Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ξεκινήσω να επιλέξω joomla Template θα ήθελα τις συμβουλές σας.
Θα περιέχει ειδήσεις,νεα,βίντεο και τα γνωστα.

Το πιο σημαντικό για εμενα ειναι να εμφανίζεται τουλάχιστον στην πρώτη σελίδα του google.Απο εκει και μετα υπαρχουν προυποθέσεις για ενα template που βοηθούν στο να αναριχηθεί;Για παραδειγμα να εχει στοιχεια στον κωδικα του που δεν τα εχει ενα απλο blogspot για παραδειγμα τα οποία μόνο που υπάρχουν βοηθούν σε κάτι τέτοιο.

Προσανατολίζομαι σε κάποιο free template (χωρις να αποριπτώ κάποιο επι πληρωμή) και η εκδοση του joomla ειναι 3.4.5.

Δημοσ.

Γιατι συγκεκριμενα joomla και οχι wordpress?

Με κάλυψε...

Το joomla νομιζω ειναι καλυτερο και εχει περισσοτερες επιλογες

Όντως το joomla " νομίζεις " ότι είναι καλύτερο και έχει περισσότερες επιλογές. Η γνώμη μου είναι καθαρά υπέρ του wordpress.

Δημοσ.

template που σε βοηθάει να βγεις στην πρωτη σελιδα δεν υπαρχει..............ειτε σε joomla ειτε σε wordpress είτε σε custom.

Αφού διαλέξεις την πλατφόρμα που θες να φτιάξεις το site σου μετά απο αυτό βλέπεις το θέμα με το seo.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορα extensions που στην θεωρία σε βοηθάνε στο SEO. Πάντως τα παιδιά παραπανω έχουν δίκιο..............όπως φαίνεται το wordpress είναι πιο seo friendly απο τι το joomla.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως είναι καν διαπραγματεύσιμο. Ενδεικτικά να σου αναφέρω ότι σε wordpress έχουν σχεδιαστεί μερικές από τις μεγαλύτερες brand ιστοσελίδες στον κόσμο με πιο ενδεικτικές :

1. The New Yorker

2. BBC 

3. Sony music

4. Fortune

5. New York Times

Άπειρα πιο εύκολο στην χρήση , πιο SEO friendly πεθαίνεις , άπειρα free , low budget , high budget , super-high budget themes και plugins. Its a no brainer που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Βέβαια αν επιμένεις σε joomla προχώρα το και μην ακούς κανέναν. Το αποτέλεσμα μετράει εξάλλου , όχι η οδός που θα ακολουθήσεις.

Δημοσ.

Για το θεμα Joomla ή wordpress η προσωπική μου αποψη ειναι οτι αν θες να δουλεψεις μονο ενα site καντο στο δευτερο διοτι ειναι ποιο ευκολο ή απλο.
Εαν θελεις να ασχοληθεις με την δημιουργια πολλων ιστοσελιδων το  joomla θα σου ανοιξει περισσοτερους δρομους μελλοντικα διοτι ειναι λιγο ποιο δυσκολο αλλα ειναι ποιο ευελικτο .

Δημοσ.

το  joomla θα σου ανοιξει περισσοτερους δρομους μελλοντικα διοτι ειναι λιγο ποιο δυσκολο αλλα ειναι ποιο ευελικτο

Απο πότε ειναι πιο ευελικτο το Joomla ;; Και το πιο πιθανο ειναι να κλεισουνε ολοι οι δρομοι σου μελλοντικα αν ασχοληθεις επαγγελματικα με Joomla...

Δημοσ.

....Το πιο πιθανο ειναι να κλεισουνε ολοι οι δρομοι σου μελλοντικα αν ασχοληθεις επαγγελματικα με Joomla...

Ειναι πολυ πιθανό αν οι γνώσεις του πανω σε στο web design / development ειναι περιορισμένες . Αν θελει να δουλεψει με ετοιμα templates και ετοιμα Plugins τοτε το wordpress ειναι καλη λυση. Αν θελει κατι παραπανω παει σε Joomla μετά σε drupal και τελος σε καποιο custom php framework ωστε να φτιαξει δικό του cms.

Αυτη ξαναλέω ειναι προσωπική αποψη. Aυτό που επικρατει ως κοινή γνωμη ειναι οτι το Wordpress ειναι καλυτερο. Kατα την γνωμη μου οφειλεται στο γεγονος οτι το κοινο του ειναι πολύ  περισσοτερο απο ολα τα υπόλοιπα Cms οποτε οι 'φωνες' υπερ του ειναι πολυ περισσοτερες. 

Δημοσ.

Αν θελει κατι παραπανω παει σε Joomla

Τι παραπανω μπορει να κανει το (κακογραμμενο) Joomla απο το Wordpress?

• Like 1
Δημοσ.

Κακογραμμένο ένα MVC CMS; Ενώ το WordPress που δεν είναι MVC και αποθηκευθεί τα πάντα σε έναν πίνακα είναι καλογραμμένο;

Εντάξει είπαμε ότι καλύτερο CMS είναι αυτό που ξέρουμε καλύτερα, αλλά μην αρχίζουμε τις υπερβολές!

• Like 3
Δημοσ.

Ποποποπο αγανακτησα!

Παλεύω ποσες ημερες να καταλαβω πως λειτουργει το joomla σε οτι αφορα τα αρθρα τις κατηγοριες τα μενου, τι κανει το κάθε ενα κτλ πως συνδεονται μεταξυ τους,διαγραφω ενα αρθρο και μου βγαζει error η σελιδα δεν υπαρχει κτλ

Μπορει κάποιος ΑΓΙΟΣ ανθρωπος να μου εξηγησει;Ενα σχεδιάκι κατι οχι βιντεο που καταλαβαινεις αποκλειστικα πως φτιαχνεις ενα κ$#%λοάρθρο ...

Δημοσ.

Ποποποπο αγανακτησα!

Παλεύω ποσες ημερες να καταλαβω πως λειτουργει το joomla σε οτι αφορα τα αρθρα τις κατηγοριες τα μενου, τι κανει το κάθε ενα κτλ πως συνδεονται μεταξυ τους,διαγραφω ενα αρθρο και μου βγαζει error η σελιδα δεν υπαρχει κτλ

Μπορει κάποιος ΑΓΙΟΣ ανθρωπος να μου εξηγησει;Ενα σχεδιάκι κατι οχι βιντεο που καταλαβαινεις αποκλειστικα πως φτιαχνεις ενα κ$#%λοάρθρο ...

Εγώ στα λέω και δεν μ ακούς...

Δεν νομίζω πως είναι καν διαπραγματεύσιμο. Ενδεικτικά να σου αναφέρω ότι σε wordpress έχουν σχεδιαστεί μερικές από τις μεγαλύτερες brand ιστοσελίδες στον κόσμο με πιο ενδεικτικές :

1. The New Yorker

2. BBC 

3. Sony music

4. Fortune

5. New York Times

Άπειρα πιο εύκολο στην χρήση , πιο SEO friendly πεθαίνεις , άπειρα free , low budget , high budget , super-high budget themes και plugins. Its a no brainer που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Βέβαια αν επιμένεις σε joomla προχώρα το και μην ακούς κανέναν. Το αποτέλεσμα μετράει εξάλλου , όχι η οδός που θα ακολουθήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...