mpalakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 καλησπερα παιδια αξιζει να παρω Apple iMac 27 Πηγή: mac Η PC για επεξεργασια video με τιμη γυρω στα 2000 - 2200 και αν υπαρχει καμια προταση για pc ευχαριστω!
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Με ποιο προγραμμα θα κανεις επεξεργασια βιντεο?
pnick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Να σκάσεις δηλαδή 2-2.5Κ απλά για την retina 5K; Είδες τα specs; Με i5 και 8gb RAM και hdd στα 5400 τί επεξεργασία να κάνεις; Με αυτά τα λεφτά φτιάχνεις κορυφαίο σύστημα για επεξεργασία και με πολύ καλή οθόνη μαζί. Εγώ προτείνω pc 100%. 1
ziaba Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 +1 δεν ειναι για τιποτα αυτο το μακ εχει παρομοια σπεκς με το λαπτοπ της υπογραφης μου που το χω για νετ και ταινιες
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Για κορυφαιο συστημα θα προτεινα κατι σαν αυτο (τα περισσοτερα κομματια ειναι ενδεικτικα, σηκωνει βελιστοποιηση το συστημα) Αλλα δεν θα το αγοραζα ετοιμο απο καταστημα, θα πηγαινα στον Site: Κυριακο να μου το στησει οπως πρεπει Αυτο βεβαια αν κανεις επεξεργασια σε Premiere. Για τα αλλα προγραμματα υπαρχουν πολυ πιο οικονομικες λυσεις με τις ιδιες επιδοσεις P.S. οι μνημες ειναι λαθος φυσικα, κατα λαθος πατηθηκε αλλο σετ στο PC configurator Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από SpirosZ68
mpalakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ειναι για φιλο εγω του ειπα οτι δεν αξιζει αυτος εχει παθει με την retina... τα προγραμματα για επεξεργασια ειναι κυριως της adobe: premiere,photoshop,aftereffect καλη η προσφορα spiros 500€ παραπανω βεβαια απλα θα επαιρνα λιγο ποιο φθηνο κουτι , μνημες καλύτερα ddr4 (2400+) και λιγο ποιο φθηνη καρτα γραφικων Με ένα τουμπανάκι hackintosh είσαι κομπλε! πρεπει να το συκωνει το hardware πρωτα
ziaba Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Για κορυφαιο συστημα θα προτεινα κατι σαν αυτο (τα περισσοτερα κομματια ειναι ενδεικτικα, σηκωνει βελιστοποιηση το συστημα) VideoEditing PC.jpg Αλλα δεν θα το αγοραζα ετοιμο απο καταστημα, θα πηγαινα στον Κυριακο να μου το στησει οπως πρεπει https://www.facebook.com/groups/hackint0sh/ Αυτο βεβαια αν κανεις επεξεργασια σε Premiere. Για τα αλλα προγραμματα υπαρχουν πολυ πιο οικονομικες λυσεις με τις ιδιες επιδοσεις αυτα που προτείνεις δεν κανουν για hackintosh αν θελει mac os βεβαια ειναι για φιλο εγω του ειπα οτι δεν αξιζει αυτος εχει παθει με την retina... τα προγραμματα για επεξεργασια ειναι κυριως της adobe: premiere,photoshop,aftereffect καλη η προσφορα spiros 500€ παραπανω βεβαια απλα θα επαιρνα λιγο ποιο φθηνο κουτι , μνημες καλύτερα ddr4 (2400+) και λιγο ποιο φθηνη καρτα γραφικων πρεπει να το συκωνει το hardware πρωτα τι να σηκωσει το mac os x ειναι οτι ελαφρυτερο εχω δουλεψει
mpalakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 πρεπει να το ψαξω πολυ τι σηκωνει hackintosh se hardware
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 αυτα που προτείνεις δεν κανουν για hackintosh αν θελει mac os βεβαια Παρ ολο που δεν τα προτεινα για Hackintosh εχω την εντυπωση οτι ο Κυριακος (Κυριακος Αγαπαλογλου, Dual Boot Workstations, το λινκ που εβαλα κατω απο την απαντηση μου) εχει ηδη στησει μηχανημα Dual Boot με περιπου τα ιδια. πρεπει να το ψαξω πολυ τι σηκωνει hackintosh se hardware Αλλα δεν θα το αγοραζα ετοιμο απο καταστημα, θα πηγαινα στον Site: Κυριακο να μου το στησει οπως πρεπει Στο παραπανω λινκ θα βρεις αυτα που θες. Αν ηθελε να δουλευει σε Final Cut θα ελεγα οτι το iMac ειναι ΟΚ. Για Αdobe ομως οχι,
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τωρα παιζει? Site: DualBoot Workstations Και τωρα που βρηκα χρονο ξανα η προταση σε λιγο πιο οικονομικο. Απο το Skroutz βγαινουν αρκετα χαμηλοτερα μια που στα περισσοτερα κομματια του σετ το e-shop ειναι πολυ ακριβο (εξαιρειται ο M.2 που αυτη τη στιγμη εχει προσφορα τον 950pro με email στα 192ευρω) Ακομα καλυτερη επιλογη σε Site: motherboard με την πολυ χρησημη για video editing προσθηκη USB3.1 Και για να μην ξεφυγουμε υπερβολικα σε κοστος πολυ καλη επιλογη και η Site: LG 4K
pnick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παιδιά, δεν νομίζω ότι το πάμε καλά το θέμα. Η επεξεργασία θα γίνεται σε επαγγελματικό επίπεδο; Σε ποιές αναλύσεις; Το pc θα έχει άλλη χρήση, π.χ. gaming; Τί απαιτήσεις υπάρχουν από την οθόνη; Θέλει ευρύτερο φάσμα κ.λπ.; Αν είχε συμπληρωθεί η σχετική φόρμα, θα ξέραμε τί να προτείνουμε. 27άρα 4Κ οθόνη δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Το βάρος στα προγράμματα της Adobe θα πρέπει να πέσει στην cpu και στην μνήμη. Gpu είναι δευτερεύον κομμάτι.
thory Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 πρεπει να το συκωνει το hardware πρωτα Ε αυτό εννοείται.Και με 2000-2200 έχεις επιλογές. Τσέκαρε εδώ http://www.tonymacx86.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα