Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω ένα acer aspire 5738ZG και έχει windows 10. έχει εδώ και 2 μέρες από εκεί που είχα ίντερνετ κανονικά και wifi και ethernet ξαφνικά δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ.. συνδέεται κανονικά στο router αλλά δεν πιάνει internet. κάνω διάγνωση στην κάρτα wifi και μου βγάζει ότι λείπουν ένα η περισσότερα πρωτόκολλα... έκανα κάποιες προσπάθειες με τις εντολές ipconfig /flushdns και netsh winsock reset αλλά τίποτα...αντέγραψα και από άλλο λαπτοπ που έχει τα windows 10 τα κλειδιά μητρώου για το winsock αλλά πάλι δεν έχει λυθεί το πρόβλημα.αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει.... Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται και έχουν κανονικά ίντερνετ..όσο για το windows repair cd δεν το έχω καθώς είχα windows 7 και τα έκανα update στα windows 10...

Δημοσ.

Καταρχήν κάνε μια επανεκκίνηση του router. 

Μήπως εσύ ή κάποιο προγραμμα σκάλισε τις ρυθμίσεις του δικτύου του υπολογιστή σου; Αν βάλεις καρφωτές ip/dns μπαινει στο νετ;

Δημοσ.

Επίσης δες μηπως καποιο firewall / antivirus σε κόβει για οποιοδήποτε λόγο και αν δεν σου κάνει κόπο πέρνας παλι drivers

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια...τελικά ήταν το anti-virus Panda Pro 2016...μόλις το έκανα απεγκατάσταση μπήκε κανονικά στο ίντερνετ...γιατί όμως το κάνει αυτό? Τώρα το αγόρασα...να το ξαναβάλω η όχι?

Δημοσ.

ΟΧΙ 

ή 

βάλε το και σκάλισε τις ρυθμίσεις του μεχρι να βρεις λύση (δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...