Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,οπως λεει και ο τιτλος,ειμαι νεος κατοχος του note3,οπως και χρηστης android.

Λογω ασχετοτητας,εχω καποιες αποριες που ηθελα να λυσουμε.Ξεκιναω λοιπον..

1) Το κινητο αγοραστηκε απο συμφορουμιτη(3/32gb),και ενω εχει ελληνικα,μου βγαζει καποια εικονιδια στα αγγλικα(π.χ τα μηνυματα μου τα λεει messaging,τα εργαλεια τα λεει tools και αλλα διαφορα),και σε καποιες εφαρμογες μεσα κινεζικα.Εφοσον εχει ελληνικα(μαλλον Multilanguage rom),δε θα επρεπε να ειναι ολα στα ελληνικα?

2) Μου εμφανιζει το R επανω στο δεικτη του σηματος(λογικα ειναι το roaming),αλλα δε ξερω πως το απενεργοποιω...

3) Στα sms,καμια φορα οταν μου απαντανε,μου ερχεται σε νεο μηνυμα η συζητηση και μου εμφανιζει μονο τον αριθμο του αποστολεα,και οχι το ονομα του(ενω τον εχω κανονικα αποθηκευμενο).Τι παιζει?

4)Οταν θελω να κανω το κινητο wifi hotspot,μου το εμφανιζει στο pc,αλλα ζηταει κωδικο,τον οποιο δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω..

5)Πως μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα,σε περιπτωση που δεν εχω wifi?

6)Το viber μου φαινεται οτι να ναι στην android εκδοχη του..

7)Προσπαθησα απο περιεργεια να μπω σε στοιχηματικες ιστοσελιδες απο το browser και απο το mozilla,και μου εβγαζε ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΣΕΛΙΔΑ,κατι τετοιο...Πως να απενεργοποιησω αυτες τις απαγορευσεις?

8)Θα ηθελα καποια εφαρμογη με πολλες επιλογες ringtone,τυπου unlimtones σε ios συσκευες.Εχω κατεβασει το zedge,αλλα ειναι τερμα μουφα...

9)Το κινητο για να φορτισει πληρως,χρειαζεται 8 ωρες,ειναι λογικο?

10)Εχετε καποιο καλο και 100% συμβατο tempered glass να μου προτεινετε?

11)Ποσο ευκολο ειναι να προσβληθει απο ιους το κινητο,και πως μπορω να το 'καθαρισω' απο αυτους?

Οσοι πιστοι και γνώστες βοηθησετε.Ευχαριστω!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου ολα αυτα ειναι λογω της rom που εχει το τηλεφωνο....οπως θα γνωριζεις το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και χρεαιζεται μια απλη διαδικασια για να ξεκλειδωσει ,ετσι ωστε σε λιγο καιρο να εισαι ετοιμος να δεχτεις ην ελληνικη rom(μολις βγει..)

Η γνωμη μου ειναι να μπεις στο ελληνικο site https://xiaomi-miui.gr/community/

Εδω θα σου λυθουν τα παντα>!!

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ολα αυτα ειναι λογω της rom που εχει το τηλεφωνο....οπως θα γνωριζεις το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και χρεαιζεται μια απλη διαδικασια για να ξεκλειδωσει ,ετσι ωστε σε λιγο καιρο να εισαι ετοιμος να δεχτεις ην ελληνικη rom(μολις βγει..)

Η γνωμη μου ειναι να μπεις στο ελληνικο site https://xiaomi-miui.gr/community/

Εδω θα σου λυθουν τα παντα>!!

Υπάρχει ελληνική rom: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/540-Xiaomi-RedMi-Note-3-Hennessy/

Απλώς για να μπει πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Για αυτό και ότι άλλο καλύτερα κοίτα δίπλα, όπου θα σου απαντήσουν καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου απαντησω σε οσες ξερω γιατι εχω το note 3 αλλα με MIUI 7.2/Stable

Καταρχεις σιγουρα εχει βαλει Developer rom που σημαινει ξεκλειδωμα Bootloader και τα σχετικα.

Η συγκεκριμενει εχει προβλημα γενικα.

Τωρα τα ερωτηματα σου

1. Σιγουρα φταιει η rom

2. Και εμενα το κανει και φευγη μονο του μην ανησυχεις.

3. Νομιζω θελει μπροστα απο τον αριθμο το +30 π.χ +3069..... ή +30210....

5. Με το δαχτυλο απο πανω προς τα κατω το σερνεις και σου εμφανιζοντε η ρυθμισεις.

6. Εγω μπαινω με τον browser του κινητου και εχω βαλει και adblock.

9. Απαραδεκτω μεσα σε 1-1.5 ωρα το πολυ(θεμα rom,μπαταριας,φορτιστη δεν ξερω...)

10. Σε εμενα ειχε μεσα οπως και σιλικονη

11. http://www.doctorandroid.gr/2015/09/remove-malware-android.html?m=1

Νομιζω το μεγαλυτερο στο απαντησα... :-D

• Like 1
Δημοσ.

ΒΛέπω οτι κάποιες απο τις ερωτησεις αφορουν την επιδερμική σχέση με το android και κάποιες το κινητό και τη rom. Καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο στο κινητό σου σε συνδυασμό με googling ώστε να μάθεις δυναντότητες και ρυθμίσεις και το κυριώτερο το πως "σκέφτεται" το android. Αυτό θα σε βοήθησει γενικότερα. 

Στο δια ταυτα. 

1) Το κινητο αγοραστηκε απο συμφορουμιτη(3/32gb),και ενω εχει ελληνικα,μου βγαζει καποια εικονιδια στα αγγλικα(π.χ τα μηνυματα μου τα λεει messaging,τα εργαλεια τα λεει tools και αλλα διαφορα),και σε καποιες εφαρμογες μεσα κινεζικα.Εφοσον εχει ελληνικα(μαλλον Multilanguage rom),δε θα επρεπε να ειναι ολα στα ελληνικα?

Η xiaomi επίσημα βάζει αγγλικά και κινέζικα, αλλά ευτυχώς υπάρχουν αρκετές κοινότητες και μάλιστα ενεργές που κάνουν πολύ καλή δουλεια. Για ελληνικές rom η κοινότητα του xiaomi-miui.gr κάνει άψογη δουλεια.

Πιο συγκεκριμένα. Ελληνική rom βγήκε πριν απο 2 ημέρες και ειναι στο site που έγραψα. Η multilanguage rom που εχεις είναι "πειραγμένη" rom από κάποιο κινεζομάγαζο, άρα δεν είναι fine tuned και έχει μικροπροβλήματα. Οι κινεζοrom είναι της φιλοσοφίας "Απο ολοτελα, καλη και η Παναγιώτενα". Άρα μπες στο site, διάβασε και αφιέρωσε χρόνο να περάσεις την ελληνική rom.

4)Οταν θελω να κανω το κινητο wifi hotspot,μου το εμφανιζει στο pc,αλλα ζηταει κωδικο,τον οποιο δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω..

Ρύθμιση android : settings ->netwok more -> tethering hotspot-> set up wlan ->show password

5)Πως μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα,σε περιπτωση που δεν εχω wifi?

Από το μενου με το δάχτυλο Απο πάνω προς τα κάτω 

ή settings -> sim card ->data enabled στο on

7)Προσπαθησα απο περιεργεια να μπω σε στοιχηματικες ιστοσελιδες απο το browser και απο το mozilla,και μου εβγαζε ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΣΕΛΙΔΑ,κατι τετοιο...Πως να απενεργοποιησω αυτες τις απαγορευσεις?

Μη προσβάσιμη λόγω απαγόρευσης; Αν ναι χρειάζεται να περάσεις proxy ή vpn. Είναι λίγο περιπλοκο. 

9)Το κινητο για να φορτισει πληρως,χρειαζεται 8 ωρες,ειναι λογικο?

Οχι αν χρησιμοποιείς το φορτιστή του ή αν χρησιμοποιείς κάποιο με έξοδο ρευματος τουλάχιστον 1000mA. Αν τωρα χρησιμοποιείς "κάποιο" φορτιστή και έχει χαμηλό ρευμα εξόδου (π.χ. 250-350mA) τοτε ειναι λογικό να αργεί να φορτίσει. Φαντάσου πόσο πολύ ανοιγεις τη βρύση για να τρέχει νερό σε ένα κουβα. Αν παράλληλα χρησιμοποιείς και το κινητό (πχ παιχνίδια, browsing, κλπ) τοτε ο χρόνος αυξάνεται. Στο παράδειγμα με τον κουβά σκέψου οτι βάζει ποτηράκι και παιρνεις νερο.

11)Ποσο ευκολο ειναι να προσβληθει απο ιους το κινητο,και πως μπορω να το 'καθαρισω' απο αυτους?

Απαντήθηκε

Δημοσ.

Καταρχην,ευχαριστω!

Το hotspot το καταφερα μεχρι ενος σημειου.Βαζω και το κωδικο που μου βγαζει,αλλα το pc μου το βγαζει 'περιορισμενο' και δε μπορω να μπω..

Τα δεδομενα ακομα δε καταφερα να τα ενεργοποιησω.

Οσο για τη φορτιση,και με το δικο του φορτιστη,αλλα και με πριζακι της apple,κανει τον ιδιο χρονο,και χωρις να ασχολουμαι με το κινητο..

Δε ξερω τι μπορει να φταιει.

Η αληθεια ειναι οτι κοιταξα στο miui αλλα δε τα πολυκαταλαβαινω.Το σαββατοκυριακο θα ασχοληθω εκτενεστερα...

Νομιζω οτι το πρωτο που πρεπει να κανω,ειναι να περασω την ελληνικη ρομ...

• Like 1
Δημοσ.

Για την rom θα κοιταξεις στην κοινοτητα.

Για τα δεδομενα κανε αυτο

Από την Home Screen, κάνε slide down το Notifications/Toggles Panel και βρες το εικονίδιο με ετικέτα "Data"(ειναι στην δευτερη σειρά,ανάμεσα στο εικονίδιο του WiFi και του Bluetooth).

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι απο εχθες περιμενω καποιες απαντησεις απο το xiaomi-miui.gr,αλλα δε τις εχω παρει ακομη.

Ασε που δε καταλαβαινω τις διαδικασιες αναβαθμισης ρομ και ξεκλειδωματα bootloader..

Τι μαλακιες ειναι ολα αυτα?Χαθηκε μια ευρωπαικη ρομ,χωρις να χρειαζεται αναβαθμισεις και χιλιες δυο ιστοριες?

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι απο εχθες περιμενω καποιες απαντησεις απο το xiaomi-miui.gr,αλλα δε τις εχω παρει ακομη.

Ασε που δε καταλαβαινω τις διαδικασιες αναβαθμισης ρομ και ξεκλειδωματα bootloader..

Τι μαλακιες ειναι ολα αυτα?Χαθηκε μια ευρωπαικη ρομ,χωρις να χρειαζεται αναβαθμισεις και χιλιες δυο ιστοριες?

να επαιρνες αλλη συσκευη για να εχεις κεφαλι σου ησυχο.....επεδη το προτείνουν αβερτα κουβερτα εδω και στ'αλλα φορουμς κατι 15χρονα χωρις να το χουν στα χερια τους δεν παει να πει οτι ειναι  καλο και απροβληματισο out of the box

• Like 1
Δημοσ.

να επαιρνες αλλη συσκευη για να εχεις κεφαλι σου ησυχο.....επεδη το προτείνουν αβερτα κουβερτα εδω και στ'αλλα φορουμς κατι 15χρονα χωρις να το χουν στα χερια τους δεν παει να πει οτι ειναι  καλο και απροβληματισο out of the box

Καλα τα λες,αλλα δε το πηρα επειδη το προτεινουν καποιοι 'μεσαζοντες' εδω μεσα..Μου αρεσε εξωτερικα,μου αρεσε και η τιμη του και το πηρα.Απλως δεν εχω ιδεα πως να το σεταρω και ψιλοσπαζομαι...

Κατα τα αλλα δε μετανιωσα για την αγορα...

Δημοσ.

Αμα δεν ηξερες ας μην το επαιρνες απο εξω.

Ας το επαιρνες απο κανενα σκρουτζαδικο που εχουν την Ελληνικη μεσα.

Η στην τελικη δωστο σε καποιον που ξερει να στην περασει.

Δημοσ.

Οκ παιδια,ευχαριστω!Θα το πεταξω στα σκουπιδια και θα παρω iphone.

Και στο redmi 3 που εχω Ελληνικα εχει αλλα οπως ειπες και μερικα Αγγλικα(οχι ολα).

Κινεζικα δεν εχει καθολου.

Στο redmi note 3 που επισης εχω ειναι ολα στα Αγγλικα γιατι το πηρα απο εξω.

Αλλα και παλι δεν υπαρχει θεμα.

Το κινητο ειναι αρκετα καλο απλα εσυ επειδη δεν ξερεις γι'αυτο τα λες αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...