Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γουσταρω την Σαμσουνγκ ,αλά φέτος παίζει μπάλα μόνη της. Πανέμορφο το edge,μπαταρία μεγάλη ,επεκταση μνήμης ,αδιάβροχοποίηση και πολύ καλή κάμερα . Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κινητό;

Ραδιόφωνο. Αποσπώμενη μπαταρία.

Δημοσ.

Χμμ μυρίζομαι fanboy ή μου φαίνεται;

Μάλλον θα φταίει η καμένη μπαταρία που δεν βγαίνει...

φίλε μου ούτε κάν! τσέκαρε τα μνμ μου να δείς κράξιμο που έριχνα στο s6 !!! σκέφτεσαι λάθος! κάτοχος lg g2 παλαιότερα και τώρα flex 2!! με το που πέσει η τιμή του s7 το χτυπάω αλύπητα! (ήδη πρίν κυκλοφορήσει απο την αρχική τιμή των 829 πωλήτε στο σκρούτζ κάτω απο 790.

μήν τα βλέπετε τα πράγματα μονόχνωτα σάς παρακαλώ. φέτος η samsung τελειοποίησε την συσκευή με την καλύτερη οθόνη και κάμερα της αγοράς! 

Δημοσ.

φίλε μου ούτε κάν! τσέκαρε τα μνμ μου να δείς κράξιμο που έριχνα στο s6 !!! σκέφτεσαι λάθος! κάτοχος lg g2 παλαιότερα και τώρα flex 2!! με το που πέσει η τιμή του s7 το χτυπάω αλύπητα! (ήδη πρίν κυκλοφορήσει απο την αρχική τιμή των 829 πωλήτε στο σκρούτζ κάτω απο 790.

μήν τα βλέπετε τα πράγματα μονόχνωτα σάς παρακαλώ. φέτος η samsung τελειοποίησε την συσκευή με την καλύτερη οθόνη και κάμερα της αγοράς!

Μα και περσι ειχε την καλυτερη οθονη και καμερα εκτος του SoC, μνημης ddr4 κτλ

Δημοσ.

Μα και περσι ειχε την καλυτερη οθονη και καμερα εκτος του SoC, μνημης ddr4 κτλ

μάλλον δέν με κατάλαβες! λέω πέρυσι το μόνο καλό που είχε το s6 ήταν η οθόνη και η κάμερα (και βέβαια η εμφάνιση/ποιότητα) αλλά δυστηχώς δέν ήταν λόγοι μόνο αυτοί κάθε αυτοί για να το αγοράσει κανείς!

πλέον επανήλθε η sd είναι αδιάβροχο έχει μπαταριάρα και γενικά πλέον είναι μία ολοκληρωμένη συσκευή! σε σχέση με την περσυνή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...