Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα. αν δεν ειμαι να μου το αναφερει καποιος να το μεταφερω.

εχω ενα μικρο προβλιματακι. συνδεομαι απο τον γειτονα απο κινητο και λαπτοπ.

εκανα κατα λαθος διαγραφη δικτυου στο κινητο και τωρα δεν βρισκω τον κωδικο του wifi. ο γειτονας θα λειπει κανα μηνα τωρα. ελεγα μηπως υπαρχει καποιος τροπος για ανακτηση κωδικου μιας και απο το λαπτοπ ειμαι συνδεδεμενη κακονικα. ευχαριστω

Δημοσ.

Από το λαπτοπ μπορείς να τον δεις τον κωδικό ψάξε το, καλύτερα πάρε τηλέφωνο τον γείτονα να στον δώσει.

Δημοσ.

Από το λαπτοπ μπορείς να τον δεις τον κωδικό ψάξε το, καλύτερα πάρε τηλέφωνο τον γείτονα να στον δώσει.

άμα το ήξερε ο γείτονας δεν θα τον έχει ρωτησει ήδη; Λεφτά για laptop και κινητό υπήρχαν, 15€ τον μήνα για internet δεν είχε..

Δημοσ.

Αυτο που ρωταει ειναι πως μπορει να δει εναν αποθηκευμενο κωδικο wifi στο λαπτοπ, οχι πως θα κλεψει. Αμεσως κραξιμο

Δημοσ.

Αυτο που ρωταει ειναι πως μπορει να δει εναν αποθηκευμενο κωδικο wifi στο λαπτοπ, οχι πως θα κλεψει. Αμεσως κραξιμο

Τον οποίο θα χρησιμοποιήσει για να κλέψει wifi απο τον γείτονα. Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης.

Δημοσ.

Τον οποίο θα χρησιμοποιήσει για να κλέψει wifi απο τον γείτονα. Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης.

To λαπτοπ δηλαδη χακαρε μονο του τον κωδικο του γειτονα ξερω γω και δεν ξερει πως να τον δει... οκ

Και εστω οτι οντως καποιος καποτε της τον εδωσε τον κωδικο με "παρανομους" τροπους. Δεν εχεις βοηθησει εσυ σε αυτο. Δεν ρωταει πως θα κλεψει, ρωταει πως θα δει εναν αποθηκευμενο κωδικο ξαναλεω.

Αν σου ελεγε δηλαδη "παιδια πως μπορω να δω εναν αποθηκευμενο κωδικο wifi στο λαπτοπ μου" θα απαντουσες, τωρα ομως λεει ψεματα οποτε δεν ειναι ηθικα σωστο.

Δημοσ.

Παιδια δεν ειμαι συμφωνος στο να (τσιμπαμε) σημα απο τον γειτονα....Αλλα να ρωτησω κατι.??

Ποιος απο ολους εμας δε ντο εχει κανει ,οταν το βρισκει ανοιχτο.?? Ας μην κρυβομαστε μεταξυ μας....χαχαχα

Λοιπον τον βρισκεις αν ψαξεις μεσα στις ρυθμισεις ,στο δυκτιο,καπου σου λεει να τσεκαρεις για να εμφανιστει ο κωδικος...Ψαξε λιγο

Και για ολους εμας..

ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω
Δημοσ.

Αν σου ελεγε δηλαδη "παιδια πως μπορω να δω εναν αποθηκευμενο κωδικο wifi στο λαπτοπ μου" θα απαντουσες, τωρα ομως λεει ψεματα οποτε δεν ειναι ηθικα σωστο.

Ναι.

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα. αν δεν ειμαι να μου το αναφερει καποιος να το μεταφερω.

εχω ενα μικρο προβλιματακι. συνδεομαι απο τον γειτονα απο κινητο και λαπτοπ.

εκανα κατα λαθος διαγραφη δικτυου στο κινητο και τωρα δεν βρισκω τον κωδικο του wifi. ο γειτονας θα λειπει κανα μηνα τωρα. ελεγα μηπως υπαρχει καποιος τροπος για ανακτηση κωδικου μιας και απο το λαπτοπ ειμαι συνδεδεμενη κακονικα. ευχαριστω

Nα ρωτήσεις τον γείτονα (και κάτοχο της γραμμής) προφανώς.

Δημοσ.

στο επομενο σχολιο που θα γινει και θα ειναι off topic θα πεσει ban.10 σχολια που διεγραψα ηδη ηταν οχι μονο off topic αλλα και ανεπιτρεπτα.

spin the wheel λοιπον.

Δημοσ.

Θα ανοίξεις το cmd και θα γράψεις ipconfig. Θα πας εκεί που λέει Wireless Lan Adapter και θα δεις το Default Gateway. Θα το πληκτρολογήσεις στον browser και θα μπεις στο router του γείτονα. Μετά logareis με admin/admin και πας στα Wireless Settings και βρίσκεις τον κωδικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τον κωδικό πως τον βρήκες την πρώτη φορά;

Στον έδωσε ο γείτονας;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις τον κωδικό χωρίς να τον ξαναβάλεις...

Δημοσ.

Καλά τον κωδικό πως τον βρήκες την πρώτη φορά;

Στον έδωσε ο γείτονας;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις τον κωδικό χωρίς να τον ξαναβάλεις...

Μπορει να μπει στο interface και να τον βρει τον κωδικο και να τον αλλξει αμα θελει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...