Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πρώτος original τίτλος από την Blizzard τα τελευταία χρόνια, σύντομα θα είναι διαθέσιμος για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Το OverWatch, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία θα είναι διαθέσιμος στις 24 Μαΐου.

Η Blizzard επίσης ανακοίνωσε ότι οι gamers μπορούν να λάβουν μέρος στην open beta του παιχνιδιού που θα λάβει χώρα μεταξύ 5 και 9 Μαΐου. Όσοι εντωμεταξύ προ-παραγγείλουν τον τίτλο, θα μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν (open beta) δύο μέρες νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Ta multiplayer shooters είναι ένα μάλλον κοινότυπο είδος τα τελευταία χρόνια στον χώρο του online gaming, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε με ποιο τρόπο έχει προσεγγίσει το είδος η δημιουργός του OverWatch, μία εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για τους καταπληκτικούς MMORPG και Strategy τίτλους που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Από όσα έχουμε δει, ο gamer θα μπορεί να έχει τον έλεγχο 21 ηρώων με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες και ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι φρενήρης.

Η Blizzard αποκάλυψε επίσης τις εκδόσεις του παιχνιδιού. Η βασική έκδοση του OverWatch θα στοιχίζει $39,99, και δεν περιλαμβάνει ορισμένα skins καθώς και άλλα ψηφιακά καλούδια που περιλαμβάνονται στην Origins Edition που κοστίζει $59,99. Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε και την Collector’s Edition, η οποία στοιχίζει $129,99 και μαζί με άλλα καλούδια (art book, soundtrack) περιλαμβάνεται και ένα αγαλματίδιο Soldier:76.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ά πατο θα πάει.

Πρώτη φορά που βάζει κάτι καλό σε collector's. Μας έχει συνηθίσει σε βλακείες.

Καλά γιατί γράφω "άπ ατο" και εμφανίζει "απίστευτο";

• Like 4
Δημοσ.

Ντροπή. Λευτά έχω αλλά δεν το αγοράζω.
Είμαστε στο 2016 και όλα αυτα τοθ ειδους τα games ειναι free και κυριαρχουνε και χρόνια. Ακου 40 ευρό...και χωρίς skins. Αντε απο εδω ρε

• Like 6
Δημοσ.

Πιστεύω οτι θα ειναι αρκετά καλό για fps για το κοινό που στοχεύει , απο την μεριά μου πάντως εχω κάνει προπαραγγελία το collector και το αναμένω με ανυπομονησία. Θέλω να πιστεύω οτι θα δώσουν πράγματα στον παίκτη για ahievements κτλπ για να έχει ενδιαφέρον και λογικά θα το πάνε και για esports το συγκεκριμένο

• Like 1
Δημοσ.

Blizzard αυτο το game επρεπε να ειναι τσαμπα καλη μου... Τοσα υπαρχουν...

Ειδες απο τις καρτουλες τι λεφτα εβγαλες με το "θεωρητικα" τσαμπα...

Α και rest in piece στο diablo 3 που εχει γινει αθλιο πια...

Δημοσ.

Όταν το unrealtournament και το teamfortress κάνουν ενα παιδάκι αλλά πεθαίνουν και το μωρό μεγαλώσει με κηδεμόνα την DotA έχουμε το απο πάνω αποτέλεσμα...

• Like 2
Δημοσ.

Βλεπω πολους εδω να λενε πως το game θα επρεπε να ειναι f2p. Πως θα το κανουν ρε παιδια f2p αφου θελουν να το διαθεσουν και σε κονσολες? Η μηπως να το εκαναν f2p μονο για pc? Kατι που θα ηταν αδικο για τους console peasants...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ποποπο άρχισαν οι Κασσάνδρες πάλι.

Άρα θα συμβούν αυτά που λένε? :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...