Προς το περιεχόμενο

16 μήνες μετά, η έκδοση Lollipop είναι η πλέον δημοφιλής του Android

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μας δωσανε την 6 και δεν την προτιμησαμε?
Με το G3, απο τις 15 Δεκεμβριου 2014 τρωμε το γλυφιτζουρι και δεν λεει να λιωσει το αναθεματισμενο!! Καλο μου nexus, καλη μου apple με τις αναβαθμισεις σας δηλαδη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ με Note 3 και δεν θα πάρω Marshmallow αλλά δεν με νοιάζει. Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ Greenify οπότε το Doze μου είναι αχρείαστο.. Η Samsung μου έδωσε το ui του Note 4 που ήθελα και με update τον Δεκέμβριο έδωσε και την βελτιστοποίηση εφαρμογών που κάνει ανάλογη δουλειά με Greenify/doze. Πάμε για Note 6 του χρόνου τέτοια εποχή.

• Like 1

Εγώ με Note 3 και δεν θα πάρω Marshmallow αλλά δεν με νοιάζει. Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ Greenify οπότε το Doze μου είναι αχρείαστο.. Η Samsung μου έδωσε το ui του Note 4 που ήθελα και με update τον Δεκέμβριο έδωσε και την βελτιστοποίηση εφαρμογών που κάνει ανάλογη δουλειά με Greenify/doze. Πάμε για Note 6 του χρόνου τέτοια εποχή.

To doze δεν εχει σχεση με greenify κ βελτιστοποιηση εφαρμογων.

Αν κανεις μια εφαρμογη greenify, τοτε σταματαει να σου στελνει notifications κλπ, με το doze δεν υπαρχει προβλημα.

Επισης , το doze δουλευει ουσιαστικα για ολες τις εφαρμογες και συνολικα για το κινητο, για αυτο πχ το αφηνεις εκτος πριζας το κινητο για 10 ωρες κ εχει χασει μονο 1-2% χωρις να το βαλεις σε airplane mode.

δεν ξερω ρε παιδια εχω το greenify πληρωμενο κανονικα αλλα πλεον δεν το εχω στις συσκευες που αλλαζω ... και στο G4 πριν αλλα και τωρα στο Μ9 δεν βλεπω να κανει διαφορα .. ισα ισα που κανει την συσκευη πιο αργη ... 

δεν ξερω ρε παιδια εχω το greenify πληρωμενο κανονικα αλλα πλεον δεν το εχω στις συσκευες που αλλαζω ... και στο G4 πριν αλλα και τωρα στο Μ9 δεν βλεπω να κανει διαφορα .. ισα ισα που κανει την συσκευη πιο αργη ... 

Εγώ με 500 σχεδόν εφαρμογές στο κινητό μου χωρίς Greenify θα είχε ψοφήσει το Note. Πιο αργή από πού κι ως πού; Εγώ βλέπω μεγάλη διαφορά και στη μπαταρία.

μολις χθες την χαιρετησα και πηγα σε κιτκατ στο nexus7 2012

επειδη εχω το συγκεκριμένο ταμπλετ, μονο με kit kat την παλευει.. ειναι καθαρα θέμα specs... δεν μπορεις να φορτώσεις το 5 σε μοντελο του 2012. Ηταν λαθος google να στειλει το Lollipop στο nexus 7 2012

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...