kiriakostsi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Παιδιά , Θέλω να στήσω εναν desktop για απλή χρήση (youtube, σερφάρισμα , office). Είναι για μεγάλο άτομο αλλά επειδή θα το χρησιμοποιώ και εγώ αραιά και που, θέλω να είναι τίμιο. Χρησιμοποιεί τώρα εναν Pentium 4 2,8 με 3gb ram και τα απαρχαιωμένα windows XP ... Θέλω η διαφορά να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Το budget για τη μητρική, τον επεξεργαστή και την ram είναι 100 €.(Εάν γίνεται και λιγότερα, δεν θα πώ όχι). Τα υπόλοιπα τα έχω (τροφοδοτικό 500ρι, σκληρό 250ρι hdd, κουτί και dvd). Για την ώρα δεν θα πάρω κάρτα γραφικών οπότε θα μείνω με την on board. Έχω σκεφτεί ήδη μία σύνθεση απλά θέλω και την πολύτιμη γνώμη σας. Motherboard: Gigabyte H81M-S2H Cpu: Intel Celeron G1840 Box Ram : Crucial 4GB DDR3-1600MHz Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από kiriakostsi
dimyok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Η CRUCIAL DDR3 4 GB SO DIMM ειναι για laptop , το βλεπεις και στη φωτο οτι ειναι καπως κοντη
kiriakostsi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Η CRUCIAL DDR3 4 GB SO DIMM ειναι για laptop , το βλεπεις και στη φωτο οτι ειναι καπως κοντη Ευχαριστω για την ενημερωση ,το αλλαξα . Σχετικα με τι συνθεση κατι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα