Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν εκραξα τη συσκευη,ειπα πως εγω δεν ειμαι γνωστης,και ξενερωσα γιατι θελω να το κανω εξ ολοκληρου ελληνικο..

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν εκραξα τη συσκευη,ειπα πως εγω δεν ειμαι γνωστης,και ξενερωσα γιατι θελω να το κανω εξ ολοκληρου ελληνικο..

Προσπάθησες να ακολουθήσεις τους οδηγούς που υπάρχουν στο φόρουμ και απέτυχες!? Ζήτησες βοήθεια από πιο έμπειρους χρήστες και δεν στην δώσανε!? Out of the box όπως σου είπανε δεν υπάρχει xiaomi. Εφόσον σου αρέσει και είναι δικιά σου επιλογή, πρέπει ν' ασχοληθείς και λίγο μαζί του.
Δημοσ.

Προσπάθησες να ακολουθήσεις τους οδηγούς που υπάρχουν στο φόρουμ και απέτυχες!? Ζήτησες βοήθεια από πιο έμπειρους χρήστες και δεν στην δώσανε!? Out of the box όπως σου είπανε δεν υπάρχει xiaomi. Εφόσον σου αρέσει και είναι δικιά σου επιλογή, πρέπει ν' ασχοληθείς και λίγο μαζί του.

Να ασχοληθω εφοσον δε γνωριζω,και εφοσον υπαρχει κινδυνος για brick και ξεbrick,δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα..

Ναι ρωτησα 3 φορες,απο που πρεπει να ξεκινησω,και δε πηρα ολοκληρωμενη απαντηση.Γιατι δε φτανει μονο να κατεβασω τη ρομ και απλα να τη πεταξω μεσα.Υπαρχουν βηματα που πρεπει να κανω πριν και μετα..Τελοσπαντων,θα το δωσω σε καποιο γνωστο και θα μου το κανει..Κακως ζητησα βοηθεια σε ενα θεμα που δεν εχω καθολου γνωσεις.

Δημοσ.

Να ασχοληθω εφοσον δε γνωριζω,και εφοσον υπαρχει κινδυνος για brick και ξεbrick,δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα..

Ναι ρωτησα 3 φορες,απο που πρεπει να ξεκινησω,και δε πηρα ολοκληρωμενη απαντηση.Γιατι δε φτανει μονο να κατεβασω τη ρομ και απλα να τη πεταξω μεσα.Υπαρχουν βηματα που πρεπει να κανω πριν και μετα..Τελοσπαντων,θα το δωσω σε καποιο γνωστο και θα μου το κανει..Κακως ζητησα βοηθεια σε ενα θεμα που δεν εχω καθολου γνωσεις.

Εάν προσπαθήσεις να ακολουθήσεις τις οδηγίες θα τα καταφέρεις. Για να καταφέρεις να μπρικάρεις ένα Xiaomi είναι σχεδόν απίθανο. Εξάλλου μην νομίζεις ότι κανείς στο φόρουμ ήξερε πριν ασχοληθεί.
  • Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι απο εχθες περιμενω καποιες απαντησεις απο το xiaomi-miui.gr,αλλα δε τις εχω παρει ακομη.

Ασε που δε καταλαβαινω τις διαδικασιες αναβαθμισης ρομ και ξεκλειδωματα bootloader..

Τι μαλακιες ειναι ολα αυτα?Χαθηκε μια ευρωπαικη ρομ,χωρις να χρειαζεται αναβαθμισεις και χιλιες δυο ιστοριες?

Σου ειχα γράψει και παλιότερα οτι βλεποντας το επιπεδο γνώσεων σου, είναι απαραίτητο να ασχοληθείς λίγο παραπανω. Με αυτό εννοούσα ενεργά και με υπομονή. Ειδικά την πρώτη φορα θα ζοριστείς παραπάνω αλλά μετά δεν θα το αλλαζεις με τίποτα. Φαντάσου οτι αποκτησες ένα πολυμηχανημα μαγειρικής και θες να φτιάχνεις την τάδε γαμάτη τουρτα αλλά μεχρι τώρα ήξερες να βραζεις αυγα. 

Αν δεν εχεις υπομονή ή τα θες έτοιμα στο χέρι (και δεν εχεις κάποιον να στο φτιάξει), βάλε μια αγγελία, πουλα το σε καλή τιμή (σίγουρα θα πουληθεί γιατί στην Ελλάδα εχει τρελό καπέλο)  και πάρε κάτι αλλο στρωμένο αλλά σιγουρα κατώτερο. 

Οκ παιδια,ευχαριστω!Θα το πεταξω στα σκουπιδια και θα παρω iphone.

Όπως κρίνεις.

να επαιρνες αλλη συσκευη για να εχεις κεφαλι σου ησυχο.....επεδη το προτείνουν αβερτα κουβερτα εδω και στ'αλλα φορουμς κατι 15χρονα χωρις να το χουν στα χερια τους δεν παει να πει οτι ειναι  καλο και απροβληματισο out of the box

Καμία συσκευή δεν είναι trouble free. Επισης να είσαι σίγουρος οτι τα 15χρονα ΔΕΝ το προτείνουν γιατί πάνω δεν εχει γνωστά λογότυπα, ωστε να πουλάνε μουρή στο σχολείο. Το 15χρονο δεν ξέρει την έννοια του vfm οποτε θα προτιμήσει να σπάσει τα ουμπαλα του πατέρα του, να του αγοράσει έστω το iphone 5, επειδή γράφει πάνω apple, εστω και αν τεχνολογικά ειναι πολλαπλά υποδεέστερο. 

Μέχρι τώρα (γιατί στο μελλον δεν ξέρω τι γίνεται) η xiaomi ειναι ΤΟ value for money. Υπάρχουν δυο προϋποθέσεις, πρώτον η ενεργή ενασχόληση και δευτερον να μην είναι θύματα του marketing. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει. Με το κλειδωμα του bootloader και την χρονοβόρα διαδικασία ξεκλειδώματος αρχίζει να αλλάζει σε τρόπο σκέψης samsung/sony/κλπ. Σε λίγα χρόνια θα ξέρουμε. 

• Like 2
Δημοσ.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11067-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3/

εδώ είναι ένας οδηγός πολύ ωραία γραμμένος για να περάσεις ελληνική ρομ και για ξεκλείδωμα bootloader, είναι απλή διαδηκασία δεν καταλαβαίνω που κολλάς.

Δημοσ.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11067-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3/

εδώ είναι ένας οδηγός πολύ ωραία γραμμένος για να περάσεις ελληνική ρομ και για ξεκλείδωμα bootloader, είναι απλή διαδηκασία δεν καταλαβαίνω που κολλάς.

Μα αυτό του λέω και εγώ. Οι οδηγοί δίπλα είναι τόσα απλά γραμμένοι, που όλοι μπορούν.
Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! πρέπει να έχετε Developer ROM για να δουλέψει
Δημοσ.

Σου ειχα γράψει και παλιότερα οτι βλεποντας το επιπεδο γνώσεων σου, είναι απαραίτητο να ασχοληθείς λίγο παραπανω. Με αυτό εννοούσα ενεργά και με υπομονή. Ειδικά την πρώτη φορα θα ζοριστείς παραπάνω αλλά μετά δεν θα το αλλαζεις με τίποτα. Φαντάσου οτι αποκτησες ένα πολυμηχανημα μαγειρικής και θες να φτιάχνεις την τάδε γαμάτη τουρτα αλλά μεχρι τώρα ήξερες να βραζεις αυγα. 

Αν δεν εχεις υπομονή ή τα θες έτοιμα στο χέρι (και δεν εχεις κάποιον να στο φτιάξει), βάλε μια αγγελία, πουλα το σε καλή τιμή (σίγουρα θα πουληθεί γιατί στην Ελλάδα εχει τρελό καπέλο)  και πάρε κάτι αλλο στρωμένο αλλά σιγουρα κατώτερο. 

Όπως κρίνεις.

Καμία συσκευή δεν είναι trouble free. Επισης να είσαι σίγουρος οτι τα 15χρονα ΔΕΝ το προτείνουν γιατί πάνω δεν εχει γνωστά λογότυπα, ωστε να πουλάνε μουρή στο σχολείο. Το 15χρονο δεν ξέρει την έννοια του vfm οποτε θα προτιμήσει να σπάσει τα ουμπαλα του πατέρα του, να του αγοράσει έστω το iphone 5, επειδή γράφει πάνω apple, εστω και αν τεχνολογικά ειναι πολλαπλά υποδεέστερο. 

Μέχρι τώρα (γιατί στο μελλον δεν ξέρω τι γίνεται) η xiaomi ειναι ΤΟ value for money. Υπάρχουν δυο προϋποθέσεις, πρώτον η ενεργή ενασχόληση και δευτερον να μην είναι θύματα του marketing. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει. Με το κλειδωμα του bootloader και την χρονοβόρα διαδικασία ξεκλειδώματος αρχίζει να αλλάζει σε τρόπο σκέψης samsung/sony/κλπ. Σε λίγα χρόνια θα ξέρουμε. 

τα 15χρονα επηρεαζονται πολυ ευκολα αν διαβαζουν-ακουνε xiaomixiaomixiaomixiaomi αυτο θα προτείνουν χωρις να γνωριζουν.....γιατι νομιζεις οτι υπαρχει φαινομενο apple iphone? λογο των 15χρονων και ασχετων....δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχει σχετικος που γενικα θα προτινει iphone σε οποιοδηποτε αλλα ουτε καποιο  xiaomi σε εναν ασχετο.... οποιος καταλαβε καταλαβε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει μια φίλη το κινητό του τίτλου κι ενώ της έχω πει για το viber που δε λαμβάνει ειδοποιήσεις να κάνει τα κλασικά (αυτόματη έναρξη στο "κέντρο ασφάλειας", "κλείδωμα "της εφαρμογής στις πρόσφατες εφαρμογές) εξακολουθεί να μην της έρχονται τα μηνύματα. Έχει ιδέα κάποιος τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Δημοσ.

στο κέντρο ασφαλείας -  δικαιώματα - viber - προβολή αναδυόμενου παραθύρου (αυτό το έκανες;)

το ιδιο πρέπει να κανείς και messeger κλπ.

Δημοσ.

στο κέντρο ασφαλείας - δικαιώματα - viber - προβολή αναδυόμενου παραθύρου (αυτό το έκανες;)

το ιδιο πρέπει να κανείς και messeger κλπ.

Άλλο είπα, αν δε μπει στην εφαρμογή δεν της έρχονται τα μηνύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...