coby Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Γεια χαρά, Μετά την αναβάθμιση σε AMD 2500+ Barton και motherboard την Gigabyte 7N400 PRO2 F5 έχω προβλήματα με το nero και τις αντιγραφές των image files συγκεκριμένα. Όταν πάω να γράψω image file από το σκληρό σε cd γίνεται κανονικά η αντιγραφή αλλά μετά βγάζει μήνυμα λάθους κατά την εγκατάσταση του software στο υπολογιστή... Δοκίμασα τους καινούριους nforce drivers αλλά πάλι τίποτα. Διάβασα σε ξένα forums πως αρκετοί είχαν προβλήματα με τους IDE drivers. Επίσης πήγα να κάνω firmware update το αντιγραφικό(TEAC 40x) αλλά δεν γινόταν... Τι προτείνετε να κάνω;
grigas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δοκίμασες να βάλεις το Nero να κάνει verify?Επίσης δοκίμασε την τελευταία έκδοση από τη σειρά 5 του Nero αν χρησιμοποιείς την 6.
coby Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Έχω την 6... Το verify απλά δεν επιβεβαιώνει αν έχει γραφτεί το cd σωστά; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αν δεν γίνει δουλειά θα βάλω την 5. Το θέμα είναι όμως πως πριν το upgrade δεν είχα κανένα πρόβλημα με την 6.
grigas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Άβυσσος η ψυχή των PC...Δεν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό??Επίσης για δοκιμή θα μπορούσες να κάνεις μια ταινία σε Rar (σε store χωρίς συμπίεση) να φτιάξεις και ένα sfv για να ελέγξεις τα rar και στην συνέχεια να τα γράψεις σε ένα CD. Από το CD μετά δοκίμασε να κάνεις extract και κοίτα αν σου βγάζει corrupted files. Μπορείς να το ελέγξεις και από το sfv. Tέλος μια ερώτηση..Δοκίμασες να βάλεις το CDR σε άλλο PC? Επίσης το πρόβλημα υπάρχει μόνο στα image? Έχεις σκεφτεί το ενδέχόμενο να είναι προβληματικό το image file σου? Κάνε μια δοκιμή να το κανεις mount με daemon tools και να κάνεις εγκατάσταση από εκεί να δεις αν δουλεύει κανονικά.... Πωωωω...Πολλά είπα..Άντε δοκίμασέ τα και εδώ είμαστε!
panos2k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Kai egw me ena plextor 4824 eixa ta idia problhmata kai polla alla, telika ftaiei to nero 6, evala palei mia polu teleutaia ekdosh tou 5 kai ola teleia. Mhn talaiopwrhse dokimase to 5. To 6 thelei akoma xrono na wrhmasei.
Nfountou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 An thumamai kala auto to mobo foraei to nforce2 ultra etsi den einai? An einai etsi tote kata 99% ftaine oi drivers gia to ide pou exoun egatasta8ei apo tous nforce drivers... Poia version exeis egatasthsei? Kata th gnwmh mou poio sta8ero susthma tha exeis me tous 2.03 kai me ide drivers twn windows... Epishs vale to cdr master... An den ginei tipota me ola auta alakse kai kanena ide kalwdio mhpws kai... EDIT: An eixa diavasei kai olo to post tha evlepa oti to mobo exei nforce2 chipstet
coby Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Θα δοκιμάσω μάλλον τους IDE Drivers των windows... Θα σας ενημερώσω. Όλα τα άλλα εκτός από το να βάλω τον 5 τα έχω κάνει.
coby Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν έβαλα τον 5.5.9.17 και πάλι τα ίδια... Τελικά έβαλα τον Padus Discjuggler 4 και όλα ρολόι! Όσο για τα .bin isos θα τα κάνω convert με το WinISO και θα τα γράφω με το discjuggler και ο Nero να πάει στο καλό...
paravatis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 file ego me 8rda+ kai nero 6 den eixa kanena prob. omos xrisimopoio tous drivers pao edo: http://mwarhead.motherboardfaqs.com/ o typos exei kanei katapliktiki douleia. kai oi ide kai ta rmxs tou einai fantastika!!
coby Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Αυτούς έχεις ακόμα; Στο site έχει τους 2.45 ακόμα... Πριν καμία ώρα προσπάθησα να γράψω το Pro Evolution 3 σε ένα φίλο... WinISO 5.3 -> Convert Bin to ISO ->Burned With Discjuggler 4.1 Πηγαίνει σπίτι του όλο χαρά και τζιφος... Χαλασμένο. Ψάχνω λίγο το θέμα και πάω και κάνω install τους adaptec ASPI drivers 4.71 και κάνω την ίδια ακριβώς διαδικασία... Το παιχνίδι το έκαψα σε ένα cdrw και το έκανα install κανονικά... Ελπίζω να έφτιαξε το πρόβλημα. Έχει ακούσει κανείς κάτι για τους ASPI κι αν όντως διορθώνουν προβλήματα; Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις... EDIT: Λοιπόν οι ASPI μάλλον δεν έκαναν και πολλά... Κατέβασα το καινούριο Nero (λέω μήπως!) αλλά πάλι τίποτα με απλό cd. Σκέφτομαι ας δοκιμάσω και με το cdrw το σβήνω και ξαναγράφω με Nero και όλα ok! Θα τρελαθώ! Τι φταίει επιτέλους;
wraeththu Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δοκίμασε daemon-tools και cd-copy ;-) Αν δεν ξέρεις τη διεύθυνση: http://www.daemon-tools.cc Δωρεάν virtual dvd drive, οπότε τα κάνεις mount και είσαι ήσυχος.
coby Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μα μόνο έτσι με daemon tools κάνω δουλειά... Όταν πήγα να τα γράψω σε φίλους φάγαμε την ήττα!
Nfountou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Egw pisteuw oti mallon oi ide drivers ths nvidia exoun kanei th zhmia.... Alliws dokimase to se allo mhxanaki kata prwtimhsh xwris nforce2 chipset kai an kanei pali ta idia phgaine to pisw gia allagh
coby Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μετά την αναβάθμιση σε AMD 2500+ Barton και motherboard την Gigabyte 7N400 PRO2 F5 έχω προβλήματα με το nero To ΤΕΑC αν αυτό εννοείς νομίζω είναι μια χαρά... Οι IDE σίγουρα κάνουν την ζημιά. Πριν λίγο έκανα εγκατάσταση το force ASPI ελπίζω να κάνει κάτι αυτό. I ll let you know... To ΤΕΑC γιατί δε δέχεται το firmware; Μου λέει να βγάλω το cd από το drive χωρίς να έχω τίποτα μέσα!
paravatis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 dokimases tous drivers pou sou eipa?? to paidi mazevei tis kalyteres ekdoseis gia kathe eksartima kai tis kanei mia. etsi exeis tous kalyterous drivers gia kathe epimerous eksrtima tou mobo sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.