραφο στον σκληρο που ειχα εξαρχης και αυτη την φορα δεν υπηρχε κανενα σκληρομα.εγινε το φορματ με την μια...χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον... Spirosz κατι εμπειρικο, βαζεις σε προσθετη θερμοαγωγιμη παστα στην ψυχτρα του επεξεργαστη η οχι?επειδη αυτη η ψυχτρα που εβαλα εγω ειχε ηδη απο μονη της.
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 βαζεις σε προσθετη θερμοαγωγιμη παστα στην ψυχτρα του επεξεργαστη η οχι?επειδη αυτη η ψυχτρα που εβαλα εγω ειχε ηδη απο μονη της. Το περισσιο χαλασε το ισιο λεει μια παροιμια. Η παστα πρεπει να ειναι οση πρεπει. Και η λιγοτερη και η περισσοτερη κανει κακο. Αν θες να βαλεις καλυτερη απο αυτη που εχει απο την μανα της η ψυκτρα σκουπιζεις με πανι βρεγμενο με οινοπνευμα την παστα που εχει επανω και μετα βαζεις μια πολυ μικρη ποσοτητα (οσο ενας κοκκος ρυζιου η μια φακη αν εχεις κανενα τεραστιο σε επιφανεια επεξεργαστη) θερμοαγωγιμης παστας. Αυτο που θες, ειναι ενα πολυ λεπτο φιλμ παστας αναμεσα στον επεξεργαστη και την ψυκτρα, οσο πιο λεπτο τοσο καλυτερη απαγωγη θερμοτητας, αν ομως πεσει λιγοτερη και δεν κανει πληρη επαφη τοτε ειναι χειροτερα. Επισης υπαρχουν 3 διαφορετικοι τροποι να βαλεις την παστα (κουκιδα στη μεση, γραμμη, και απλωμα), κατα τη γνωμη μου μολις σφιξει η ψυκτρα το αποτελεσμα ειναι ακριβως το ιδιο και ολη τη διαφορα την κανει η σωστη ποσοτητα παστας και οχι ο τροπος εφαρμογης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα